BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 5 miesiąc temu #723841 przez georgette102
hej ja tylko na chwilę

ewelinda dobrze, że mąż w końcu ochłonął i przeprosił, wiesz jak to jest, czasami człowieka poniesie... mnie ponosiło za każdym razem kiedy mój T. jako wspaniały dobroczyńca "łatał" dziury budżetowe wpływem z mandatów :blink:

emma bezpiecznej podróży! no i oczywiście fantastycznej zabawy; wypoczywaj - zasłużyłaś jak mało kto :)

gabi daj mi znać czy rozmawiałaś z siostrą na temat fotelika/ jednak postanowiliśmy kupić T. nowy rower, a co z tym idzie fotelik też musi być :side:

dobra idę się uczyć, jeszcze wcześniej przejrzę oferty pracy, bo wieczorem umówiłam się z przyjaciółką na basen
do jutra kochane, paaa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #724056 przez aisod
byłam dziś u lekarza, wszystko w porządku u dzidziusia :) Dalej mam na siebie uważać i czekam na następną wizytę, ale to dopiero we wrześniu.

Przeprszam, że nie odpisuję Wam, ale nie mam czasu :/

11 lata 5 miesiąc temu #724064 przez gusiag
cieszę się kochana :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #724125 przez ewelinda83
Aisod ty to jestes akurat zwolniona z ,,kartek,, masz dbac o siebie i dzidziusia a do nas zagladac jak bedziesz miala czas i dobre samopoczucie :) mysle ze reszta mam sie ze mna zgodzi :silly:

Gosiu z ta kasa z wlasnej kieszeni bedzie problem :S bo my od zawsze zyjemy na wspolnym koncie :laugh: z tad tez pewnie moja reakcja na kolejny mandat :angry: :blink:
No ale cale szczescie emocje juz opadly i jest OK :)
Dzisiaj jeszcze przyjechala moja kuzynka, urodzinowa niespodzianka ktora zaprosil L a nie mogla byc w sobote, milo mi sie zrobilo ze L cos takiego staral sie zorganizowac :)
Gosiu ja uwazam ze moj maz dobrze jezdzi, ale czasami niestety lubi sobie pogazowac :dry: a z parkowanie jest bezmyslny i juz :P no i ze mnie tez sie stara zrobic kierowce ;)

Dorota spokojnej nauki, trzymam kciuki :)

Emma udanego wypoczynku, duzo spokoju :) ja juz tesknie za toba ;) dziekuje :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #724276 przez gusiag
Emma nie wiem czy to Ty czy ktoś ale jesteś dostępna na forum.. Mam nadzieję, że to nie ktoś wścibski...

Ewa miłego dnia z niespodziewaną kuzynką :)

martwię się o Marigrę daj nam znaka, że jest ok u Ciebie

11 lata 5 miesiąc temu #724352 przez ewelinda83
Gosiu kuzynka byla wczoraj i bylo bardzo milo :) dziekuje :)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #724390 przez aisod
Hej!

no to teraz jak tu wkleić kilka zdjęć na raz ;) hmm... Chyba nie umiem... :P
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #724392 przez gusiag
Aisod Misiek jest boski! te loki i rzęsy! uwodziciel jak nic :)

11 lata 5 miesiąc temu #724401 przez aisod
a jednak się udało :D Trochę wykombinowane, ale jest ;)

Gusiag przedstawiam Ci mojego Miśka ;), bo podobno nie pamiętasz już jak wygląda :P

Ostatnie zdjęcie jest jeszcze wiosenne, ale śmieszne ;)

U mnie lepiej! Już mnie nawet brzuch nie pobolewa, chyba jednak nerwy robiły swoje :) Michał nie wiem czy sie nie pochoruje, bo coś go znowu męczy w nocy... Ehhh... Chyba, że to kolejne zęby próbują się przebić...
Mąż jest jednak niereformowalny... Dbał o mnie przez półtorej dnia :P Wczoraj już nie musiał ;)
Najbardziej mi się podoba, jak wszyscy krzyczą, że czemu nie leżę, ale, żeby ktoś się Miśkiem zajął to nie ma chętnych, no oprócz mojej mamy, ale ta z pracy wraca koło 19, więc długo się z nim nie pobawi... Teściowej nawet nie mówię co się działo ze mną, bo ona chyba jakąś czarownicą jest i boję się, żeby czegoś nie wykrakała :P A Miśka i tak bym jej nie dała do pilnowania, bo jak to kiedyś powiedziała "ona jest przyzwyczajona do pilnowania grzecznych dzieci, które słuchają co się do nich mówi" :P ( Powiedziane przy okazji, gdy Michał wpadł prawie do basenu, bo ta zamiast go łapać, to mu powiedziała, żeby tam nie wchodził)
No to się opisałam ;) Idę robić obiad i może zdążę coś poleżeć jeszcze :D

11 lata 5 miesiąc temu #724404 przez aisod
Dzięki Gusia za komplementy :) Ja też jestem zakochana w tych rzęsach, mój mąż ma takie same długie tylko jasny blond, u Miśka lepiej to wygląda ;)
A z lokami to mam problem, bo szkoda mi ich ścinać :P A już pasuje go podciąć trochę :)

11 lata 5 miesiąc temu #724474 przez gaabrysia
Ale fajoski;) ja też go ledwo poznałam ;)

11 lata 5 miesiąc temu #724495 przez ewelinda83
aisod Misiu jest boski :) te wloski :) nie scinaj mu jeszcze, pamietam jak moj brat mial bardzo krecone i jak go rodzice scieli to wloski juz mu przestaly sie krecic :dry:
a ostatnie zdjecie ... normalnie mnie rozbroil :) :kiss: zakochalam sie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #724519 przez gusiag
Aisod mi też było żal włosów Oli, bo takie mocne i gęste i kręciły się z tyłu ale stwierdziłam że podcięciem tylko się wzmocnią :) i podcięliśmy i prawie nie widać już że ścinane a loki z tyłu nadal ma :) także podcięcie zrobi dobrze :)
a powiedz szczerze, liczysz na dziewczynkę? żeby Misiek miał się kim opiekować i przyprowadzać kolegów? ;)

11 lata 5 miesiąc temu #724528 przez ewelinda83
zgadzam sie z Gosia, podciecie jak najbardziej :) ale calkiem nie scinaj bo szkoda :dry:

dam wam linka do fajnej stronki www.aliexpress.com/ ja kupilam kilka ubranek dla Kini w rozsadnej cenie i innych jak wszystkie ;) jakosciowo tez nie najgorzej, a szczerze mowiac balam sie bo to chinska jakosc, no ale patrzac na nasze metki to teraz wszystko z tamtad jest :silly:

Gosiu prosba do ciebie :blush: czy mozesz mi znalezc fride do odkurzacza , bo ja cos nie potrafie :( a Kinia zaczyna mi kaszlec :( mialam kupic ja kiedys kiedys ale ze mi dziecko wyzdrowialo to sie mamie zapomnialo :blink:

11 lata 5 miesiąc temu #724529 przez gusiag
ale jak fride?? frida jest do wciągania samemu chyba a pewnie chcesz te końcówki do odkurzacza co ja mam dla Oli tak?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka