BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

14 lata 1 tydzień temu #44974 przez Emme
ja też średnio co 3 godziny przewijam, lub jak zajdzie taka potrzeba częściej. Zdarza się, że po tych 3 godzinach zmieniam jej suchego pampersa na świeżego. Gdybym miała przewijać co godzinę to paczka pampersów starczyłaby na 2 dni. A tak poza tym to w ciągu dnia kładę ją na podkładzie i przykrywam tetrą, żeby skóra sobie pooddychała.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 1 tydzień temu #44981 przez sunaja21
moj maly je co 3h i nie wyobrazam sobie budzic go tylko po to zeby go przewinac skoro smacznie spi!dlatego przed kazdym jedzonkiem go przewijam i niekiedy pieluszki sa lekko mokre!

[url=http://dawidek7-.aguagu.pl][img]http://dawidek7-.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png[/url]

14 lata 1 tydzień temu #44983 przez paulina2209
mi się w nocy często zdarza, że przewinę przed jedzeniem prawie suchą pieluszkę a w trakcie jedzenia pójdzie kupa. a w nocy nie budzę na zmianę pieluchy nawet jak mała śpi przez 5 godz.

14 lata 1 tydzień temu #45003 przez Groszek
Wiadomo że w nocy mniej razy zmienia się pieluszkę... Ale w dzień jeśli przemaka to zmieniaj częściej :) Paczka pampersów starczała nam na 9 dni :) więc tragedii nie było :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 1 tydzień temu #45365 przez Emme
Dzisiaj była u nas położna, bo Toli wyszła jakaś wysypka na brzuszku. Trudno powiedziec od czego, może od zmiany pieluszek na inne, może od proszku, a może to wysypka kontaktowa... Ale dziś wygląda już o wiele lepiej. Poza tym od 2,3 dni Tola jest marudna, ciągle na rączki by chciała, a jak tylko na nich uśnie i odłożę ją do łóżeczka to zaczyna płakać. Dziś w nocy nie spała do 5 rano. Podobno to od zmiany pogody i ciśnienia, większośc dzieci tak reaguje ostatnio, a najgorzej było w sobotę...

14 lata 1 tydzień temu #45393 przez paulina2209
też ma taki problem z Moniką. najgorzej wieczorami i denerwuję się bo nie wiem co jej jest.

14 lata 1 tydzień temu #45416 przez mariosponge
Emme napisał:
Podobno to od zmiany pogody i ciśnienia, większośc dzieci tak reaguje ostatnio, a najgorzej było w sobotę...[/quote]

Ja też w sobotę miałam najgorszą noc jak do tej pory, Andrzejek całą noc płakał i nie wiedziałam co mu jest. Może to rzeczywiście zmiana pogody.

[/url]

14 lata 1 tydzień temu #45599 przez fredeczka
Jejku nie mam czasu na nic od wczoraj mój skarbek był bardzo marudny aż do teraz bo w końcu poszła kupa jeju ale tego było tylko najgorsze że zupełna woda biedactwo miał biegunkę :( ale go ten brzuszek boleć musiał :( na szczęście jest już ok.Śpi sobie w wózku otwarłam mu okno trochę żeby powietrze świeże miał to lepiej będzie spał.
Ciekawe co u Violi i Kakasi

14 lata 1 tydzień temu #45640 przez Emme
My też "walczymy" z kupką, a raczej jej brakiem. Tola się męczy, stęka, płacze...
Podałam jej esputicon i bez większego problemu był cały pampers :). Na ulotce nic nie ma o tym, że od 1 miesiąca, chyba że przeoczyłam. Położna już wcześniej mówiła, żeby jej podać.

14 lata 1 tydzień temu #45641 przez Emme
My też "walczymy" z kupką, a raczej jej brakiem. Tola się męczy, stęka, płacze...
Podałam jej esputicon i bez większego problemu był cały pampers :). Na ulotce nic nie ma o tym, że od 1 miesiąca, chyba że przeoczyłam. Położna już wcześniej mówiła, żeby jej podać.

14 lata 6 dni temu #45915 przez sunaja21
ja tez Dawidkowi podaje esputicon jak ma te meczace gazy- choc od jakiegos czasu ok!mial juz okres ze robil kupke codziennie a teraz znowu co 2-3 dni ale jest mega wielka wtedy!

dzisiaj maly mial jakas kiepska noc - nie chcial za bardzo jest przeciagal sie prezyl sapal stekal chrzakal ... wkoncu o 4 zasnal... a ja padlam ze zmeczenia.........

podajecie moze herbatki rumiankowe albo ulatwiajace trawienie HIppa??? bo ja narazie dawalam tylko koperkowa ale polozna doradzila jeszcze te 2 - i dawac naprzemienne 1 dzien jedna 2 dzien druga itp????

emme i co z pieluszkami zmienilas na happy??? jest jakas poprawa???????

[url=http://dawidek7-.aguagu.pl][img]http://dawidek7-.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png[/url]

14 lata 6 dni temu #45941 przez Emme
ja już skończyłam jedno opakowanie happy i dla mnie są lepsze. są też wyprofilowane pod pępkiem na kikut.

14 lata 6 dni temu #45943 przez martela89
Ja dawałam małej te herbatki z hipp ale jej nie smakowały,to jak była większa to jej dosładzałam glukozą,a teraz to daje jej soczki :)

14 lata 6 dni temu #45950 przez paulina2209
ja daję rumiankową z hippa i mała ją bardzo lubi. a mi podpasowały tylko "pampersy"

14 lata 6 dni temu #45954 przez martela89
Ja też używam pampersów ale premium care bo inne moją odparzały .

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka