BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

13 lata 3 miesiąc temu #234872 przez moba2012
o dzieki serdeczne ze przypomnialas o soli morskiej :) mam ja nawet w apteczce i zaraz biore w uzycie, dodatkowo mezowi zaplikuje :))

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu #234919 przez Paula91
Ojejku co tu się dzieje..Sobie poczytałam :)

Ja też nie znam grupy krwi tatusia ale chyba wkrótce będę musiała bo też mam minus..

Byłam dziś na wizycie..Przytyłam tylko 2 kg i ważę 58kg przy wzroście 168cm,niestety badania moczu wyszły mi fatalnie i w dodatku okromnie boli mnie brzuch z prawej strony :( Ginekolog powiedziała mi że to prawdopodobnie kamica nerkowa i wypisała skierowanie do szpitala.. :( Musze iść sie pakować bo jeszcze dziś powinnam sie tam zjawić..Strasznie się boje :(

PS.Będę za Wami tęsknić

13 lata 3 miesiąc temu #234926 przez aisod
Paula91 napisał:

Ginekolog powiedziała mi że to prawdopodobnie kamica nerkowa i wypisała skierowanie do szpitala.. :( Musze iść sie pakować bo jeszcze dziś powinnam sie tam zjawić..Strasznie się boje :(

PS.Będę za Wami tęsknić

Trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze :) może to tylko fałszywy alarm. Wracaj do nas szybko :)

Zrób sobie tą grupę krwi tatusia, bo jak też ma minus to niczym nie będziecie musieli się przejmować.

13 lata 3 miesiąc temu #234960 przez georgette102
Paula 3mam kciuki, za szybki i szczęśliwy powrót do domku; mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze;
będziemy na Ciebie czekać :)

13 lata 3 miesiąc temu #234961 przez ewelina.zak.1991
Ja ważyłam 44 kg przed ciążą a w tej chwili ważę już 51 i się obawiam co będzie dalej :) hehe a do marca jeszcze czas:)

Na szczęście żadnych bólów nie mam... a Was dziewczęta gdzie kopią Wasze maleństwa? Pozdrawiam cieplutko :):*

Moje maleństwo !!!:*

13 lata 3 miesiąc temu #235006 przez gaabrysia
ehh tak się naczytałam na początku o tym przybieraniu 2-3kg i zaczynałam popadać w panikę, ja mimo szczupłej figury 170 i 52 przed ciąża (teraz 58) przybrałam dośc sporo w spodnie to już dobre 3 mc się nie mieszcze ;) wiec zazdroszcze!

Paula 3maj się i wracaj prędko bo bedziesz miała niezła lekture do czytania ;)

mnie mój synek (a na poczatku strasznie chciałam dziewczynke, ale co by nie było to już je kocham) kpie gdzie po padnie, dzis od samego rana i cały dzien nie daje spokoju jak nigdy zazwyczaj to tylko poranki i noce są od szaleństw. może mu glukoza nie podeszła dziś! :)

13 lata 3 miesiąc temu - 6 lata 8 miesiąc temu #235122 przez asiula2134
error

13 lata 3 miesiąc temu #235159 przez marigra
ojojojoj paula91, wracaj szybko do zdrowia i do nas. Trzymam kciuki za pomyślne rozwiąanie sprawy.

a co do kopania, to hmmm mnie zazwyczaj kopie po lewej stronie na wysokosci watroby..... tam najczesciej widac i czuc ruchy, sporadycznie na dole po lewej, a po prawej to tylko trzyma główkę. Czasami tak sie wyprezy ze widac cialko.

13 lata 3 miesiąc temu #235183 przez marigra
sluchajcie mam pytanie, czy ktoras z Was tez ma czeste biegunki?
Ja jak zjem cos nieodpowiedniego to odrazu mnie przeczyszcza i juz zastanawiam sie czy to dziecku nie smakuje i tak organizm reaguje, czy cos jest nie tak. Tym bardziej ze wczesniej jedzac te same rzeczy nie miałam takich objawów.....

hmmm....i mnie to martwi....

13 lata 3 miesiąc temu #235205 przez georgette102
ja nie miewam w ogóle biegunek, a wręcz przeciwnie - od początku ciąży mam problem z zaparciami i nie wiem co gorsze :)
a co do kopniaków to do niedawna dzidzia kopała mnie z lewej strony ale od kilku dni wszystkie ciosy padają z prawej, więc przypuszczam, że zmieniła pozycję :)
ogólnie ruchy czuję najczęściej wieczorem i czasami rano ale od 2 dni maleństwo nieźle się rozbrykało i kopie mocniej i jeszcze częściej

13 lata 3 miesiąc temu #235279 przez marigra
dzień dobry!!!:)

mnie dzidzia dzisiaj kopala po prawej wiec bardzo mnie to zdziwilo:)ale jak widac bryka tam sobie i ma jeszcze bardzo duzo miejsca:)

13 lata 3 miesiąc temu #235346 przez gaabrysia
Marigra mówiłaś lekarzowi o tych biegunkach ? może to jakies skutki uboczne tabletek ktore bierzesz.. ja też jeszcze nie dawno wręcz przeciwnie miałam.

ja dziś zobacze Adrianka :D :D :D
miłego dnia, troche więcej słonka bo w warszawie pochmurno :(

13 lata 3 miesiąc temu #235382 przez gusiag
cześć :)
u mnie też zapowiada się pochmurny dzień..
Moje maleństwo od wczoraj zaczęło mocniej kopać :) czuć pod ręką - z czego cieszy się mój mąż :)
A ja na poprawę humoru wczoraj zamówiłam już łóżeczko z wyposażeniem na allegro :) I żeby nie było problemów w razie pomyłek w ustalaniu płci, wybrałam piękną pościel w kolorze który będzie pasował i do dziewczynki i do chłopczyka :))

p.s. Paula zdrówka życze, wracaj szybko :*

13 lata 3 miesiąc temu #235411 przez gaabrysia
i ile Cię kosztował ten zły humor ? :)
cudownie jest czuć jak maleństwo szaleje :)

13 lata 3 miesiąc temu - 6 lata 8 miesiąc temu #235418 przez asiula2134
error

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka