- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
ale się za Wami stęskniłam!!!!
gabi proszę mnie tu nic nie kartkować wczoraj pierwszy raz w tym tygodniu włączyłam komputer i jak zobaczyłam, że na forum mam tyle do nadrobienia to po prostu zostawiłam to sobie na dzisiaj
gusiag tym ktosiem który kupił taki sam fotelik jestem ja na razie nie wydam opinii, bo do tej pory nie mieliśmy szansy go wypróbować, ale po majowym weekendzie dam wam znać jak nam się podoba podróżowanie w nim
emma życzę szybkiego powrotu do zdrowia!
ewelinda super, że już jesteś! a kilkudniową rozłąką z Kinią się tak nie martw, bo zobaczysz, że szybko zleci; ja panikowałam jak miałam pójść do pracy i zostawić ją na kilka godzin, ale teraz widzę, że niepotrzebnie
asiula trzymam kciuki za szybki przebieg remontu i oczywiście z ciekawością czekam na zdjęcia
moje drogie więcej się nie rozpiszę, bo Maja już trzaska drzwiami i wyprawia mi tu jakieś akrobacje. zajrzę do was później
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
Postaraj się nie stresować, bo tylko zdrowie tracisz, a ludzi i tak to nie zmieni. A star starszym ludziom często już w głowie niewiele zostaje, więc plotą bzdury! Nie bierz do głowy! A jak się martwisz, że tamta coś przeczyta, to ukrywaj posty albo zmień sobie nicka i wyślij nam nowe imię na prv, będzie się mogła w dupę pocałować! Ściskam
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
wreszcie jesteś Martyna już sie martwiłam o Ciebie. W dupie miej głupich zawistnych ludzi, pisz swoje, rób swoje a jak ktoś jest głupszy niż ustawa przewiduje to niech sobie to przeczyta raz na jakiś czas to może rozumek wróci?
a nie wiem czy doczytałaś ale nasza impreza chrzcinowa też mi się nie podobała, także nie jesteś sama. też mi ją popsuli, trudno, było minęło. Ty też się nie przejmuj czasu nie cofniesz i na drugi raz wiesz, że z rodziną na zdjęciu.. zadbaj o siebie przestań się stresować i nie chudnij bo znikniesz! kobieto, masz męża dziecko i weź się w garść i przede wszystkim wpadaj na forum, pisz do nas, wyżal się i nie trzymaj w sobie
Dorota
witamy i Ciebie, ale musisz nam więcej napisać co u Was, nie urobisz nas tym że się stęskniłaś czekamy na relację z czasu jak cie nie było
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia, a właśnie, że zarosnę, bo już 2 tygodnie nie było sprzątane.. Został, mi tylko salon, przerwałam odkurzanie, bo Zofia śpi.. Ale wracam ogarniać .
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Emma- polecam witamine C 1000 ja ją biorę bo mi lekarz polecił mojej mamie i lekarze też ją biorą ponieważ ma dużo tych jednostek kosztuje więcej ale jest warto.
Gosia- mój mały też je teraz z słoika no i zupy tylko co ugotuje a najbardziej ogórkową a moja ciocia powiedziała że mam też robić mu często żurek bo to dziecku poprawia apetyt i dzieci lubią kwaskowate więc czesto gotuje i je z smakiem ale zeby zjadł ziemniaki miesko tak jak kiedys to nie wyciga z buzi i daje mi cwaniak. Czytałam o Twoich chrzcinach i też jeżeli o kase chodzi też tyle dostałam od tych 3 dzieci i ich rodziców dostałam 50 zł nie jestem materialistką ale trochę to poniżające moja babcia co ma kasy że cała by rodzinne utrzymała dała mi 100 zł bo twierdzi że ja kase mam jak mam 2 auta i ładuje w te swoje wnuki a oni już do patologi się porównują ta mama ich nie pierze nie gotuje i chce mieszkanie socialne i chodza brudni a stać by ich było żeby dom budować ale im się nie chce ona jest z takiej rodzinny co w jednym pokoju mieszkała i pociągła mojego wujka na dno a to taki dobry człowiek był totalna tragedia jak ich widze to aż mnie szlak trafia codziennie siedza u babci i obiadki wcinają tragedia.
Ide na spacer.
A i jeszcze mąż stara się o nową pracę na dobrych warunkach no ale jak narazie żadnych informacji nie ma i chyba już nie będzie a szkoda żyło by się trochę lepiej
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
u nas noc nawet ok, obiad ugotowany, posprzatane, odkurzone, dziecko spi i relaks......
martyna - no nareszcie.....szkoda ze takie smutne wiadomosci...ale tak jak dziewczyny psizą olej tą rodzinę, nie ma sensu sie stresować i denerwować bo odbija sie to na towim zdrowiu, a oni tylko będą się cieszyć z twojego nieszczęścia.....dzieci jak dzieci w sumie to nie ihc wina, ewidentnie to jest proiblem rodziców ze pozwalają na ciś takeigo, a dzieci łapia i powtarzaja i stąd ta "patologia".....szkoda tylko ze popsuli urodzinki Szymonka, wkoncu te peirwsze najwazniejsze....ucałuj go w takim razie od ciotek, my przynajmniej szczerze mówimy co myślimy.....
emma - dobrze Ze Zosia lepiej, moze to faktycznie ta trzydniówka....ale ty kobieto kładz się i leż i nie waz mi się nawet podnosić...co z tego ze bedziesz miała dom na blysk jak sama padniesz.....mąż niech poodkurza....raz facet moze sie poświęcić
Tee - źle się zrozumiałyśmy,..... ja tez uważam że dobrze żeby Zuzolek chdoził bokiem...tylko kwestia rehabilitanta... wizyta raz na miesiąc i 30 minut "wykładu" to tak nie bardzo ma sie do rehabilitacji chyba..... ale nie znam sie nei uczęszczaliśmy....
georgette - ty nam sie tutaj nie buntuj....kartka to kartka...niepodważalny atrybut "władzy" opowiadaj jak tam było lepiej jak cię nie było:)
coś jeszcze miałam napsiać hmmm...... skleroza....
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
gusiag a już myślałam, że jak przeczytacie że tęskniłam to wszystkie winy zostaną mi wybaczone a tak poważnie to powiem wam, że cały czas próbuję się jakoś ogarnąć w tej nowej sytuacji; kiepsko jest, bo Majka ząbkuje, więc noce raczej nieprzespane, rano biegnę do pracy i tam jest naprawdę spoko, tak jak wam pisałam fajni ludzie i super atmosfera ale mimo wszystko po całym dniu gapienia się w komputer bolą mnie oczy i jestem zmęczona, po powrocie do domu szybko robię obiad, zaraz później podwieczorek dla Mai, jeśli jest ładna pogoda to jeszcze idziemy na spacer a po powrocie kolacja, kąpiel, przygotowanie rzeczy na następny dzień... i tak leci dzień za dniem
jeśli chodzi o jedzenie to ja myślę, że skoro Ola lubi słoiczki to je podawaj, ewentualnie tak jak to robisz - mieszaj, z czasem może jej się smak zmieni i wasze problemy z jedzeniem się skończą, tak jak mówiła gabi dziecko się nie zagłodzi; kiedyś oglądałam taki program (tytułu nie pamiętam) w każdym razie 2-letnia dziewczynka nie chciała jeść obiadów i ciągle kończyło się na jedzeniu chrupek; któregoś razu jej mama postanowiła ją przetrzymać i wyobraź sobie, że to dziecko nie jadło przez 11 godzin aż w końcu wzięła może ze 4 łyżki tego obiadku
marigra no dobra kartkę przyjmuję ale zachwycona nie jestem postaram się częściej zaglądać na forum ale tak jak pisałam czasami po prostu nie mam czasu a czasami mam tak zmęczony wzrok, że mi się nie chce ale z drugiej strony jak zaglądam po takiej przerwie to zawsze zapominam połowę wątków, no dobra... poprawię się, obiecuję
emma już bardziej to się chyba nie rozwinę skoro już tak niewiele do sprzątania ci zostało to może wpadniesz do mnie mam tylko 44 m więc szybko się uwiniesz a tak w ogóle właśnie sobie uświadomiłam, że czytałam zaległe posty nie logując się, więc ie widziałam zdjęć Zosi... idę nadrobić
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
do zdrowia wracac szybciutko
Martyna z jednej strony sie smialam z tego co pisalas bo tez mam takich dwoch kuzynow ok 30lat i normalnie jak bym ich widziala. na imprezach jedza jak termity, nie patrzac na drugiego czlowieka i zachowuja sie jak by impreza byla na ich czesc. niestety im starsi tym gorsi
a z drugiej strony to przykre, tym bardziej ze to tobie zwracano uwage i to ty musialas swiecic oczami przed ludzmi. najlepiej by bylo ich nie zapraszac na kolejne imprezy ale jak to bardzo bliska rodzina to przeciez tak nie wypada
kolezanka sie nie przejmuj, niestety tacy sa ludzie. bardziej ich interesuje innych zycie niz ich samych
Gosia dobrze ze mi wyjasnilas o co chodzi z tymi obiadkami bo juz myslalam ze jakas trutke podaje dziecku ale tak jak wspominalam tez mam problem z Kinga niejadkiem dzisiaj jest tylko na mleku, nic innego nie chce. platkami na sniedanie plula i obiadkiem tak samo teraz gruszke wcina, chociaz tyle
georgette102 przepraszam za pytanie, ale szybciej bedzie jak mi odpowiesz niz jak znajde post gdzie pracujesz i jak sie czujesz w pracy ?
cos tam jeszcze mialam napisac ale za glowa drze sie maz z Kinga na zmiane i jeszcze Kuba mi na kopma wchodzi, zaraz oszaleje
odezwe sie wieczorkiem, buziaki
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Martyna nie przejmuj się.. I tak czasu nie cofniesz..
A koleżanki się pozbadz skoro taka" uprzejma" i tak jak dziewczyny piszą masz męża i wspaniałego synka i o nich myśl, a nie o tym o cztj nie warto.
My po spacerze, młody spi - jest chwila kawka i forum;)
Dorota chcialam Cię poprostu zmobilizowac..
Swoją droga też moglabys wrzucić jakąś fotke Mai, dawno jej nie widzialysmy;)
Fajnie, ze w pracy wszystko dobrze:)
Emma zdrowiej dobrze, ze chociaż Zosia ma się lepiej..
Pewnie widzialyscie filmik, ale muszę się jeszcze pochwalić
Adrianek już coraz więcej chodzi coraz mniej raczkuje, postępy robi duże z dnia na dzień.. Chodzil już po placu, tesco, ale najpewniej w domu mu to wychodzi;)
Ja dalej nie mam miesiaczki i zastanawiam się czy nie iść do lekarza. Odstawilam 26.03..
Chociaż podobno tak może być..? Nie wiem, nie to żebym za tym tęsknila
Gdzie reszta dziewczyn?
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Maciek zaraz idzie na imprezę, a my zostajemy, też miałam iść, ale po pierwsze nie dam sama rady, a po drugie nie chcę teraz Zosi zostawiać. Właśnie zasypia. Zrobiłam dwa prania, obiad, sprzątanie, odkurzanie i długie prasowanie. Zaraz zabieram się dalej, muszę uprasowac jeszcze dwa komplety pościeli... O ile nie zasnę.na stojąco . Miłej nocy, dziewczyny! Wyśpijcie się !
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrej nocki!
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Koniecznie zarzuć zdjęcia nowej fryzury, no i pokoiku po remoncie. Zosia ma swój, ale jeszcze trochę w nim pustawo, chciałabym kupić jej jakąś ładną szafę, bo sukienki panienki na razie wiszą w mojej . Ma teraz sporo miejsca, ale zamierzamy jej z czasem kogoś dokwaterować :-D. Ikea, to niedaleko nas będziecie! Pomachajcie na wysokości zoo! Ściskam!