- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
asiula2134- mi już przytyło się 12 kg przed ciążą 59kg a dziś 71 kg;)
Gabrysia- szczerze Ci współczuję ze masz tak z lekarzem...
Troche to denerwujace ze trzeba się o coś upominać lekarza. Sam powinien nam wszystko mowic co kiedy jakie badania.
Ja całe szczęście trafiłam na dobrego lekarza i poki co jestem zadowolona.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
chodzi o to że jest mi ciężko a nie umiem o tym mówić
duszę znowu wszystko w sobie i boje się że znowu dopadnie mnie depresja z której co nie dawno się wyleczyłam;(
wybaczycie mi to moje brzydkie zachowanie??
nie chcę was opuszczać bo komu będę się żalić??
jeszcze raz przepraszam
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
chcialam was przeprosić za dzisiejszą moją wypowiedź ale nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę tego że macie swoje maluszki przy sobie a nie tak jak ja w szpitalu:(
duszę znowu wszystko w sobie i boje się że znowu dopadnie mnie depresja z której co nie dawno się wyleczyłam;(
jeszcze raz przepraszam
Po to masz nas po to tu wszystkie jesteśmy żeby się wyżalić i pomóc sobie nawzajem jak tylko potrafimy.
Żadna z nas by nie chciała żeby malenstwo wyszło wczesniej z brzuszka ale stało się..musisz być silna jeszcze troszkę i mała będzie z Tobą w domku potrzeba tylko czasu.
My staramy się Ciebie zrozumieć i też tego oczekujemy w zamian.
Takie jest przynajmniej moje zdanie
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
asiula, "przywilej ciezarnej"? cos mi sie wydaje, ze jako mamy tez bedziemy narzekac na to i owo, przynajmniej od czasu do czasu. taki przywilej kobiety!
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
chcialam was przeprosić za dzisiejszą moją wypowiedź ale nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę tego że macie swoje maluszki przy sobie a nie tak jak ja w szpitalu:(
jeszcze raz przepraszam
no pewnie ze wybaczymy, bo tak naprawdę po to tu jestesmy zeby sie wspierać. Wiadomo każdy może mieć zły dzień . Każda z nas cierpiałaby na Twoim miejscu, ze nie masz malutkiej przy sobie, ale jeszcze troche.... Najwaznijsze ze jest zdrowa i rośnie jak na drozdzach. Każda z nas martwi się o swoje dziecko, bez względu na to czy jest na świecie czy jeszcze w brzuszku, a wierz mi, niewiedza jest najgorsza...
Ja myyśle, ze my teraz to już mamy same przywileje, a to ciężarnej, zaraz bedzie młoda mama po porodzie, pozniej przwilej nworodka i tak az do 18-nastki
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
po za tym ona ma ciągle problemy z oddychaniem:(
nie mogę jej karmić butelką bo to jest trudne przy tak małym dziecku i karmią ją pielęgniarki ja to rozumiem że one zrobią to lepiej ale ten czas przez który buduje się więź z dzieckiem ona spędza w szpitalu i to z pielęgniarkami buduje więź
wytrzymałam miesiąc to dam radę i drugi wytrzymać;p
mała waży już 1930...więc rośnie ok tylko ten jej oddech mnie martwi:(
życzę wam koleżanki oby wasze dzidziusie się nie spieszyły bo żaden inkubator nie zastąpi łona matki...
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
Pytanie: Przybory tzn środki do kąpieli do szpitala po porodzie to bierzecie takie jakich używacie teraz czy jakie? moze sugerują Wam jakieś specjalne w waszych szpitalach??? takie żeby rany szybciej się goiły???
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=31694 [/url]
Moje maleństwo !!!:*
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mariola - trochę piekło co? aż mi ciarki przeszły, ale jak mus to mus
Pytanie: Przybory tzn środki do kąpieli do szpitala po porodzie to bierzecie takie jakich używacie teraz czy jakie? moze sugerują Wam jakieś specjalne w waszych szpitalach??? takie żeby rany szybciej się goiły???
U mnie w szpitalu wymagane jest mydło Biały jeleń, a kosmetyki biorę te które używałam i używam do tej pory
podpisuje sie pod tym. ale wszystko zalezy od szpitala, czasami niczego nie trzeba brac, wszystko jest na miejscu (w moim szpitalu niepotrzebne sa np. zadne kosmetyki dla dziecka, szpital zapewnia). polozne mowily tez, zeby nie brac zadnego "tantum rosa", bo - cytuje - "nijak sie to w szpitalu nie przydaje" . "bialy jelen" i tyle!
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Jak tak czytałam Wasze posty to już się bałam, że jaka "wojna" nam tu wyjdzie, ale na szczęście się uspokoiło.
U mnie w szpitalu nie ma szczególnych wymagań co do kosmetyków dla mamusi, ale słyszałam, że dobra jest Tantum Rosa, albo Lactacyd do higieny intymnej.
emma napisał:
Dobrze wiedzieć , więc lepiej nie brać żadnej Tantum Rosypolozne mowily tez, zeby nie brac zadnego "tantum rosa", bo - cytuje - "nijak sie to w szpitalu nie przydaje" . "bialy jelen" i tyle!
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale nam tu hormony buzują na tym naszym forum Dobrze już wszystko wyjaśnione
Jak tak czytałam Wasze posty to już się bałam, że jaka "wojna" nam tu wyjdzie, ale na szczęście się uspokoiło.
U mnie w szpitalu nie ma szczególnych wymagań co do kosmetyków dla mamusi, ale słyszałam, że dobra jest Tantum Rosa, albo Lactacyd do higieny intymnej.
emma napisał:Dobrze wiedzieć , więc lepiej nie brać żadnej Tantum Rosypolozne mowily tez, zeby nie brac zadnego "tantum rosa", bo - cytuje - "nijak sie to w szpitalu nie przydaje" . "bialy jelen" i tyle!
asiod, jesli to twoj sprawdzony kosmetyk, to pewnie warto wziac , ja nie widzialam tego na oczy, ale polozne mowily z usmieszkami, ze mnostwo mam to przynosi do szpitala "do przemywania krocza", ale ze sie to nie sprawdza, ponoc w domu - to co innego, a "jelen" podobno dobrze sciaga, nawilza i wysusza co trzeba, wiec zakupilam, choc najprawdopodobniej bede mogla tylko pomarzyc o jego uzywaniu - predzej przyda mi sie spirytus na rane po cesarce... i wez tu, kurde, nie narzekaj...