- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
Tabletki na hemoroidy coraz bardziej pomagają super!
Dokladnie za tydzien wyjezdzamy do Iławy !)
U nas wszytsko dobrze wkoncu skonczyly mi sie plamienia wiec mozna dzialac;D
Milego wieczorku;*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
no i miłych "działań"
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
Moje maleństwo !!!:*
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
no to my tez juz niedlugo zaczynamy wcinanie;) dziewczyny a macie nadzerke po porodzie?
Nie, ja nie mam...a moze miallas przed porodem i teraz zostala?
Gusiag- dzielna masz coreczke
Stanger- Bartus dolaczyl do grona "doroslych"skoro wcina juz sloiczki:-)
My prazymy sie dalej w cieniu, na szczescie dzisiaj juz tylko 28 stopni:-)
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
wczoraj myślałam że po miesiącu wreszcie skończył mi się okres.. a dziś znów ból i krwawienie od nowa ileż można
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
Hmm to faktycznie dziwne. Lepiej idz do lekarza i zapytaj......ja ci niestety nie pomoge bo jesscze u mnie okres sienie pojawil, z tym ze nie stosuj tabletek, wiec pewnie dlatego....chyba muszę iść do gina..
wczoraj myślałam że po miesiącu wreszcie skończył mi się okres.. a dziś znów ból i krwawienie od nowa ileż można
Trzymam kciuki...
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
jak wakacje w Polsce ? udane, pogoda dopisala ?
ewelina ja przed porodem mialam nadzerke, a teraz to nie wiem bo na wizyce u ginekologa nie bylam, badal mnie zwykly lekarz rodzinny a w zasadzie to byla rozmowa a nie badanie na cytologie ide w czwartek ( przed ciaza mialam zle wyniki ) a badanie ginekologiczne zrobie w Polsce.
ale slyszalam ze ciaza likwiduje nadzerke
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
W Polsce ok, ale trzeba teraz odpoczywać bo zmęczona wróciłam. W moim rodzinnym miejscu jak byłam to pogoda była do bani, myślałam że się poopalam pokąpie w basenie że Ole w jej baseniku popluskam a tu lipa. Za to we Wrocławiu u rodziny męża już upał nie do zniesienia. Ola w wanience na dworze raz się wykąpała. My byliśmy na weselu w taki upał. coś okropnego, nikt nawet się nie bawił, wszyscy wymęczeni duchotą i słońcem..
a my za ponad miesiąc znów lecimy do Polski, tym razem na ciut dłużej
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
Moje maleństwo !!!:*
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gosia fajnie ze urlop sie udal ja tez pochodze z okolic wroclawia, no troche dalszych okolic bo ma 40 km mam nadzieje ze jak ja bede w Polsce to pogoda bedzie tez dopisywac kolo do plywania juz czeka wiec na basen mozna isc, nosidelko tez juz przyszlo wiec i w gory mozna sie szykowac mam nadzieje ze nie zapesze i nasze plany wypala
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
trochę mnie nie było i jak zawsze zadbałyście o to bym miała co poczytać
a my byłyśmy u moich rodziców przez kilka dni a T. w tym czasie malował mieszkanie; moja nieustająca potrzeba zmian odbija mu się czkawką i po raz kolejny demonstracyjnie oświadczył, że to już ostatni raz
a teraz forumowe ciocie niespodzianka: mamy już pierwszego ząbka!!!!
Tee napisał:
Georgette102- no właśnie nam też kazał… tylko niestety Zuza ma swoje własne zdanie na ten temat i nie zamierza stosować się do zaleceń lekarza.
Z tego co wyczytałam pochodzisz z Olsztyna???? Witaj w klubie. Co prawda już nie mieszkam, ale spędziłam tam około 6 lat. Najpierw była moja szkoła, potem studia męża… heheheh może się kiedyś nawet spotkałyśmy i o tym nie wiemy…
Tee nie jestem rodowitą olsztynianką, przyjechałam tu w 2005r. (studia + praca) i jakoś tak wyszło, że zostałam a pewnie głównie dlatego, że poznałam męża
ewelina fajnie, że do nas wróciłaś
moje drogie spróbuję włączyć się do rozmowy na bieżąco, a teraz spadam na śniadanie
miłego dnia
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
ja na razie po cytologi muszę iść na wizytę po wyniki.
Ale to dopiero po urlopie taty
Ząb ? super!!
w takie upały ciągle na dworzu teraz... w domu jeszcze gorzej!
a pozatym modem nam pękł od internetu, na weekend pożyczyliśmy. Mam nadzieje,że szybko naprawimy.
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
troche mnie nie bylo, bo upal meczyl - nie mialam na nic sily, Zośka ztreszta tez nie, dopiero dzis rano zrobilo sie pochmurno, wiec lyknelam troche powietrza i wreszcie wyciagnelam ja na spacer - wczesniej siedzialysmy caly dzien przy otwartych oknach i wentylatorze po prostu... masakra! podobno od czwartku ma sie cos ruszyc w temacie pogody - oby! okresu dzien 5. i mam nadzieje, ze ostatni - alleluja! 2. i 3. dnia musialam wymianiac podpy co 2 godz., a i tak bylo za rzadko - myslalam, ze zbzikuje, no i do tego ten upal... ale na szczescie ma sie ku koncowi! i jedno, i drugie! dwa dni temu najadlam sie strachu, bo po polnocy do pokoju Zosi wlecialy DWA NIETOPERZE!!! myslalam, ze umre ze strachu, szybko zabralam mala do innego pokoju, a tatus walczyl, poki ich nie wyrzucil . ale normalnie szok! nietoperze wlatujace przez uchylone okno w srodku stolicy! teraz nie uchylam juz na noc okien w pokoju Zośki...
z informacji takich sobie - Zosia dostala jakiejs wysypki na buzi i brzuszku i niestety mysle, ze to... marchewka . od 2 dni juz jej nie podaje i wysypka powoli znika, ale jak ona jest ucuzlona nawet na marchew, to czarno widze wprowadzanie innych posilkow... poczekam pare dni i sprobuje z ziemniaczkiem, moze jakos pojdzie... ale nie jestem zadowolona, biedny dzieciak, tylko nutramigen jej podchodzi...
asiula, odwiedziny - bardzo chetnie, jestesmy z Zosia bardzo goscinne, ale jesli chodzi o sierpien, to slabo, bo nie bedzie nas w stolicy - wyjezdzamy na 3 tygodnie do tesciow, bedziemy u nich od 2. do chyba 25., a potem wracam do pracy, wiec jak odwiedziny to raczej w lipcu , a moja coreczka to Zosia, Zuzie maja Tee i marigra!
georgette, gratuluje zabka - mam nadzieje, ze nie bolalo za bardzo!
gusiag, ale piekna ta twoja Ola i jak dzielnie siedzi w samolocie! podziwiam!
ewelina, jesli chodzi o nadzerki to moje doswiadczenia raczej potwierdzaja to, co mowi ewa. tez zrobila mi sie nadzerka w trakcie ciazy, bo przed nigdy nie mialam, a po porodzie sama zniknela - tak stwierdzil lekarz na ostatnim badaniu kilka tygodni temu!
gabi, wpadajcie do nas z Adrianem, moze nie bedzie u nas bardzo zimno, ale na pewno chlodniej i weselej! a kiedy ten wasz urlop??
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
georgette gartulacje dla zabka jak to sie dzialo ??? bolesnie, placzliwie, czy raczej spokojnie ?
NIETOPERZE w domu no niezle chyba by narobila pod siebie jak bym w swoim /dziecka pokoju napotkala nietoperza