- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
- Otrzymane podziękowania: 0
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja padnieta i troche przerazona wizja jutra.. no i jeszcze ta pogoda! skonczylam z papierami na dzis, zaraz ide spac...
dobrej nocy!
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Emma- Współczuje jutra tyle godz bez Zosi. trzymaj się
Gabi- Jaki duży Adrianek i jakie ma śliczne oczka niebieske mój też ma takie.
Ewa- Życze dużo zdrowia dla taty. Trzymaj się.
Gosia- nie ty sama jesteś z myślami że przytyłaś bo ja też czuje się jak gruba świnia i humoru brak chce jakieś tabletki na odchudzanie które pomoże mi przy ćwiczeniach hulahopem i steperze bo inaczej oszaleje.
Mariola- biedna malutka od mojej koleżanki syn też miał iść na czyszczenie kanalików w oczku ale nie wiem czy już był czy nie. a na ile dni musisz iść do szpitala ???
U nas z spaniem niestety nie ma już tak fajnie jakis miesiąc temu zasypiał sam obojetnie gdzie czy w wózku czy w łóżeczku chodził spać o 20 a teraz trzeba go albo bujać w wózku albo na rękach z spaniem o 20 nie ma mowy idzie jak jest 22 nie śpi w łóżeczku tylko z nami w łóżku na 90 cm sam a my z mężem na drugej połowie w dwóch na 90 cm w dzień mleka się nie napije tylko w nocy wypije 3 flachy i nie wiem czy w dzień wogóle się najada daje mu kaszkę póżniej obiad deserek biszkopty no i do tego herbatki lub soczek 2 flaszki po 100 ml myślicie że mu to starcza w dzień bez mleka??
Dobranoc ;*
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
dzisiaj koniecznie musimy iść na spacer i to długi i już mi się gęba cieszy
a jeśli chodzi o spanie to jeżeli Majce nic nie dolega to nie mogę narzekać, sama zasypia w łóżeczku bez "pomocy", podobnie w ciągu dnia w trakcie jedzenia, w wózku lub na spacerze a jak jej coś jest to trzeba ją nosić, śpiewać, przytulać i tak zasypia na chwilę budząc się z płaczem - teraz jesteśmy na tym etapie
asiula ja też pisałam o tej piosence Kacper i Maja mają podobny gust
gusiag, martyna nie chcę bagatelizować waszych problemów z wagą, ale widziałam wasze zdjęcia i naprawdę nie macie na co narzekać! wyglądacie rewelacyjnie, a na poprawę humoru proponuję spacerek
emma no to ostro wygląda twój powrót do pracy, 10 - 12 godzin... nie wiem jakbym wytrzymała bez Mai tyle czasu, chociaż pewnie jak się jest zajętym to czas inaczej "leci"
Majka dziś znowu jęcząca... o matkoooo...
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
nie byłam miesiąc na siłowni. dramat. idę za chwilę i proszę EMMA zmotywuj mnie bardziej, żebym zaczęła chodzić regularnie tak jak Ty...
A i powodzenia w pracy jakoś to będzie.
Mariola cieszę się że Zosia grzeczna i bezproblemowa pozdrawiam
Georgette102 miłego spaceru ja po siłowni też spędzę z Ola kilka godzin na dworze spacerując.
A Maja i te inne marudzące dzieciaki to może mają skok rozwojowy? Bo wszystkie tak w jednym czasie? No nic oby marudzenia było mniej, miłego dnia wszystkim
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
Uuuuufff ja już po szkoleniu! Niby nie trwało tak długo bo od 9 do 14 – ale kurcze jakoś nie mogłam się przestawić i ciągle o małej myślałam/ nie dzwoniłam jednak do domu by nie wyjść na „nadopiekuńczą”… Tatuś co jakiś czas tylko dawał znać (sms) „co z malutką” … podobno była bardzo grzeczna i nawet dała mu popracować.
Było o tyle dobrze, że na miejscu tzn. w pracy… od razu posiedziałam i poplotkowałam sobie z koleżankami tak, że mężuś odebrał mnie godz. po szkoleniu
Kolejne szkolenie 24 września (tym razem nie na miejscu ) w godz. 9-17 (czyli troszkę dłuższe!!!)- no ale nic w końcu Zuza musi się przyzwyczajać do nieobecności mamusi.
Emmo współczuję- widzę, że nie próżnujesz… od razu skok na głębią wodę!
Gosia 3,5 kg???? To ty przed ciążą musiałaś mieć sporą niedowagę… nadal szczuplutka jesteś!!
Miłego dnia kobietki
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Tee a czym się zajmujesz, z czego to szkolenia, pewnie mówiłaś już ale wybacz nie kojarze
moje 3,5 kilo widać wyjątkowo, zawsze miałam płaski brzuch a teraz jest dramatyczny przed ciążą ważyłam 50kg. przytyłam 9 kilo, po ciąży zeszłam do swojej wagi a kilka miesięcy potem przybyło mi i wyglądam brzydko.. nie mam talii, a była no mniejsza z tym
jak tam dziś u Was,
Asia jak się Kubuś czuje, widzę że dałaś zdjęcie do podpisu, fajnie
Emma daj znak życia po pracy..
georgette jak tam wyspacerowana??
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
jestem wykończona, Maja płakała cały dzień, mało spała... mój poranny optymistyczny nastrój zdeptała i wbiła go głęboko w ziemię
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
Szkolenie dotyczyło „ofiar przemocy” następne będzie dotyczyło „sprawcy”…
Wszystko ładnie pięknie tylko, że teoria teorią a praktyka praktyką… a póki w naszym kraju będzie tak jak jest to niestety z praktyką będą same problemy ponieważ instytucje zamiast ze sobą „współgrać” umywają ręce…
Też mam stosy papierków do przejrzenia… głównie ustaw które kocham…
Na prace nie narzekam tylko na „niedoskonałość systemu”
georgette współczuje... wiem o czym mówisz- moja Zuza też czasami ma takie dni że tylko "wyje" i krzyczy... ale i tak to cudowne dziecko
od tygodnia budzi nas o 3 w nocy i skubana do 5 nie chce spać pod koniec dnia wymiękam...
a co będzie jak mi przyjdzie do pracy na 5.40 wstawać- chyba będę chodziła jak lunatyk lub "zombi"- hehehe
jeżeli chodzi o wagę ja w ciąży przytyłam 10 kg... wszystkie straciłam już dawno ale na brzuszku i pupie jakby więcej zostało- "schudłam w innych miejscach" a te ominęło
też bym chciała schudnąć (przed ciążą trochę przytyłam)ale waga ani drgnie- może to przez tabletki???
jeżeli to cię pocieszy to powiem że ja dodatkowych kg w ogóle u ciebie nie widzę
dobranoc wszystkim mamusiom
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość