- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
teraz chwile pojezdzilam, ale jakos mi nie szlo strasznie sie stresowalam i auto mi co chwile gaslo a zestresowala mnie policja, ktora zaczela na mnie trabic, po czym wlaczyli swiatelka i pojechali w druga strone swintuchy, brak wyrozumialosci dla L
Kinia przeziebiona, z noska cieknie, oczka lzawia zeby ida - dobrze ze to juz ostatnie, albo jedne z ostatnich. nie sprawdzam juz bo mnie gryzon gryzie strasznie
smaruje ja, daje syropki ale narazie poprawy nie ma
Gosia ja jeszcze nie kisze ogorkow chyba jeszcze nie ten wiek ale z takim pomyslem spotykam sie pierwszy raz
aisod ciazowa bezsennosci cie dopadla znam ten bol, tez malo spalam w ciazy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Co do chłopaka... hmmm sama nie wiem czemu, ale tak czuję Młody miałby się kim bawić, miałby rówieśnika do pogadania, a jednak z siostrą się tak nie pogada... No, a jak wiesz to ja chętna jestem na 4 dzieciaczków, więc na dziewczynkę też przyjdzie pora
Ewelinda zdrówka dla małej :*
No ja też z Miśkiem się męczyłam z bezsennością i teraz mam powtórkę z rozrywki... W ogóle ta ciąża jest jak na razie bardzo podobna do poprzedniej, dlatego myślę, że to będzie syn (ale zobaczymy).
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Aisod 4 dzieci? no to wtedy im będzie wszystko jedno czy chłopak czy dziewczyna bo zauważyłam, że im więcej rodzeństwa tym bardziej się kochają
no i lepszego spania! ja nie jestem w ciąży a w ogóle nie mogę spać, dziś o 3 wzięłam tabletkę na sen i czuje się teraz po niej fatalnie, oczy zapuchnięte, pulsują mi aż i jestem do niczego
byłam na bazarku dziecięcym, kupiłam Oli klapki na plażę - na wakacyjny wyjazd, buty wodne do morza, torebkę jednorożca, sterowany samochód i kurtkę + spodnie na zimę najpierw ucieszyła się na torebkę krzycząc koń koń a jak zobaczyła auto to już nic jej więcej nie obchodziło bum bumy to najlepsze zabawki dla mojej córki ja też tak miałam długi czas
piękna pogoda dziś, po południu idziemy z Olą na plac puszczać latawca a wieczorem nad rzekę na spacerek
a Wy jakie macie plany?
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
Nas odwiedza tesciowa.... Przyjezdza też brat męża z rodziną, wieć stoję przy garach dzisiaj. Wczoraj zrobiłam ciacho i robiłam generalne porządki. Mój mąż najpierw pomógł w sprzątaniu a potem kazał się leczyć
Odezwę się na dłużej jak będzie po wszystkim
Udanego słonecznego dnia
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Asia mam nadzieję, że nie umęczysz się przy tych garach i że miły to dzień będzie
mam pytanie np do Ewy czy jak byłaś w ciąży albo teraz mając Kinie jest coś takiego co musiałaś kupować w PL bo nie mogłaś dostać w IRL albo coś co było z dużą różnicą cen?
może ktoś ma takie sugestie?
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w Polsce kupuje przewaznie leki, ale tylko dlatego ze tu wiele lekow jest niedostepnych ogolnie na wyspach podstawowym i niezastapionym lekiem na wszystko jest PARACETAMOL
ubrania Kini kupuje tutaj bo nie ma tutaj vatu na artykuly dzieciece, wiec ubranka sa tansze no chyba ze mi sie cos bardzo podoba w Polsce to wtedy juz tak na to nie patrze
Asia udanej wizyty rodzinnej jak tam twoje realacje z tesciowa ? polepszylo sie cos ?
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
A my właśnie dotarliśmy do Sztokholmu po całym dniu jazdy, więc idę się regenerować . Trzymajcie kciuki za pogodę i za inne takie!
Buziaki!
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
trzymam kciuki za takie tam ... i pogode
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Gusiag no właśnie dlatego jest mi trochę obojętnie co będzie teraz ale nie wiem czemu bardziej skłaniam się ku chłopakowi
Bumbumy to chyb w ogóle najlepsze zabawki dla każdego dziecka U nas króluje wszystko co ma koła Zazdroszczę Ci tych bazarków
Asia z teściową to jednak najlepiej tylko na zdjęciach Ja u swojej byłam i coraz bardziej sie przekonuje, że z tą kobietą nie da się gadać... Ona żyje w innym świecie.
Ewelinda, żebyś się nie przepracowała tylko, tak jak mój mąż Bo on nie do zniesienia jest przez to
Idę spać także dobrej nocy
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja szanuje swoja prace i dbam o to zeby mi jej nie braklo
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
Opiszę wszystko po powrocie . A teraz już lulu!
Dobrej nocy, dziewczyny i dzieciaki!
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gosiu wkradł się błąd- Zuzi idzie a raczej już się przebił (dzięki bogu)8 ząbek. Ma 4 u góry i 4 u dołu... zz tego wszystkiego źle obliczyłam ale nie da sie ukryć jesteśmy na szarym końcu
u nas żadnych zmian- może po za słownikiem Zuzi... próbuje już układać proste zdania...
chodzi już prawie idealnie, czasami jeszcze się o coś potknie ale wstaje i biegnie dalej
ostatnio upodobała sobie kosz na śmieci i wszystko tam wyrzuca... głównie śmieci ale nie tylko, pije sama z kubeczka na razie z takiego dla lalek ale nic jej nie wylatuje, nie ochlapuje się... więc chyba już czas na prawdziwą "szklanę"
Miłego dnia
poniżej kilka fot Zuzi i jej ulubionego "chlapanka" uwielbia wodę, błoto...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Zuzija urocza i jaka duża już! To chyba my za to z wagą i wielkością jesteśmy na końcu, chyba razem z Kinią?
na szybko bo Ola ma 40,5 st gorączki. Dwa tygodnie temu w piątek miała 40st i wyszły potem dwa zęby, więc teraz mam nadzieję, że to nic poważnego i że to też od zębów, dałam czopek i zasnęła