BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 8 miesiąc temu #633319 przez ewelinda83
no ja tez jestem przerazona tymi ubrankami ale jak jej dalam body z dlugim rekawem i bluzki z dlugim , ponoc wczoraj byla cala mokra po zabawach :ohmy:
ale wiem ze dziadki jej krzywdy nie zrobia i ubiora odpowiednio do pogody :)

ale mi teskno, tak pusto w domu :( nikt sie nie krzata pod nogami :)
a wczoraj jak na zlosc zapomnialam wziasc telefonu do pracy i od 13.00 - 18.00 nie mialam kontaktu z Kinia :( ale Ł mi o 18.00 przywiozl tel i odrazu zadzwonilam do Kini :side:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #633359 przez marigra
no tak Kinia biega juz po dworze to inaczej, na pewno jest jej cieplej....ale babcia bedzie wiedziala co zrobic:)

kolejny dzien już ci minął wiec zobaczysz jakie bedzie szczescie jak ja zobaczysz:)

11 lata 8 miesiąc temu #633368 przez ewelinda83
juz sie nie moge doczekac :) byle do czwartku :lol:

Kinia zaczyna sie juz oswajac i przekonywac do nowego miejsca :) jeszcze nie bedzie chciala wracac do mamusi :dry:

11 lata 8 miesiąc temu #633382 przez marigra
bedzie bedzie...wystaczy ze cie zobaczy:) u mamy zawsze najlepiej....a teraz ma duzo radości bo wiadomo ze dziadki skaczą nad nia i rozpieszczaja:)

11 lata 8 miesiąc temu #633406 przez ewelinda83
no mam nadzieje :)
koniec dobrego musze isc do pracy :dry:
do wieczorka papa

11 lata 8 miesiąc temu #633435 przez gaabrysia
Emma a jedziecie gdzies namajowke? Czy jesteście w wawie? Jeżeli już pytalas to przepraszam skleroza! Może w te wolne dni. ADRIAN wczoraj już zgubił łopatka ;) piach uwielbia:)
Ja dziś padam, a właśnie dochodzę do pracy. Od rana nie usiadłam nie zjadlam i zaraz chyba eksploduje! Na dłużej wpadne pozbiej

11 lata 8 miesiąc temu #633490 przez emma
Gabi, no niestety na majówkę jedziemy do teściów, już w piątek w nocy :-), ale później siedzimy w domu do sierpnia! :-) :-D

Tee, przepraszam Cię, sprawdziłam kontakty i znam mnóstwo lekarzy, ale żaden nie jest ortopeda dziecięcym :-(. Za to dobra wiadomość, że słyszałam o lekarzu, o którym piszesz i podobno jest bardzo dobrym specjalistą! Trzymam kciuki, żeby Zuzi pomógł! 29 będziemy u teściów, jeśli macie ochotę się spotkać, podjedziemy do centrum ! :-)

11 lata 8 miesiąc temu #633529 przez marigra
no prosze i znów się dziewczyny umawiaja na spotkanie:) a moze tak do Łodzi ktoś przyjedzie?:):):) zapraszam:)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #633592 przez martyna123
hey kochane

Ewa- Ale Kinia duża i słodka i Sto Latek dla niej bo chyba nie złożyłam ksieżniczce życzeń ;*

Gosia- byłam u lekarza pokazałam plamki stwierdził że to uczulenie i że mam sobie usiąść i pomyśleć co by mogło go uczulać to tak jak by szukać igły w sianie no i mam czekać do 3 roku życia na testy no i nawilżać to cały czas.

Pytałam sie o ten brzuszek że w nocy się co chwile budzi nie pomagają przeciwbólowe a on otworzył buzie i mówi że jego tak żeby bolą bo idą największe no ale które to nie wiem bo ja palaca nie włożę do jego buzi bo jak mnie ugryzł to dziure miałam ale wiem że tylko 4 zęby do końca już i będzie spokój.

Co do podania tego mleka z kakao to nic mu nie było w nocy od tego i nie był głodny bo nawet kaszki nie chciał teraz mu co noc będę tak dawać jak mu smakuje :)

A i dzięki za trzymanie kciuków fajnie że zawsze można na Was liczyć buziaki kochane

11 lata 8 miesiąc temu #633629 przez gaabrysia
No to Emma pewnie się spotkamy nie raz ;)

Martyna (pisałam już) też myślę,że to uczulenie (obstawiałabym kakao, albo pomidory) u nas było tak,że kakao jak jeszcze karmiłam piersią i najadłam się czekolady to mu wyskakiwału na udach ,pleckach i czesem rekach . dwa dni nie jadłam i było po poblemie . Do tego w upały te plamy wysuszone robiły się czerwone. Ale to chyba tylko jak się spocił. Teraz nie ma problemu bo już nie karmię :silly:

11 lata 8 miesiąc temu #633639 przez martyna123
kakao dalam wczoraj a tak to czekolade dawalam no zobaczymy czy coś wyskoczy bo predzej dawałam czekoladę może od tego teraz odstawie czekoladę całkowicie a później na owocach będę probować. Dzięki Gabi za podpowiedz bo powiem Ci szczerze że teraz mi tak przyszło do głowy ze on własnie ciągle ma styczność z czekolada i to na buzi i rączkach może być po czekolodzie bo jak przychodzil od teściów to miał mocniej zawsze a oni go kinderkami przekupują

11 lata 8 miesiąc temu #633654 przez gaabrysia
miałam na myśli kakao to z czekolady właśnie :)
no to myślę,że już wiesz co go uczula.. teraz tylko na dziadków musisz wpłynąć ;)

11 lata 8 miesiąc temu #633727 przez georgette102
cześć mamuśki

ehh takie czytanie postów po pracy - czytanie ze zrozumieniem nie idzie mi najlepiej ;)

wybaczcie że wam nie odpiszę, ale nie mam za dużo czasu

u nas noc kiepska, może dlatego jestem nieprzytomna oczywiście wszystko przez zęby
poza tym poszukuję prezentów dla Tomka chrześnicy na komunię i na roczek mojego chrześniaka- oj w maju dostanie nam się po kieszeni

dzięki za miłe słowa na temat zdjęć Mai

odezwę się może jutro jak znajdę trochę więcej czasu
buziaki

11 lata 8 miesiąc temu #633876 przez gusiag
Martyna dzięki za odpowiedź. Tylko, że ja nie podawałam niczego nowego i Ola prawie nic nie je dlatego u mnie to dopiero istna igła w stogu siana.

ja dostałam okresu i padam, więc się nie rozpisuję

dobrej nocy

11 lata 8 miesiąc temu #634089 przez ewelinda83
ej dziewczyny ja wiem ze mnie dlugo nie bylo ale juz wrocilam :silly:
a tu prawie nie ma co czytac i nikt ( emma ) mi nie odpisuje :( a wiem ze bylas bo cie widzialam :P

dziewczyny tu macie artykul na temat alergi pokarmowej, moze troche wam pomoze :S
polki.pl/zdrowie_i_psychologia_alergia_a...0024317.html?print=1

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka