- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
nie odzywam sie teraz zbyt czesto bo przed tymi chrzcinami mamy mase roboty, mimo ze nie robimy nic w domu...ale same wiecie jak to jest...a to kosciól, a to sklepy, a to jakies tam zaltwiania inne, a dzien leci....trymajcie jutro kciuki zeby Zuźka była grzeczniutka
a teraz:
emma - kurcze jak na poczatek to faktycznie dlugo pracowałaś, skok na gleboką wodę....wrociłaś pewnie niemilośiernie zmęczona
georgette - fajnie ze Maja dała ci dzisiaj trochę odsapnąc. Swoją drogą wczoraj chyba było jakieś przesilenie bo nasza tez rozrabiała strasznie, nic jej nie pasowałao. nie chciała jesć, nie chciała spać, nie chciała sie bawić, lezeć, gadac nawet siedziec o spacerze juz nie wspomne. Dzisiaj na szczescie było zdecydowanie lepiej.. Może to ta pogoda....
gusiag - hmmmm ciezko przewidziec czy Ola tez sie przeziebi. Pryskaj za wczasu wodą morską, zeby nie zapchało jej noska. i mam nadzieje ze szbko sie wykurujecie. Bierz jakies leki zeby i ciebie tak nie rozłożyło jak męża.
asiula - nareszcie dobre informacje. Najwazniejsze ze znasz diagnoze i Kacperek wraca do zdrowia, a zdjecia genialne - widziałam na face.. słodziak, a Felek genialny :lol:a dzisiaj daj Kacperkow dzień dziecka niech chlopak spi do rana
justyna - jak dasz rade to sie odzywaj, wszystkie bedziemy ciekawe jak Bartus sie rozwija, i oczywiscie samych najlepszych chwil w nowym mieszkanku. Nie ma to jak u siebie, a dziadkom wnuczka zawsze mozna podrzucic
martyna - oby było lepiej
no nic uciekam do wanny i łóżka. Jutro wielki dzień dla Zuzi . trzymajcie kciuki. Dam znac po imprezce
Dobrej i spokojnej nocy
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
żebyśmy tylko niedługo nie zamieniły forum na fb - już chyba was wszystkie mam w znajomych
Asiula fajnie, że KAcperek już dobrze- ufff
Gusiag bakterie niestety szybko sie roznoszą , my podobnie jak georgette chorowaliśmy jak mieliśmy z 2mc (tata nas zaraził) ale szybko się tego pozbyliśmy.. może przez karmienie piersia.. nie wiem
Emma mam nadzieje,że od poniedziałku już sie trochę unormuję ten plan.. a jak Ty w pracy? Zocha zakrząta Twoją głowę ? ja jeszcze mam 2 tyg...
Marigra daj znac jak poszło wypędzanie diabła
też wczoraj kupiliśmy mu wczoraj hula kule, świeci sie, gada, gra, kręci się i "ucieka" zachęcając do raczkowania i później do chodzenia.
Dwa pierwsze podejscia był płacz(mimo tego ,ze grającego dinusia lubi;) ) za trzecim już był uśmiech i zainteresowanie
dzisiaj jedziemy na wiochę do siostry bo chrzestnica ma urodziny , pogoda taka sobie ale lepszej już chyba nie będzie. Wczoraj już wzieliśmy od dzidków (ze względu na miejsce, którego u nas niewiele spiworek do spacerówki. niedługo zaczniemy pewnie używać, bo z koca w sek się "rozwija" na noc też wyciągnełam taki zapinany, bo nie ma mowy o przykryciu.
Miłego dnia dziewczyny, wpadnę wieczorem
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
U nas poprawka zaczełam robić vick i watą i wyklepywać tak mi moja ciocia kazała i pomogło oderwała się flegma i jest lepiej katarku też nie ma bo miałam taki olejek z niemiec do infalacji dzieci. Ale za to moje dziecko zamieniło się w diabła najpierw wyjął wate sobie i włożył do buzi wyglądał jak mikołaj a później w sypialni jakimś cudem oszkubał tapetę i jak już miał większy kawałek pociągnął i urwał spory kawał do tego w łóżeczku zaczął stawać na stopy nie wiem co robić bo chyba mu jeszcze nie wolno podciąga się i stoi chwile ale za to jak siedzi staje na kolana i robi fikołka do przodu już go samego zostawić nie mogę nawet na chwile.
marigra - daj znać jak po imprezie??
Gabi- ja też małemu kupiałam miesiąc temy taką piłke co śpiewa i się kręci i on płacze jak ją włączę chyba sie jej boi a robiłam już 50 podejść z nią i dalej płacz.
Gosia- biedne trzymajcię się ciepło biedactwa.Jutro idz z Olą do lekarza bo dzieci szybko dostają zapalenia oskrzeli. A i na facebook śliczne masz zdjęcie.
Emma- powodzenia w kolejnym tyg pracy oby było coraz lepiej.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tate już powaliło na łopatki czy uda nam sie nie zarazić ?? aż płakać mi się chce jak pomyślę ,że młody będzie chory ..
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mnie już coś czuję pobiera.. no mam nadzieje,że szybko sobie to paskudztwo pójdzie. Jak narazie Jarka faszeruję lekami.. może pomorze chociaż trochę.
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
współczuje chorób- mam nadzieję, że szybko się wykurujecie a dzieciaczków nic nie dopadnie (chociaż pewnie to mało prawdopodobne)
u nas bez zmian- zębów brak, Zuzolinka marudna jak zawsze... dziś na noc dostała syrop przeciwbólowy i nie budziła się już tak często...
STO LAT OLUSIU ROŚNIJ ZDROWO MALUSZKU
to już mój ostatni tydzień z Zuzolinką od następnego poniedziałku zaczyna się praca!
Muszę ten tydzień "maksymalnie" wykorzystać.
miłego dnia kobietki
poniżej mój słodziak pyzaty
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
wróciłyśmy od lekarza, Ola przechodzi chorobę najlepiej z naszej trójki, teraz mnie męczy najbardziej, a ona ma zatkany lekko nos, a wczoraj się lało z noska, ale mamy kropelki przepisane i powinno być dobrze.
Spała w nocy dobrze więc bardzo jej to nie przeszkadza, oby tak dalej.
dzięki Tee za życzenia dla Oluni
Twoja Zuza śliczna i pięknie siedzi.
Gabi jak karmisz to nadal dajesz Adkowi przeciwciała i jeśli się zarazi to może na dzień dwa - tak mi się zdaje. A Tobie zdrówka i oby szybko nas puściło...
Marigra czekamy niecierpliwie
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
gusiag, georgette - kurujcie sie dziewczyny, bo przeziebienie to nic dobrego. Mam nadzieje Ze Ola i Adrianek szybko wyzdrowieją.
Tee - ale Zuzia pięknie i sztywno siedzi. podobna do ciebie strasznie
my juz po chrzcinach, wszystyko na szczescie sie udało więc jesteśmy zadowoleni. Były małe zgrzyty ale to jak zawsze w rodzienie. Ogólnie jestem zadowolona. Zdjęc narazie nie mam czekamy na obróbke od fotografki., Jak będą to coś wrzuce.