- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- labelo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Cię Kruszynko:*:*:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Misia się nie dąsaj przypadkiem, bo jak sama wcześniej pisałaś to się robi na forum i ja tylko wyrażam swoją opinię
Aguś ale ja karmię Franka tylko butlą tzn. cycuś jest na deser tylko naprawdę niewiele spija z piersi
Labelo nigdy nie miałam zapalenia piersi, ale może tu coś znajdziesz
www.mamazone.pl/artykuly/ciaza-i-porod/p...jawy-i-leczenie.aspx
i trzymam kciuki niezmiennie za Maleńką
A odnośnie chrzcin to chciałam powiedzieć, że my też nie chrzcimy Franka i ślubu kościelnego nie mamy hehe w ogóle ślubu nie mammy - konkubinat póki co, choć zaręczyny romantyczne tylko we dwoje odbyły się
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14
Dziewczyny, wybaczcie. Rzeczywiście może moje wypowiedzi zabrzmiały nieprzyjemnie. Jednak uwierzcie, że nie miałam takiego zamiaru. Napisałam słowo "bzdura", bo chodziło mi o to, że po co od razu straszyć mamę, że dziecko robi zieloną kupę od wychłodzenia, gdzie przyczyna może być znacznie prostsza. Moja Lila też robiła zieloną kupę jak jadłam brokuły i szpinak
Poza tym ostatnio mam ciężkie dni, nie zaliczyłam egzaminu, z mamą się pokłóciłam, a mąż też na nerwy działa. Do tego mamy obecnie przeprowadzkę. Mam serdecznie wszystkiego dosyć. Wszystko na moim łbie. Mam ochotę czasem rzucić to wszystko w cholerę i uciec jak najdalej...
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
Misia dasz radę - ostra baba jesteś ale ja Cię widzę jako osobę z własnym zdaniem, nieznoszącą hipokryzji a przede wszystkim głupoty, więc się nie przejmuj mężem i mamą tylko przytul Lilę kochana
dziewczyny ja się zastanawiam o co chodzi, Max całe ranki a włąściwie przedpołudnia ssałby cyca, daję mu już mm wieczorem i ok 12,00 bo mi wyje a cyce flaki piję herbatkę na laktację i naprawdę cieknie z piersi ale na Boga nie mogą być pełne jak Młody co godz chce ciągnąć !!! Moż to wina tego, że jak tylko zapłacze to ja go przystawiam bo to go uspokaja, czasem wystarczy tulenie i bujanie ale na krótko a jak dostanie cyca to jakiś czas śpi albo leży i grucha więc moge coś zrobić. któraś z Was pisała, że nie można dawać mm dla własnej wygody, ja niestey siebie o to podejrzewam ale nie wstyd mi !!!
- Brzuszek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Basia ur.27.05.2012 4000g 56cm
labelo Ja miałam zapalenie piersi. Leczyłam je w ten sposób, że na gorączkę brałam Nurofen, robiłam też okłady z fitolizyny. Kładłam tej maści grubo na chorą pierś i okładałam pieluchą. Niestety, trzeba było ją zmywać do każdego karmienia i śmierdzi, ale po jednym dniu problem był z głowy Do tego najlepiej przystawiać dzidziolka jak najczęściej do chorej piersi.
Dziewczyny, wybaczcie. Rzeczywiście może moje wypowiedzi zabrzmiały nieprzyjemnie. Jednak uwierzcie, że nie miałam takiego zamiaru. Napisałam słowo "bzdura", bo chodziło mi o to, że po co od razu straszyć mamę, że dziecko robi zieloną kupę od wychłodzenia, gdzie przyczyna może być znacznie prostsza. Moja Lila też robiła zieloną kupę jak jadłam brokuły i szpinak
Poza tym ostatnio mam ciężkie dni, nie zaliczyłam egzaminu, z mamą się pokłóciłam, a mąż też na nerwy działa. Do tego mamy obecnie przeprowadzkę. Mam serdecznie wszystkiego dosyć. Wszystko na moim łbie. Mam ochotę czasem rzucić to wszystko w cholerę i uciec jak najdalej...
Nie miałam na celu nikogo straszyć. Powiedziałam, a raczej napisałam tyle ile wiedziałam!
Przykro mi z powodu ciężkich dni...
- Brzuszek
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Basia ur.27.05.2012 4000g 56cm
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14
A ja się znowu wkurzyłam. Aż się rozpłakałam. W sobotę mamy wesele, a ja nadal nie mam sukienki. Powiedziałam dzisiaj do męża, że muszę kupić i od razu mu mina zrzedła. Na zakupach był naburmuszony, chodził jak za karę, a jak się pytałam jak wyglądam to tylko odburkiwał. Tak jakby mi żałował na sukienkę! :/ Na koniec skwitował, że zachowuję się jak strojnisia! No i sukienki nadal nie mam. Na wesele chyba nie pojadę. Mam jego serdecznie dość.
- aga2+1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- akciak84
- Wylogowany
- gadatliwa
co racja to racja
- labelo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kochamy Cię Kruszynko:*:*:*
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Obejrzałam dziś przypadkiem fajny program na TVN Style Był na prawdę ciekawy i sądzę, że każda mama odnajdzie w nim jakąś mądrość i wsparcie we własnych przekonaniach i potrzebach.
Zainteresowane pewnie odnajdą w internecie ten odcinek po tytule, a tu jest krótki opis.
Być może jest też filmik ale u mnie nie da się go odtworzyć
tvnplayer.pl/programy-online/7-kobiet-od...sia,S00E00,5351.html
Misia z tymi chłopami to tak już czasem bywa Ściskam