BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 6 miesiąc temu #26352 przez Renia2108
U mnie tez popadało i jest duzo duzo chlodniej :D Wieczorem fajnie posiedziec bylo na dworze po deszczu tak chodno i swieze powietrze :D

Ja tez nie spalam w nocy :/ Poszlam o 2,30 spac bo z mezem patrzelismy na film a obudzil mnie jak szedl do roboty czyli przed 7:( I sie nie wyspalam.

A teraz mnie plecy strasznie bolą.

Dziewczyny jak bola te skurcze ? Bo kurde co chwile cos mnie pobolewa a to chyba nie to jeszcze. Opiszcie jak ktoras juz miala cos :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 6 miesiąc temu - 14 lata 6 miesiąc temu #26355 przez Gosia
Wieczorem zaliczyłam 1h spacerek i po kąpieli padłam. Wyspałam jak mało kiedy! Pięknie się dziś spało. Okno otwarte na oścież więc świeżego powietrza było pod dostatkiem. Budziłam się oczywiście na siku.

Reniu ja właśnie w nocy miałam kilka skurczy i to mnie tak bolało jakbym miała miesiączkę dostać. Ale przeszło i czuję się dobrze.

14 lata 6 miesiąc temu #26356 przez iwkaa
ciekawe co tam u basika :) malutkie ma juz pewnie na raczkach ale jej zazdroszcze ciekawe kiedy sie do nas odezwie

14 lata 6 miesiąc temu - 14 lata 6 miesiąc temu #26357 przez Gosia
No basik już pewnie jest szczęśliwa :)

Iwkaa Ty pisałaś że Ci minął już pierwszy termin a na suwaczku masz inny termin. Nie rozumiem tego! Jaki pierwszy termin? Brałaś ten termin po Usg czy jak?

14 lata 6 miesiąc temu #26358 przez iwkaa
bo je pierwszy termin z okresu mialam na 20lipca a z USG wychodzi na 7 sierpnia i jest bardzo duza rozbieznosc dlatego teoretycznie ten pierwszy powinien byc bardziej wiarygodny a ten na 7 to jest tak ze jak do tego czasu nic nie bedzie sie dzialo to bede miec wywolywanie bo to bedzie juz chyba 41tydz wiec dlatego ustawilam na suwaczku termin posrodku hehe

14 lata 6 miesiąc temu #26359 przez Gosia
Acha już kapuje :laugh: Kurcze no to Ty już jesteś po terminie!!!! :cheer: Lada dzień i będziesz miała Majeczkę na rączkach :laugh: Super, super

14 lata 6 miesiąc temu #26362 przez iwkaa
kurcze to czekanie mnie juz wykonczy niby jestem tego swiadomo ze juz lada dzien ale jakos cos jej sie do mausi nie spieszy chyba spodobalo jej sie w brzuszku ale jak tego jeszcze potrzebuje to niech sobie tam jeszcze siedzi choc wczoraj juz myslalam ze sie zaczyna tak bardzo bolal mnie brzuch ale przestal w poniedzialek ide na KTG to moze cos sie dowiem czy sie zaczyna cos dziac czy nie wczoraj mialam urodziny i tak Maje prosilam zeby zrobila mamusi niespodzianke ale niestety nie udlao sie ;)

14 lata 6 miesiąc temu #26363 przez Renia2108
No mnie tez wlasnie teraz pobolewało jakbym miala miesiaczke dostac i w plecach tak zawsze wlasnie przed miesiaczka i w trakcie mialam ze brzuch i plecy ale to jakies pol godziny bez przerwy mnie tak bolalo ale to znośne bylo nie zeby jakos bardzo mocno.

14 lata 6 miesiąc temu #26364 przez martela89
Ja tak miałam przed tym jak trafiłam do szpitala i okazało się,że podczas takich skurczy zrobiło mi się rozwarcie.

14 lata 6 miesiąc temu #26365 przez iwkaa
ja jak tydzien temu bylam na KTG to pod koniec zacza bolec mnie brzuch i faktycznie bylo widac skurcze na zapisie ale zaraz potem doktor mnie zbadal i powiedzil ze rozwarcia nie ma wiec nie zawsze przy takim pobolewaniu robi sie rozwarcie no chyba ze tak totalnie mocno brzuch zaczyna bolec to wtedy co innego

14 lata 6 miesiąc temu #26366 przez Renia2108
No nie straszcie mnie, we wtorek ide do gina to mysle ze cos sie dowiem. Nie chce juz wyladowac znowu w szpitalu :/ Niech tam malutka siedzi jeszcze sobie i rosnie :lol:

14 lata 6 miesiąc temu #26368 przez Gosia
Renia2108 napisał:

No nie straszcie mnie, we wtorek ide do gina to mysle ze cos sie dowiem. Nie chce juz wyladowac znowu w szpitalu :/ Niech tam malutka siedzi jeszcze sobie i rosnie :lol:

No nie straszcie :cheer: Dobrze że idę w poniedziałek do lekarza. No ale myślę, że będzie OK bo takie bóle to mogą być w końcu macica ćwiczy no nie? Tak mi się przynajmniej wydaje. :P
Tak lecę na zakupy bo w lodówce pustki a i jakiś obiad trzeba ugotować!

14 lata 6 miesiąc temu #26369 przez iwkaa
renia nic sie nie boj mnie tak brzuch pobolewa juz chyba 3 tyg wiec bez obawy no chyba ze bardzo moco cie boli macica cwiczy i dlatego te pobolewania to normalne w ostatnim miesiacu

14 lata 6 miesiąc temu #26370 przez iwkaa
mi lekarz powiedzial ze jak brzuch pobolewa to dobrze:)

14 lata 6 miesiąc temu #26371 przez Renia2108
Iwka to choc jedno pocieszylas mnie ze dobrze :D Ja cche chociaz dotrwac do wtorku zeby isc do lekarza, nie chce wyladowac wczesniej znowu w szpitalu z fallstartem :D A wogole to moze zostawimy nr tel komus zeby w razie czego informowal tu Was ?:D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka