- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Takie wyjasnianie nieporozumien nic nie daje, ty uwarzasz ze jest problem a oni ze nie ma
Czas leczy rany, wiem to po sobie
A nam sie prysznic popsul i nie mam jak sie umyc L pojechal do techo kupic nowy.
Ja chcialam tez pojechac zeby sobie pocwiczyc ale moja mama powiedziala ze mi z Kinia nie posiedzi tzn musiala by tylko sluchac bo Kinia spi
Coraz czesciej zaluje ze ja do nas sciagnelam do pomocy, obca opiekunka po pracy idzie do domu a ja musze sie jeszcze uzerac
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
Emma kochana nie stresuj sie tak bo nie warto olej to pamieta ze jest przyslowie to glupiemu ustapi ten.ma sto dni odpustu moze zrozumia jak straca kontakt z toba a pamietaj ze dla Nas jestes zajebista babka i Twoja rady sa bardzo dla nas cenne i dla innych osob pewnie tez glowa do gory cycki wyprostuj i baw sie dobrze i niczym nie przejmuj.
A teraz dla wszystkich Pan ktore boja sie kolejnej ciazy z wzgledu finasowych kiedys uslyszalam od moje starszej cioci prawie jak babcia ze jak sa dzieci to i pieniadze sie znajda szybciej sprawdzone na moim przykladzie.
Gosia czytam o Oli jedzeniu to chocby Szymon raz je raz nie wybrzydza to sa takie male uparciuchy wyberdziolki.
Asia super wiesci oby bratanek juz nie musial wracac do szpitala i duzo zdrowka dla niego
Ja bylam ostatnio i ginekolga i mi przepisal tabletki anty zeby niby unormowac hormony bo mnie tam cos ciagnie niby zapalenie cewki moczowej i dostalam tez inne leki poszlam do apteki wykupic leki i akurat byla znajoma aptekarka mojej mamy i mi mowi masz regularne miesiaczki a ja ze tak a ona nie kupuj tego swinstwa za mloda jestes szkoda twojego zdrowia mnie szoklo i nie kupilam.
do jutra bo pisze z tel i nie pamietam co komu odpisac
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cos czuje ze bedziemy mieli ciezka noc Kinia sie przebudza z placzem, chyba jej sie cos sni.
Prysznic dziala, jestem czysta
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
sto lat Ewa wspaniałych urodzin
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Przepraszam, że mało napiszę, ale W się drze już na mnie, bo powinnam leżeć, a nie siedzieć... Wieczorem miałam krwawienie, rano pojechałam do szpitala, wszystko ok, ale chcieli zostawić mnie na obserwacji, nie zgodziłam się, bo musiałabym tam leżeć ze trzy dni (nfz nie wróci kasy za mniejszą ilość), a nie miałabym serca Miśka zostawić...
Gusiag zdjęć mało wstawiam do neta ogólnie, ostatnio się zabierałam nawet, że coś tam wrzucę, ale niestety Michał się obudził i się nie udało... Jak dam radę to na pewno coś wrzucę
Emma wiem co czujesz, bo odkąd Misiek się urodził też jestem tylko "mamą Miśka" i nikt się nie interesował czy miałam czas zjeść, jak się czuję itp. ale odką jestem w ciąży to za każdym razem jest pytanie, a jak sie czujesz...
Ewelinda sto lat!
Miłego dnia
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
w temacie teściów to czasem mnie wnerwiają, szczególnie teściowa zakochana w syneczku ale źle nie mam, dobra kobieta mimo wszystko, wszystko co ma to się podzieli.
Asiu dziękujemy za zdjęcie Kapiego na fb, czekamy na resztę mamusiek
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
aisod uważaj na siebie! to był sygnał, żeby bardziej o siebie dbać, nie denerwować się i wypoczywać
Ewa 100 lat i 1000
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niestety urodziny skonczyly sie mandatem 120e i zapieciem auta bo maz zaparkowal na miejscu dla niepelnosprawnych
A to z kolei zakonczylo sie miedzy nami ogromna klotnia powrotem osobno do domu, wielkimi zalami itd itp
Siedze teraz i rycze
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Czasem tak jest, kłótnia nic nie zmieni..
Szkoda, ze też w twoje urodziny musiało się to przytrafić.. Może dziś mąż w przeprosiny coś dla Ciebie przygotuje miłego. Trzymam za to kciuki:)
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Ewunia przykro nam że nie udały się urodzinki, może dziś będzie wyjątkowo fajny dzień? pogadaj z mężem i nie dąsajcie się na siebie, takie rzeczy się zdarzają.
Aisod jak się czujesz?
Emma gotowa do wyprawy?? byłaś na panieńskim?
Tee co u Was słychać??
Asia wit D w normie czyli jest ok swoją drogą bardzo dużo ten Kapi pije mleka i kaszki.. moja Ola dziennie mleka wypija może ok 300ml plus jogurt lub grysik i to wszystko. Także nie wiem jak to jest z jej wit. D. zauważyłam że krzywo czasem stawia stopy - do środka
Gabi co u Was jakie plany na niedzielę?
Martyna jak tam Szymon, on w ogóle mleka chyba nie pije już? to ty chyba dajesz wit D?
Ewelina też się melduj
Stranger nie zapominaj o nas. Jak praca??
Mariola nie ugotowałaś obiadu? mąż się zdziwił??
Mariola - marigraweszłam na Twój profil na fb i znów zobaczyłam Twoja piękność, jest boska w tych kucykach, zaryzykowałabym nawet, że nasze dziewczyny są do siebie podobne co u Was, odzywaj się