- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
Moje maleństwo !!!:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
gusiag w ogłoszeniu było napisane, że wybrani kandydaci zostaną powiadomieni o terminie kolejnego etapu rekrutacji, ale skończyło się na tym, że kilka dni temu zamieścili listę z terminem II etapu, który odbył się wczoraj, najpierw był test, później rozmowa i już wybrali 3 najlepszych kandydatów... już pozamiatane trudno, świat się nie kończy, muszę szukać dalej ale nie ukrywam, że strasznie żałuję; nie wiem co się Majce stało ale ostatnio w ogóle nie chce jeść jajek - w żadnej postaci, a kiedyś tak ładnie wcinała jajecznicę...
emma u nas też deszczowo, pochmurno... nie lubię takiej pogody bo najchętniej zakopałabym się w pościeli i nie wychodziła
asiula ja też za chwilę muszę kupić Mai buty, bo bardzo urosła jej nóżka i te które tak reklamowałam z ccc już są za ciasne, a buty które kupiłam w smyku, które myślałam, że w tym roku będą za duże też już robią się ciasne
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
dziś ją zważyłam i waży 9900 więc mi schudła przez tą pleśniawkę i gorączki.
Asiu ja podaję tran o którym tu kiedyś była mowa i w wypadkach jak widzę że jest osłabiona to cebion multi, ale żadnego z tych preparatów nie dostaje regularnie. Regularnie zacznę dawać tran z jesienią żeby nie chorowała. Moja Ola zjada bardzo dużo owoców więc są to naturalne witaminy. Co do kaszki babydream to nie wiem bo nie kupowałam ale z tej samej firmy kupowałam kiedyś inne rzeczy dla Oli do jedzenia i były ok a są dużo tańsze niż te "firmowe"
Ewelina dzięki
Dorota no trudno się mówi i żyje się dalej, widocznie tak miało być bo coś lepszego jest ci pisane niż NFZ a jajka odstaw i nie próbuj, może się jej przejadły. Daj jej czas
my dziś pokazaliśmy Oli że ma wyjmowane szczeble w łóżku i strasznie się cieszyła, wchodziła i wychodziła w kółko powoli ją oswoję i zobaczymy czy będzie umiała sama pójść spać albo spać ze świadomością, że ma otwarte póki co śpi z zamkniętymi
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
Witamin nie dajemy, chyba że w chorobie, bo Zocha pije dwie duże butle mleka, kaszę i mnóstwo owoców, więc tych witamin zjada sporo. Może na jesieni pomyślę o tym tranie. Właśnie oglądamy Peppę i jemy arbuza (druga połowa z wczoraj ). A w piątek po raz pierwszy idziemy do fryzjera, bo niestety nie mam takiego talentu, żeby ją strzyc .
Georgette, dobrze, że się nie przejmujesz, widać nie było ci pisane i zajdziesz coś lepszego!
Gosia, my się jeszcze wstrzymujemy z tymi szczeblami, takie więzienie do spania czasem się przydaje .
Muszę.już zacząć myśleć o różnych zadaniach do pracy, a tak strasznie mi.się nie chce... Masakra....
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja podaje Sanostol jest od roku a podaje codziennie bo mój mały nie pije mleka i nie je owoców więc potrzebuje witaminy a Sanostol mu smakuje bo robię go w butelce z wodą i on sobie wypija z smakiem. Tran zakupiłam też ale miał odruch wymiotny.
Co do zasypiania Szymon zasypia sam ale musze leżeć obok no i on sobie pije i później rzuca butelke i śpi.
A i Szymon ma coś z jelitkami albo pecherzem od jutra zaczynamy badania i odwiedziny do lekarzy oby pomogli.
Trzymajcie się buziaki dla urwisków pa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Martyna a co się dzieje z Szymonem??
dziś już bunt na spanie w nocy.. nie wiem o której pójdzie spać
ja złapałam wirusa Oli tego co ona miała pleśniawkę bo mi wyłazi zimno na ustach
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
gusiag Maja sama odstawiła jajka, jak próbowałam jej podać różnymi sposobami to najzwyczajniej w świecie wypluwała i tyle; ja Majce nie odważyłabym się pokazać, że szczebelki można wykręcić... ona wszystko tak szybko łapie... i teraz jak wejdzie na łóżko podnosi rolety, wyjmuje baterie z pilota (bo raz zauważyła jak je wyciągamy, gdy przełączała nam programy w trakcie oglądania filmu) i takich historii są setki
emma mam nadzieję, że ta lepsza praca w końcu się pokaże, bo cierpliwość mi się kończy; postanowiłam już nie przedłużać umowy w obecnej pracy, więc od września jak się nic nie zmieni będę bezrobotna też zastanawiam się czy zaprowadzić Maję do fryzjera czy sama mam przyciąć jej włoski, zresztą tylko tył należałoby podciąć bo pozostałe włosy ma krótkie, ale T. mi zabronił, bo chyba pamiętacie co było jak się wzięłam za strzyżenie naszego psa
martyna co się dzieje z Szymonem?
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Ja tylko się melduje... Humor mam gorszy niż wisielczy :/
Michał był u fryzjera w poniedziałek, jak będę mieć wenę to pokażę Ciotkom co mu zrobiłam
Asiula kaszki rossmanowskie są ok... no niby tylko raz mieliśmy bananową , ale mi smakowała (Michał nie je nic co jest z mm), trochę gorzej się miesza niż te z bobovity, czy nestle i więcej grudek się robi, ale smak jest lepszy. Podobno ta stracciatela jest najlepsza, ale nie wiem tego z własnego doświadczenia
No to dobrej nocy!
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
a u nas dzieje się tak Szymon często wymiotuje albo ma biegunkę pije 3 litry wody dziennie je bardzo mało, nie śpi w nocy normalnie tak jak powinno dziecko tylko co 2 godz się pręży wygina potem pruka albo robi siku już sama nie wiem jestem załamana boję się że coś poważnego naczytałam się że bakteria e-coli moze być lub różne inne świństwa. no i ciągle go wysypuje na rączkach i nóżkach.
A tak to jest wesoły skaczę bawi się normalne dziecko.
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Spać mi się chce i najlepiej nic bym nie robiła... Ehhh ta ciąża Chyba Emma się pytała o ruchy dzidzi, no więc od czasu do czasu odczuwam maleńkie kopniaki, ale jeszcze nie regularnie Np. dziś były dwa, a przez ostatnie trzy dni nie było w ogóle. Następną wizytę mam we wrześniu i muszę się zastanowić czy chce sie pytać lekarza o płeć Z Miśkiem chcieliśmy nie wiedzieć i teraz też się nad tym zastanawiamy
W ogóle to muszę coś z moim suwaczkiem zrobić, bo on jest trochę przyśpieszony Bo dopiero mam 14 tydzień, a on już 16 pokazuje.
Michałowi wychodzi 3 dolna, już prawie jest na wierzchu także 13 ząb do kolekcji Wczoraj i dziś ma taki dzień tulenia, że aż się zastanawiam czy mi kto dziecka nie podmienił Cały czas by sie przytulał i bujał na kolanach
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
Aisod, czyli jednak można coś czuć tak wcześnie, fajnie! a na, kiedy masz termin i czemu suwaczek tak się spieszy? dwie moje przyjaciółki mają termin na koniec stycznia, 17. tydzień. Tak się cieszyłam, że Zosia wreszcie będzie miała jakieś dzieci do zabawy, a dwa tygodnie temu dowiedziałam się, że obie dziewczyny wyprowadzają się z warszawy na wieś w dwa różne zakątki polski... Masakra. Widać, jak ja nie zrobię Zosi towarzystwa, to nijak się nie doczekam... Inni znajomi/przyjaciele/rodzina nie mają totalnie widoków na dzieci, każdy z innego powodu . Ech...
A my dziś po spacerku, na szczęście nie pada. Zosia śpi, ja maluję paznokcie i kombinuję coś z obiadem .
Miłego popołudnia!
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
U nas też nie pada, a jest przyjemnie, bo nie jest gorąco. Teraz lecę na zakupy. Miłego popołudnia!