BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

12 lata 8 miesiąc temu #402813 przez Ingrid29
my używamy butelek i smoczków tomme tippi -smoczek jest bardzo mięciutki-mały musi się przy nim napracować tak jak na piersi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #402864 przez Ingrid29
Przymiarki do świeżo kupionego nosidełka
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #402865 przez Ingrid29
Tak mi gorąco, że nawet rączkami mi się nie chce ruszać :blush:
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #402875 przez iwonaryki
Ślicznego masz synka kochana :kiss: Ty również jesteś piękną kobietą :laugh: , a takie nosidełko jakie masz na sobie na pierwszym zdjęciu , jest praktyczne ja sama myślałam o takim nosidle ale sama już nie wiem czy opłaca się taki kupować gdyż widziałam na żywo raz jak taka kobieta z małym dzieckiem szła i strasznie tym maleństwem trzęsło w tym nosidle jak ona szła dość nie ciekawie to wyglądało B)

12 lata 8 miesiąc temu #402879 przez Ingrid29
Dziękuje iwonaryki za komplementy. Co do nosidełka, to trzeba przytrzymywać miejsce pod karkiem. Nie bardzo można w nim zakupy robić- bo jedna rękę masz zajętą ciągle podtrzymywaniem-chyba ,że nie chcesz i pewnie wtedy się tak trzęsie. Ja raczej będę synka nosić w tym nosidełku jak trochę podrośnie i będzie stabilniej trzymał główkę :)

12 lata 8 miesiąc temu #402891 przez dziewczyna84
Aga
a podajesz juz tylko butelke, czy cyca też?
Ingrid
mój smokiem tak samo pluje. Śmieje się, że nie leci mu to nie będzie się "bez sensu" męczył ;)
Kami no własnie te wyścia choćby moje do lekarza itd spędzają mi sen z powiek ;)
Za chwlę jedziemy do Warszawy na badanie bioderek Maciusia, i też obawiam się że będzie wielki krzyk.
We wtorek wróciliśmy od dziadków (ok.400 km), i podróż byłaby znośna, nawet troszeczkę podałam mu w samochodzie jak był w nosidełku przypięty jeść z butli (udało sie) zeby wytrzymał do najblizszej stacj czy postoju - pilnowałam by się nie zakrztusił itd., ale problem był jeszcze inny. Jak zjadł na stacji, lekko mu się odbiło , a po godzinie chciał znów sobie odbić to była masakra w darciu się - znów do najbliższej stacji czy postoju.
Jednak za mały na taką długą podróż. Na naszego usypianie samochodem nie działa.. podobno na niektore dzieci to działa.

jeżeli chodzi o nosidła - to ja narazie polecam chustę elastyczną. Mam z POLEKNT i jestem bardzo zadowolona.

12 lata 8 miesiąc temu #402964 przez aga2+1
dziewczyna teraz daję tylko butelkę niestety.

12 lata 8 miesiąc temu #403245 przez ewel7

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 8 miesiąc temu #403249 przez KAMI
Ewel ślicznie :) a pokazywałaś mu coś z tej strony czy tak sam się obraca? Maksio dopiero co bez płaczu na brzuszku wytrzyma ale nie leży spokojnie tylko próbuje pełzać

12 lata 8 miesiąc temu #403250 przez KAMI
a ja mam wrażenie jakby mi ktoś dziek zamienił, Maksio od poniedziałku jest przecudowny :) nie płacze, nie marudzi, śpi ładnie, sam się bawi karuzelką, reaguje uśmiechem po prostu chyba się już dziecko odnalazło w tym świecie :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #403251 przez ewel7
właśnie nic mu nie pokazywałam, sam to zrobił i to kilka razy pod rząd :D

12 lata 8 miesiąc temu #403252 przez KAMI
i kolejne uśmiechnięte
zdjęcie
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #403253 przez ewel7
KAMI jest cudowny ten Twój Przystojniak i ta fryzura :D

12 lata 8 miesiąc temu #403264 przez aga2+1
KAMI, ewel ale macie przystojniaków:)
Czy Wasze dzieciaczki reagują na wasz głos od razu jak tylko staniecie koło nich czy musi minąć chwilka? Moja Tosia jak się czymś bardzo zainteresuje to mogę mówić do woli, a ona i tak nie zwraca uwagi. Natomiast jak nie ma nic ciekawego to od razu (najlepiej jest rano, bo jak mnie zobaczy i usłyszy to śmieje się całą gębą :lol: Ale własnie troszkę mnie martwi, że nie zawsze tak reaguje :dry:

12 lata 8 miesiąc temu #403268 przez Ingrid29
No dziewczyny pochwalę się fotką z moim kochanym Misiakiem:)
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka