BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 6 miesiąc temu #24270 przez martela89
A ja dzisiaj załamana :(
Mój mężuś godzinę temu pojechał do Holandii na 3-4 tygodnie żeby potem mógł być dłużej ze mną i z małą jak się urodzi. Strasznie jestem smutna,ciągle mi się chce płakać :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 6 miesiąc temu #24273 przez monami
Paulinka :) dzięki - radochę mieliśmy patrząc na tę naszą Zuzię, kiedy tak śmiesznie się wierciła i ziewała sobie :)

martela - nie smutaj...wiem, że łatwo mi mówić...ehh..pewnie to słabe pocieszenie, ale masz nas :) zawsze można zabić jakoś czas pogawędkami na forum. ściskam :**

14 lata 6 miesiąc temu - 14 lata 6 miesiąc temu #24275 przez Gosia
Renia proponuję kupić jeszcze zasypkę do pupki, bo z tego co się zapowiada to będzie jeszcze dużo gorących dni.

Monami Zuzia jest śliczna!

Basik trzymam za Ciebie kciuki i wiem że fajnie mówić nie martw się no ale co mam powiedzieć. Oby ten Twój partner w końcu wydoroślał!!!

Martela ani się obejrzysz a mąż wróci! Może zrobi Ci taką niespodziankę jak mąż Moni.

14 lata 6 miesiąc temu #24276 przez martela89
Takiej niespodzianki to raczej mi nie zrobi bo wraca na dłużej niż na weekend bo to by się nie opłacało ale za to jak urodzę to będzie z nami 2 miesiące :)

Ale dobija mnie myśl,że znowu sama jestem,moja mama też w Holandii wraca za 3 tyg,a ja teraz muszę dużo leżeć nie mogę nawet na miasto iść i co tu robić całymi dniami w domu,mam jeszcze siostrę ale ona to koleżanki i w miasto wiadomo jak to nastolatka :)
Już mnie oczy pieką od płakania strasznego doła mam :(

14 lata 6 miesiąc temu - 14 lata 6 miesiąc temu #24277 przez monami
przesyłamy Ci z Zuzią dobre duszki....już do Ciebie lecą :) jak mama smutna to i maluszek smutny, więc głowa do góry...nie jesteś sama :)

Załączniki:

14 lata 6 miesiąc temu #24278 przez Gosia
To proponuję Ci relaksującą kąpiel lub prysznic i spać! Bo jutro oczka będą spuchnięte!
Ja właśnie zmykam pod prysznic bo jestem wykończona i do łóżeczka niestety też pustego, bo mój mąż wraca dopiero rano. Narobiłam się dzisiaj jak wół. A lekarz poweiedział WYPOCZYWAĆ!!!! :ohmy:

14 lata 6 miesiąc temu #24279 przez martela89
Dziękuję Wam :)

Wiem właśnie,że jak ja sie smucę to malutka też więc staram się o tym nie myśleć,a mąż już mi pisał,że mam myśleć pozytywnie,że 4 tyg to nie długo teraz go 6 nie było i przeżyłam.

14 lata 6 miesiąc temu #24280 przez monami
Dokładnie ! Nie takiego wieloryba się połykało :) Dasz radę :) Czas na szczęście szybko mija... :)

14 lata 6 miesiąc temu #24282 przez martela89
Dobra ja mykam do spania(o ile usnę sama :( )ale mam nadzieję,że tak bo jestem wykończona jeszcze dzisiaj mój skarb kończył dziecinny pokoik,a wczoraj o 4rano się położyliśmy spać.

Dobrej nocki wam życzę :)

14 lata 6 miesiąc temu #24298 przez martela89
Hej dziewczyny :)
A co to za brak aktywności na forum? :)

Ja właśnie zabieram się do robienia drożdżówki z wiśniami tak na poprawę humoru :)

14 lata 6 miesiąc temu #24301 przez monami
HEJ

allleee mi smaka narobiłaś tą drożdżówką... uh... Jakąś alternatywną opcję dla twojego smakołyka muszę sobie wynaleźć..może..pierożki z truskawkami :P o!

upał nie z tej ziemi... aż się nic nie chce... aż mnie na chwilę nostalgii wzięło...
leżę sobie na sofie w Zuzikowym pokoiku...popijam zimną wodę i patrzę na te wszystkie rzeczy, jakie dla naszej niuni przygotowaliśmy. Nie mogę uwierzyć,że ta mała istotka niedługo będzie z nami :) aaalllee fajnie :)

14 lata 6 miesiąc temu #24302 przez martela89
Ja też się ostatnio nad tym zastanawiałam ,że jeszcze trochę i będziemy mieli córcie przy sobie :)
To mnie w sumie tak na duchu podnosi bo jak mój wróci 6 sierpnia to jeszcze tylko 2 tyg zostanie do mojego terminu :)

I jak to jest,że nosze w sobie 2,5kg istotkę :kiss:

14 lata 6 miesiąc temu #24306 przez monami
oh...to chyba tylko moja Zuzia taka kruszynka.... pod koniec 34 tygodnia ciąży waży 2051g...no ale mieści się w normie, dlatego nie ma powodu do niepokoju :)

14 lata 6 miesiąc temu #24307 przez paulinkaaa2202
no monami to prawda jak patrzy się na te wszystkie rzeczy nie można uwierzyć że niedługo taka mała istotka będzie z nami.

Ja mam nadzieję że jak mała się urodzi to już nie będzie takich upałów, my się strasznie męczymy a co dopiero takie maleństwa

Ja mam już dość nie jestem w stanie nic robić jestem słaba, w głowie mi się kręci, niedobrze mi ehhh :(

I najgorsze te bóle brzucha w nocy nad ranem i wieczorem nie wiem czy przez te upały czy to już się wszystko przygotowuje :huh:

14 lata 6 miesiąc temu #24308 przez monami
Hej paulinka :)

pewnie i jedno i drugie..końcówka ciąży..organizm zaczyna "ćwiczyć" przed porodem..a do tego te upały... więcej nic nie trzeba...:/

ja już tez ledwo żyję... nie mam już pomysłów na to, jak się ochłodzić...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka