- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- aisod
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
- martyna123
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- asiula2134
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- martyna123
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Gosia- my z mężem też czasami mówimy że już dziecka nie chcemy i mąż też tak mówi ale jak znowu nam przechodzi to planujemy w przyszłym roku się postarać a tak to chcemy mieć 3 ale nasz Szymon czasami jest jak 10 dzieci. Jesteście dobrym małżeństwem i Ola ma super
rodziców i kolejne dziecko Wasze też by było szcześliwe jak Ola.
Asia- mój Szymon dziś już 3 raz ma taką kupe biegunkę ale nie ma śluzu więc to od ciepła tak mi znajoma z apteki powiedziała.
A właśnie Szymon od godz 4 rano ciągle wyje i sie wygina nie wiem czemu vczy od ciepła czy od głodu czy jelitka mu źle pracują a u Was jak śpią dzieciaki
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

u nas jak byly upaly to budzila sie w nocy i wolala pic.
Gosia nie jestes sama, nie sluchaj co maz ci gada. ja tez czasami mam takie dni ze nie idzie za mna wytrzymac ( a nawet czesto ). czasami krzycze na Kinie a potem sama sie karce za to co zrobilam i wyje

ona jest cwana i jak ja jej mowie nie bij mamusi to ona specjalnie to robi i jeszcze w glos sie smieje

nie zawsze niestety panuje nad soba

aisod to idz na koniec wsi na dwie noce do jakiejs rodziny, tak zeby sie nie widziec z mezem przez dwa, trzy dni

jazde bede dalej cwiczyc, a poki co to wole jazde noca jak nie ma ruchu albo wybieram skrety w lewo w moim przypadku bo tu jest ruch lewostronny

- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

musze chyba sama to poskaladc

- georgette102
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!

tak jak wspominałam po pracy wracam i zabieram się za czytanie i oczy mi w tyłek już wchodzą
kochane jesteście - zawsze można na was liczyć
gusiag nie jesteś złym człowiekiem! skąd ci takie rzeczy do głowy przychodzą??? uwierz mi, że każdy ma gorsze chwile, np mnie tak denerwuje sytuacja z nieudolnym szukaniem pracy, że ciągle jestem spięta i poddenerwowana co oczywiście odbija się na Tomku; jak Maja daje nam w kość to też mówimy, że nie będziemy mieć więcej dzieci ale kilka przespanych nocy i już zdanie się zmienia
ewelinda super, że ćwiczysz umiejętności prowadzenia pojazdu i jak podpity mąż ci w tym pomaga to niech się poświęci i pije dalej

asiula wydaje mi się, że na wizytę u lekarza jest za wcześnie, ale w sumie najlepiej znasz swoje dziecko i wiesz kiedy trzeba reagować, gratuluję rocznicy ślubu i życzę jeszcze wielu cudownie spędzonych wspólnie lat
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
aisod współczuję nieporozumień z mężem, gdy człowiek jest zmęczony mówi rzeczy, których tak naprawdę nie myśli; wam podobnie jak nam też chyba przydałby się jakiś wyjazd...
padam na pysk, więc uciekam paaaaa
- ewelinda83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

pojezdzilam sobie godzinke autkiem

koncze skladanie sterty ubran bo od rana wyszukuje sobie inne zajecia byle tylko nie skladac a na koniec i tak musze to zrobic

- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość

ja znów źle sypiam, muszę kupić sobie znów coś na sen..
coś wam śmiesznego napisze. mąż miał zejść do piwnicy po rowerek Oli i otworzył drzwi od mieszkania i z ogromnym impetem wpadł nam do mieszkania gigantyczny kot! większy od Oli, ja zaczęłam piszczeć, rzuciłam się na podłogę w korytarzu żeby go zablokować - R. żartuje, że rzuciłam się jak do obrony bramki

śmialiśmy się jak nie wiem, prawie się posikałam ze śmiechu

- asiula2134
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

A tak na serio Ola jest bossska!
- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
Ej ja też pisałam.
A tak na serio Ola jest bossska!
Asiu tobie też dziękuje

- aisod
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A czemu Cię tu ma ktoś pocieszaćej a mnie ktoś pocieszy? czy wszyscy podzielają zdanie mojego męża?

Ola wymiata! Nauczy kota zachowania! Hehe! DObrze, że masz takiego obrońcę w domu

Asia dobre z tym fochem i stopami

martyna ten sposób też wypróbowany

Michał śpi też ostatnio z płaczem, ale u nas winne są czwórki, które się przebijają. Tak to śpi z jedną dwoma pobudkami, żeby się napić.
ewelinda to musiałabym iść do teściów, a tego przeżyć, by się nie dało

georgette nie przemęczaj się, jak to na studiach mówią nauka nie zając nie ucieknie, a trzeba mieć priorytety, a podstawowym jest odpoczynek

Idę obiad robić, jak zwykle póki Misiek śpi.

- gusiag
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- moja największa miłość
no nie wiem, u nas kłótnie też były o to kto bardziej zmęczony, kto ma wiecej na głowie itp. ale to jakoś minęło
dziś zrobiłam zupę jarzynową z kostkami kaszy manny, bardzo smaczną ale Ola w ogóle nie chciała na nią nawet spojrzeć. Musiał mąż ją zabawiać robić cyrk żebym ja mogła wkładać jej łyżki zupy do buzi.. masakra jakaś z nią. to nie to że jej to nie smakuje, to to że ona jak spojrzy i zobaczy że to nowe to zaciśnie buzie będzie kopać i płakać i nie zje
do tej pory nie spróbowała sera żółtego, serem białym zwymiotowała, wędliny nawet nie chce dotknąć a jak na chlebie pojawi się masło to od razu ląduje masłem do podłogi..
jedyne co pociesza to że je owoce.. trafił mi się taki element dziwaczny i nie umiem sobie z tym poradzić