BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 5 miesiąc temu #729939 przez aisod
Zakupami niestety Was rozczaruje, bo jedyne co kupiłam to pieluchy i jedzenie :D Niestety też z kasą krucho, więc nie mam za co szaleć :P

Brawo dla Oli!!! A to, że lewą ręką to nic nie szkodzi :) Tak, jak Emma napisała może siedzi w niej nieodkryty geniusz. Michał, jak na razie jest oburęczny dalej ;) Nawet łyżką i widelcem też zjada raz jedną raz druga ręką.

Gabi ja Michała przykrywam kocykiem teraz, jak były upały to spał odkryty, a w zimie spał w śpiworze. Teraz koc zazwyczaj ląduje w nogach, albo pod brzuchem, ale go przykrywam (wstaje kilka razy w nocy- ciążowe dolegliwości ;) ).

Idę spać! Dobrej nocy :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #729941 przez gusiag
Emma wpadły mi przed oczy zdjęcia które wstawił Twój mąż więc musiałam obejrzeć :) aleś Ty piękna jest! i jak super, że się mąż chwali głównie Tobą a nie zwiedzanymi miastami :) bosko ale Ty musisz wstawić zdjęcia na swojego fejsa bo musimy mieć co polajkować :)
dobranoc i dobrej roboty :blush: :lol:

11 lata 5 miesiąc temu #729948 przez ewelinda83
Gosia zgadam sie z toba, przystojniacha z emmy :) a lajkowac mozna u meza :silly: a moze nie wypada :unsure:

chyba nie wazne ktora raczka Ola zjadla, wazne ze zjadla :)

11 lata 5 miesiąc temu #729955 przez gusiag
Ewa mnie bolała głowa przez 5 dni codziennie i to nic mi nie pomagało, przeszło po deszczowym dniu, więc to mnie na deszcz bolało, niestety taka ze mnie starowinka, że reaguję na zmianę pogody ciśnienia itp.
co do miejscowości na zimę w PL to zależy co chcesz robić? narty? piesze wycieczki? picie w karczmach i śpiewy góralskie??
moja Ola tak powtarza słowa że muszę się pilnować z moimi głupimi tekstami, dziś jak mąż zmieniał jej pieluszkę to komentował sam do siebie czy do niej kupę i mówi o jaki mały bobek, a Ola na to "bobek" i się cieszy :) a i chodzi i mówi od wczoraj "dziadzia popuje" - ma na myśli że dziadzia poluje :) no ciągle gada i to tak, że cały czas wiem o co jej chodzi i o czym mówi :) półtora roku minęło i nagle taki skok do przodu :blink: :silly: :lol:

a Ewa nie potrzebny ci kurs żeby dobrym aparatem robić dobre zdjęcia, wystarczy że ciut poczytasz o tym jak zrobić zdjęcie w danej sytuacji, przy danym oświetleniu czy w nocy:) nie jest to trudne

Aisod no Ola też dwoma sobie radzi, potem jogurt w wózku jadła już prawą rączką z tym, że wszystko było w jogurcie :) śpij dobrze i obyś nie wstawała za dużo :)

11 lata 5 miesiąc temu #729973 przez gaabrysia
Ej, a ja nie mogę obejrzeć fotek u męża Emmy... Musisz wrzucić je do siebie, albo na forum;)
Dobrej nocki:)

11 lata 5 miesiąc temu #729976 przez ewelinda83
Gosia sama jeszcze nie wiem co chce robic, jedyne co wiem to nie chce przesiedziec 3 tygodni u siebie czy u meza, chce gdziej pojechac poza nasze miasta :) narty odpadaja bo nie potrafie jezdzic :( ale sanki jak najbardziej :lol: no i to ma byc wyjazd pod Kinge :)

11 lata 5 miesiąc temu #729982 przez gusiag
Ewa ja na pewno odradzam Zakopane, nie jedź! ale bardzo lubię Bukowinę i Białkę, w obu tych miejscowościach masz Termy więc dużo frajdy dla Kini i dla Was :) na sanki można też iść, pojeść dobrego jedzenia, oscypki z żurawiną, grzane piwo itp. Z Bukowiny czy Białki możesz wybrać się gdzieś w góry bo to doskonałe miejsca do wypadów na szlaki. A najlepiej to pytaj Aisod bo ona najbliżej mieszka tych miejsc :)
ja w Białce poznałam mojego męża :)

11 lata 5 miesiąc temu #729999 przez gusiag
ze względu na ciszę i na remis śląska z sevillą idę spać
dobranoc

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #730004 przez ewelinda83
Gosiu znam te rejony bo ma tam rodzine, w moich zylach tez plynie goralska krew :silly:
musze pomyslec o tych termach bo to bardzo fajna sprawa :)
a Zakopane dlaczego odradzasz ? ceny, tlumy ... ???
My do Zakopanego pojechalismy w swoja podroz :silly: bylismy poza centrum i raczej milo wspominamy :)

albo o Karpaczu bo tam tez jest super :)

11 lata 5 miesiąc temu #730010 przez gusiag
aha a ja o Karpaczu czy Jeleniej nie wspominałam bo myślałam, że skoro z Dolnego Śląska jesteście to że te okolice macie w małym palcu do znudzenia :) no to pomyślimy jeszcze jutro o tym gdzie fajnie,
buziaki dobranoc

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #730015 przez ewelinda83
wlasnie nie :dry: w Karpaczu bylam w zeszlym roku i tez mnie zauroczyl :)
Bylam tez w podstawowce ale nie wiele pamietam :P

ide usypiac mojego skoczka ktory po mnie skacze :)

A mnie dopadla bezsennosc :dry:

11 lata 5 miesiąc temu - 6 lata 7 miesiąc temu #730127 przez asiula2134
/

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #730183 przez gaabrysia
Wezmę jak przyjdzie do pracy od koleżanki przepis na ciasto ze sliwkami i kruszonka podobno łatwo się robi, a jakie pyszne!;)

Noc tylko z 2 pobudkami;) i całą w swoim lozeczku!;) ostatnio go rozpiescilam tym branie do siebie, dla własnej wygody... Żeby nie wisieć z butla nad lozeczkiem... Chociaż jemu to chyba nie robi różnicy gdzie spi;) ważne żeby było jedzenie, a później w dzień się buntuje. Nie wiem jak go przestawić... Je ale chyba za mało skoro potrzebuje tyle w nocy, nijak go się oszukać nie da:(

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #730191 przez gusiag
Asiu to jak na szybko i słodko to może sernik na zimno? szarlotka?
www.znajdzprzepisy.pl/s/sernik-na-zimno-...5-i-biszkoptami.html
www.znajdzprzepisy.pl/s/szybka-%C5%82atwa-szarlotka.html

mi odpukać, Ola przesypia całe noce, je w okolicach 6 - 7 i czasem pośpi jeszcze chwilę. Dziś spała od 20 30 do 7 rano. Gabi może wcale nie potrzebuje Adek jeść tylko pić?

11 lata 5 miesiąc temu #730203 przez gaabrysia
Podpalalam parę razy wodę lub herbatę to budził się do 30 min po i jadł, spotkałam ostatnio na wczasach taka panią co do 3 lat miala taki sam problem( rozwijała moje nadzieję;) ) i też lekarze mówili jej, ze nie potrzebuje jeść... Ale darl się dopóki nie dostał... Hmmm wszystko wiem... W teorii;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka