- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Gosia- my z mężem też czasami mówimy że już dziecka nie chcemy i mąż też tak mówi ale jak znowu nam przechodzi to planujemy w przyszłym roku się postarać a tak to chcemy mieć 3 ale nasz Szymon czasami jest jak 10 dzieci. Jesteście dobrym małżeństwem i Ola ma super
rodziców i kolejne dziecko Wasze też by było szcześliwe jak Ola.
Asia- mój Szymon dziś już 3 raz ma taką kupe biegunkę ale nie ma śluzu więc to od ciepła tak mi znajoma z apteki powiedziała.
A właśnie Szymon od godz 4 rano ciągle wyje i sie wygina nie wiem czemu vczy od ciepła czy od głodu czy jelitka mu źle pracują a u Was jak śpią dzieciaki
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
u nas jak byly upaly to budzila sie w nocy i wolala pic.
Gosia nie jestes sama, nie sluchaj co maz ci gada. ja tez czasami mam takie dni ze nie idzie za mna wytrzymac ( a nawet czesto ). czasami krzycze na Kinie a potem sama sie karce za to co zrobilam i wyje ale niekiedy nie wiem jak dotrzec do tego mojego diabelka
ona jest cwana i jak ja jej mowie nie bij mamusi to ona specjalnie to robi i jeszcze w glos sie smieje
nie zawsze niestety panuje nad soba
aisod to idz na koniec wsi na dwie noce do jakiejs rodziny, tak zeby sie nie widziec z mezem przez dwa, trzy dni moze to cos da
jazde bede dalej cwiczyc, a poki co to wole jazde noca jak nie ma ruchu albo wybieram skrety w lewo w moim przypadku bo tu jest ruch lewostronny
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
musze chyba sama to poskaladc
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
tak jak wspominałam po pracy wracam i zabieram się za czytanie i oczy mi w tyłek już wchodzą
kochane jesteście - zawsze można na was liczyć
gusiag nie jesteś złym człowiekiem! skąd ci takie rzeczy do głowy przychodzą??? uwierz mi, że każdy ma gorsze chwile, np mnie tak denerwuje sytuacja z nieudolnym szukaniem pracy, że ciągle jestem spięta i poddenerwowana co oczywiście odbija się na Tomku; jak Maja daje nam w kość to też mówimy, że nie będziemy mieć więcej dzieci ale kilka przespanych nocy i już zdanie się zmienia
ewelinda super, że ćwiczysz umiejętności prowadzenia pojazdu i jak podpity mąż ci w tym pomaga to niech się poświęci i pije dalej
asiula wydaje mi się, że na wizytę u lekarza jest za wcześnie, ale w sumie najlepiej znasz swoje dziecko i wiesz kiedy trzeba reagować, gratuluję rocznicy ślubu i życzę jeszcze wielu cudownie spędzonych wspólnie lat
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
aisod współczuję nieporozumień z mężem, gdy człowiek jest zmęczony mówi rzeczy, których tak naprawdę nie myśli; wam podobnie jak nam też chyba przydałby się jakiś wyjazd...
padam na pysk, więc uciekam paaaaa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pojezdzilam sobie godzinke autkiem stary zestresowany, az blady chyba dlatego ze trzezwy
koncze skladanie sterty ubran bo od rana wyszukuje sobie inne zajecia byle tylko nie skladac a na koniec i tak musze to zrobic co za niesprawiedliowosc
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
ja znów źle sypiam, muszę kupić sobie znów coś na sen..
coś wam śmiesznego napisze. mąż miał zejść do piwnicy po rowerek Oli i otworzył drzwi od mieszkania i z ogromnym impetem wpadł nam do mieszkania gigantyczny kot! większy od Oli, ja zaczęłam piszczeć, rzuciłam się na podłogę w korytarzu żeby go zablokować - R. żartuje, że rzuciłam się jak do obrony bramki zablokowanie stwora jednak mi się nie udało, krzycząca kupa sierści przedostała się dalej i pobiegła do salonu krzycząc i sycząc, Ola zaczęła piszczeć, kot próbował ją przekrzyczeć, właścicielka kota stała pod drzwiami i wołała Tiger, Tiger, ale Tiger miał ją w dupie wzięłam Olę na ręce żeby jej potwór wielki nie podrapał albo nie ugryzł, a ona już na rękach odważniejsza krzyknęła "KOT DO DOMU"
śmialiśmy się jak nie wiem, prawie się posikałam ze śmiechu
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
A tak na serio Ola jest bossska!
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Ej ja też pisałam.
A tak na serio Ola jest bossska!
Asiu tobie też dziękuje
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
A czemu Cię tu ma ktoś pocieszać (Oczywiście żartuję) Jesteś najwspanialszą Matką dla swojego dziecka i jak każda mama martwisz się o nie! Jakbyście mieli kolejne dziecko to też byś się martwiła, może już troszkę mniej, ale zawsze! Poza tym dzieci nie chorują wiecznie, więc jak od czasu do czasu jesteś zrzęda to mąż Ci wybaczyej a mnie ktoś pocieszy? czy wszyscy podzielają zdanie mojego męża?
Ola wymiata! Nauczy kota zachowania! Hehe! DObrze, że masz takiego obrońcę w domu
Asia dobre z tym fochem i stopami eh, żeby mój tak koło mnie latał...
martyna ten sposób też wypróbowany ale dzięki za rady, chętnie słucham wszystkich...
Michał śpi też ostatnio z płaczem, ale u nas winne są czwórki, które się przebijają. Tak to śpi z jedną dwoma pobudkami, żeby się napić.
ewelinda to musiałabym iść do teściów, a tego przeżyć, by się nie dało jak znajdziesz sposób na to, żeby pranie się samo składało to podaj mi, bo u mnie też to czeka na lepsze czasy
georgette nie przemęczaj się, jak to na studiach mówią nauka nie zając nie ucieknie, a trzeba mieć priorytety, a podstawowym jest odpoczynek Obyś szybko się wszystkiego nauczyła, dostała pracę i mogła spokojnie spać
Idę obiad robić, jak zwykle póki Misiek śpi.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
no nie wiem, u nas kłótnie też były o to kto bardziej zmęczony, kto ma wiecej na głowie itp. ale to jakoś minęło
dziś zrobiłam zupę jarzynową z kostkami kaszy manny, bardzo smaczną ale Ola w ogóle nie chciała na nią nawet spojrzeć. Musiał mąż ją zabawiać robić cyrk żebym ja mogła wkładać jej łyżki zupy do buzi.. masakra jakaś z nią. to nie to że jej to nie smakuje, to to że ona jak spojrzy i zobaczy że to nowe to zaciśnie buzie będzie kopać i płakać i nie zje
do tej pory nie spróbowała sera żółtego, serem białym zwymiotowała, wędliny nawet nie chce dotknąć a jak na chlebie pojawi się masło to od razu ląduje masłem do podłogi..
jedyne co pociesza to że je owoce.. trafił mi się taki element dziwaczny i nie umiem sobie z tym poradzić