BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #27688 przez Gosia
No ta nuda jest okropna. Mnie już też w domu kur.... bierze :( Ile można sprzątać, układać, przekładać, prać, prasować itp. itd. Dziś mam w planach porządne uprzątnięcie dużej szafy. Ale jak tam zrobię przesiew to chyba pół zostanie pustej. :laugh: Zobaczymy co z tego wyjdzie, bo narazie nie ma chęci. :P

Paulinko dziś Twój termin. Daj znać później co u lekarza. A ja mocniutko z moja królewną Majeczką trzymam kciuki. :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 5 miesiąc temu #27690 przez Renia2108
Mnie tez szlag trafia juz w domu :/ Co najwyzej wieczorem mozna gdzies wyjsc, bo w dzien na tym zadupiu nie ma co robic nawet :/

Paulinka koniecznie napisz co tam u malej ;];]
i co lekarz powiedział. :)

Ciekawa jestem co tam u Basika, nie daje znac nic nam:(

14 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #27695 przez Martynka__89
.

Moja Kropeczka:(9.02.2015

14 lata 5 miesiąc temu #27701 przez Gosiaczek31
Martynka co prawda mnie nic nie wyciekało samoistnie z piersi ale wiem, że to się może zdarzać i jest normalne. Niektórym kobietom wycieka siara wcześniej a innym dopiero po porodzie. Co do drugiej sprawy to narmalka, pod warunkiem, że wydzielina nie jest żółta lub zielona. Bo wtedy to może być infekcja. Nic się nie martw, wszystko w normie. A co będzie chłopczyk czy dziewczynka?

14 lata 5 miesiąc temu #27703 przez Gosiaczek31
Cisza dziś na forum. Ja właśnie wstałam z przed południowej drzemki. Ostatnio mogłabym spać na okrągło. Więc korzystam póki mogę :laugh: Ciekawe co tam u Paulinki i maluszka. Czekam na wieści.

14 lata 5 miesiąc temu #27714 przez Groszek
Troszeczkę Wam zazdroszczę z tymi drzemkami :) Martynka_89 siara to normalna sprawa upławy też, nie masz czym się martwić. A jeśli będziesz u lekarza to się go o to zapytaj :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 5 miesiąc temu #27716 przez Gosiaczek31
Groszek nie ma czego zazdrościć. Nic nie można z góry zaplanować bo nie wiesz kiedy Cię dopadnie zmęczenie. Masakra. Wcześniej cierpiałam na bezsenność ale o dziwo nie byłam potem zmęczona. A teraz ciągle śpię i czuję się zmęczona.

14 lata 5 miesiąc temu #27719 przez paulinkaaa2202
Martynka siara to normalna sprawa i zaczęła wyciekać już około 5-6miesiąca i czasami cały miesiąc nic nie leciało a czasami kilka razy pod rząd. I to różnie albo było jej dużo albo mało i co dziwne zawsze z lewej piersi.
A upławy to normalka ja mam całą ciążę cały czas chodzę w wkładkami można się przyzwyczaić nie masz się czym martwić.

A ja jestem po wizycie u gina Więc tak:
Szyjka już się skróciła, a rozwarcie mam dopiero na kilka milimetrów :ohmy:
Brzuch mi strasznie opadł, mała już jest strasznie nisko, i przygotowuję się do wyjścia, mam strasznie dużo wydzieliny leci jak oszalała, gin mówił że to normalka czop cały czas odpada itp.
Na KTG miałam najwięcej 10 skurczy ale mała cały czas się obracała, następną wizytę mam na czwartek, ale gin mówił że do tego czasu powinnam urodzić oby :)

I zalecił sprzątanko i kochanie się :D

14 lata 5 miesiąc temu #27722 przez monami
Hej wszystkim :)

Paulinka..uh...no to do czwartku najpóźniej :) i ziuuu :)
Oby wszystko raz dwa się potoczyło - kciuki trzymam.

14 lata 5 miesiąc temu #27727 przez Groszek
Gosiaczek wiem jak to jest, ale pomyśl że już niedługo i będziesz miała Maleństwo przy sobie :) dla Niego wytrzymasz jeszcze kilka dni :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 5 miesiąc temu #27734 przez paulinkaaa2202
o matko co jakiś czas łapią mnie skurcze (trwają kilkanaście sekund) ale są okropne w dole kręgosłupa i w dole brzucha na raz oj :(

tak, tak Monami oby szybko się potoczyło bo jestem już zmęczona i dopiero teraz ogarnął mnie strach...

14 lata 5 miesiąc temu #27735 przez monami
Paulinka..ty rodzisz ..:) ( oby oby! ) obserwuj skurcze...ale coś czuję, że to już :)

14 lata 5 miesiąc temu #27736 przez monami
Normalnie powiedziałabym Ci : Nie zostawiaj mnie samej ! ale..powiem inaczej : Idż już rodzić...:))

14 lata 5 miesiąc temu #27737 przez Gosiaczek31
No to Paulinka do dzieła z tym kochaniem :lol: Ja właśnie pomyłam okna. Wiem, że może nie powinnam, ale może to przyśpieszy sprawę. Zabieram się teraz za podłogi. Paulinka od kiedy Ci zaczął opadać brzuch? Czy to nagle nastąpiło? U mnie niestety dalej jest wysoko :(

14 lata 5 miesiąc temu #27739 przez monami
mój brzuch tez już nisko...:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka