BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 5 miesiąc temu #724530 przez gusiag

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #724533 przez gusiag
jak kaszle to smaruj pulmex baby na noc, jak masz bronchicum syrop wykrztuśny tylko nie na noc! i nawilżaj powietrze jeśli sucho w domu a na katar woda w sprayu do nosa :)

11 lata 5 miesiąc temu #724547 przez gaabrysia
Adrianowi tak się głową poci, ze nic tylko obciąć.. Ale i mi odpowiada jak wygląda;)
Na placyku był ostatnio Iwo z dłuższymi włoskimi i dzieci cały czas nazywały go dziewczynką;)

Gusiag jestem ciemna masa i trochę dziwne zadam pytanie to jest do zwykłego odkurzacza, jakoś ciężko mi sobie to wyobrazić...

Nam młody już wieki nie chorował Ogolnie całą trójka zdrowa, pewnie jesienią się zacznie..

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #724548 przez georgette102
aisod Misiek śliczny, a jakie ma włoski piękne!!!! ja Mai to nawet nie mam co podcinać :dry: a wiesz, że nie spotkałam dziecka w wieku naszych maluchów, które by w skupieniu słuchało co się do niego mówi, tym bardziej, gdy jest rozpędzone w stronę dobrej zabawy :silly:

11 lata 5 miesiąc temu #724565 przez georgette102
dziewczyny nalało mi się wczoraj wody do ucha i kiepsko słyszę :( kiedyś też już mi się tak zrobiło ale w nocy woda wypłynęła, a tym razem nie/ co zrobić???

11 lata 5 miesiąc temu #724567 przez ewelinda83
tak, Gosia o to wlasnie mi chodzilo, dziekuje :)

Gabi daje sie koncowke do normalnego odkurzacza ;) na stronie jest filmik to zobacz jak to dziala, ja tez z poczatku bylam zdziwona i oglupiala jak o takim czym slyszalam :)
u nas tez dlugo nikt nie chorowal , ale teraz moja siostra zlapala jakies paskudztwo i pozarazala dzieciaki :(

11 lata 5 miesiąc temu #724617 przez ewelinda83

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #724763 przez emma
Cześć! To byłam ja, nikt się nie włamał! :-)
Pozdrowienia i buziaki z Kopenhagi! :kiss: (mamy wifi ;-))

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #724837 przez Tee
Hej
Emmo- Miłego odpoczynku, przyjemnego ładowania akumulatorów.

Moja Zuza coś przychorowała, chociaż ja podejrzewam, ze to ząbki dają się we znaki ;(
idzie nam siódmy ząbek- strasznie marudzi i ma biegunkę-innych objawów brak.

Zuza uwielbia wodę, wczoraj po wielkiej "deszczycy" wyszłyśmy na dwór-chlapała się w kałużach, nie chciała wracać do domu. Skończyło się wielkim skokiem do kałuży i jeszcze wielkim płaczem- trzeba było iść do domu się przebrać. była cała czarna :) :) :)

w kwestii jogurtów danone (danonki)- nie kupujemy, podobno to świństwo, ile w tym prawdy to nie wiem ale wolę nie kupować... natomiast Danio ja lubię- szczególnie te z kawałkami czekolady... też pewnie świństwo ale mi już nic nie zaszkodzi :) ;) Zuzi nie podaję... z resztą ona nie jada nabiału (jogurtów, serków, twarożków, nie pije mleka ani kasz). Jedyne co je z nabiału to żółty ser i jajo

Miłego dnia ;)
jutro jeden dzień wolnego- JUPIIIIIIIIIIIIII

a od 26 upragniony 14-dniowy urlop

11 lata 5 miesiąc temu #724941 przez ewelinda83
emma co za klimat :blink: super na przytulanki :P

tee no to pewnie mialas ubaw po deszczycy :) Kinga tez uwielbia sie chlapac, a jej ulubione buty to kalosze, ktore by ubierala codziennie :blink:
ta biegunka to pewnie od zabkow, nie martw sie na zapsa ale obserwuj.

11 lata 5 miesiąc temu #724954 przez gusiag
Gabi to z tym odkurzaczem do nosa to wybawienie jak dziecko ma katar albo suchy nos. U nas sprawdza się idealnie.

Ewa koszenila i inne to w jogurtach jeszcze do pewnego czasu było normą, nie wiem jak jest teraz. Ale ja danonków nie kupuje.

Emma pozdrawiamy Was również i trzymamy kciuki za wiadomo co i bawcie się dobrze.

Tee fajnie, że się odzywasz :) 7 ząbek? o to chyba zostałyście w tyle :) bo u nas po 40st gorączce wyszły dwie 4 czyli mamy już 8 zębów :) ale żeby było śmieszniej mamy tylko jedynki na dole :) co do objawów to już mnie nic nie zdziwi, także u was marudzenie i biegunka to pewnie to.
no to nie tylko moja Ola jest wybredny niejadek? Wiem, że nie powinnam mówić ale pocieszające to że nie tylko Ola nie je wielu rzeczy :S

u nas dziś rekord, Ola poszła spać o 21, wstała o 6 30 na mleko zjadła w minutę i spała do 8 50 a my razem z nią :)

umieram na okres!

11 lata 5 miesiąc temu #724958 przez gusiag
emma napisał:

Cześć! To byłam ja, nikt się nie włamał! :-)
Pozdrowienia i buziaki z Kopenhagi! :kiss: (mamy wifi ;-))

Emma Kopenhaga jest piękna, byłam tylko raz miesiąc przed zajściem w ciążę :) może Tobie to dobrze wróży :) :woohoo: :lol:

11 lata 5 miesiąc temu #725061 przez aisod
Dziękuję za komplementy dla Misia :)

U nas dziś w końcu chłodno ;) Jest czym oddychać, ale słońce świeci. Wczoraj coś pokropiło, ale na polu nie dało się usiedzieć.
Ja padam nie śpię od 4:20 (mąż wstaje do pracy), a potem już zasnąć nie mogłam, bo Michał sie tak wiercił. Teraz on śpi, a ja się do obiadu zabieram. :)

Gusia chyba pytałaś czy chciałabym dziewczynkę, powiem Ci, że szczerze chyba wolałabym chłopca ;) Ale mi się na razie to co chwilę zmienia :P Raz bym chciała dziopkę, a raz chłopaka. Tak to jest już natura kobieca, że zdecydować sie jest trudno :D

11 lata 5 miesiąc temu #725337 przez gusiag
a tu znów pustki.. raczej nie wierzę, że oglądacie mecz Polska - Dania?

Aisod a czemu chłopiec? :) sprecyzuj

11 lata 5 miesiąc temu #725376 przez gusiag
z innej beczki
eterycznegotowanie.bloog.pl/id,337814775...smoybbtticaid=611206
ktoś robił tak ogórki??

dobranoc

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka