- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
A jesli chodzi o to budzenie na possanie to ja niestety wczesniej o tym nie slyszalam, wyszlo ometoda prob i bledow, troche to trwalo, ale w koncu sie wyjasnilo .
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
- Otrzymane podziękowania: 0
a z tym dokarmianiem to dlatego boj sie dawac, bo lekarz powiedział, ze już jest dosyc gruba, zeby narazie sie wstrzymac z tymi soecyfikami i kaszkami stad moj opór
strangr - mialam sie ciebie zapytac, Bartuś spi w samym body??bo widziałam na face.... i ma poduszeczke pod glową??nie boisz sie ze sie w nia zawinie?
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kinga na noc dostala 150ml mleka cycowego z kaszka bananowa i spala do 10.00 raz w nocy sie pokrecila wiec dostala cyca, ale pociumala chwile i poszla spac dalej.
emma niestety kazda z nas czeka powrot do pracy brrr ja chyba jutro pojade dogadac sie na jakich warunkach wracan tzn chce przesunac godziny, moze sie uda
asia a od kiedy zaaobserwowalas takie zachowanie ? moze to jednak normalne i nie ma co sie zabardzo przejmowac, moze Kacper teraz odkryl inna zdolnosc na ktorej sie bardziej skupia
przystojniak ci rosnie
ja Kinge klade w spioszkach ma kocyk kolo siebie, zawsze jej przykrywam chociaz nozki ale ona i tak sie rozkopuje
tez mam spiworek ale to bedzie na chlodniejsze dni
maz kupil Kindze duzego pluszowego pieska, ktory lezy z nia w lozeczku a ona go bierze i naciaga na siebie i tuli ale to smiesznie wyglada
upsss a co to mi sie narobilo
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
Marigra, Zosia tez spi tylko w body, a jak inaczej? A jak goraco to tylko pieluche jej nakladam . Ma jeszcze co prawda kocyk z polaru, ale zwykle robi sobie z niego taka kule i zakrywa nia buzke .
my spimy w pajacyku i spiworku, bo bardzo sie rozkopuje. Do tej pory tez przykrywałam ja tylko kocem, ale w nocy skopywała go w nogi, albo nakrywała sobie twarz, a przy tym miała zimne raczki. Ale teraz widze ze jest jej gorąco wiec chyba bede ja zostawiac wlasnie w body i spiworku....albo znow spróbuje z kocem
asiula - ale twoj Kacper ma genialne oczy, bedzie łamał kobiece serca a z tym rozwojem to mysle ze nie ma sesnu sie martwic, bo u nas jest podobne z tym przekrecaniem. z pleców na brzuh przekreca sie normalnie non stop, natomias z brzucha ne plecy wogóle, a przypomne ze jeszcse miesiac temu to uwielbiała. Myślę, podobnie jak ewelinda, ze poprostu teraz ma inna formę ruchu i dlatego nie wykonuje "stałych" juz elementów.
a wogóle zazdroszcze samozasypiania Kacperka w lóżku - u nas temat spania to temat tabu....na samą myśl o spaniu dostaje dreszczy
ewelinda - widze ze ta kaszka bananowa działa cuda
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
malenstwo.aguagu.pl/zdjecie/pokaz/270712/
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
A dziś ugotowałam malemu obiadek zamiast mieska dałam łososia marchewka i ziemniaka zrobiłam blederem i zjadł najpierw troche sie krzywił a później zjadł wszystko więc teraz już będe podawać rybke coraz częściej bo jest zdrowsza tak mi się wydaje
Pozdrawiam
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
gabi opowiadaj jak tam po panieńskim??
śpiąca..
A tak po za tym , wyszłam o 19 i wróciłam o 1. Przyszła młoda się spiła i o 24 za nie mogła , więc ja odrazu czmychnęłam do domu )
takto spoko limuzyna , zabawa- chociaz czułam się jak odmieniec bo jako jedyna była trzeźwa.
Młody wypił z butli , ale dał czadu. Płakał i wołał mamama.. poszedł w ruch leżaczek i bujanie.. i zasnął (takto W OGÓLE go nie bujamy, ale zteroryzował tate... może dlatego,że takto w ogoóle do niego w nocy nie wstaje
wróciłam, przyssał sie zasnał i spał do rana .. wiec ciezko.
ale na wesele trzeba isc.. swiadkowac tak jak sie obiecało.
adrianek tez spi w pajacu bo się odkrywa.. chyba ,że jest gorąco bardzo to w body.
zaraz kąpiel i sennnnnnnnn )
może i my spróbujemy niedługo z kaszą, kupiłam mu dziś owoce i zboża jabłka i banany z biszkoptami hippa od 5mc. smakowałoooo bardzo! i zawiera gluten , bo biszkopty podałam niewiele zobacze reakcje. kupiłam też rybkę i łososia.. ;D rozszerzymy menu