- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
Niestety jakość aparatu w komórce pozostawia wiele do życzenia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
padam na twarz, odgruzowaliśmy mieszkanie, Maja śpi a ja mam chwilę dla siebie, noc była kiepska, przez co w dzień bolała mnie głowa, ale w końcu mamy weekend
asiula ja ogólnie nie potrafię piec ciast, dzięki Bogu nauczyłam się chociaż robić sernik i murzynka co musi moim gościom wystarczyć a nie przepraszam... robiłam jeszcze 3-bitt i chyba jeszcze ze 2 ciasta, ale skoro już wybrałaś menu to nie będę się produkować już na ten temat
emma zdjęć na fb jeszcze nie widziałam, ale za chwilę tam wejdę, żeby napawać się twoją urodą Zosia jak zawsze cudowna
gabi my od dawna używamy kołderki a latem kocyka, zazwyczaj Maja jest rozkopana ale co tam, widocznie jej pasuje, jeśli przebudzę się w nocy to oczywiście ją nakrywam
za badania Kacperka i Szymona oczywiście trzymam kciuki
no i zapomniałam co miałam jeszcze napisać...
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziekuje dziewczyny za propozycje, bede patrzec i szukac jeszcze czasu troche mam
aisod ty jestes z NS a ja rodzine mam w NT wiec po sasiedzku
w Niedzicy bylam na zamku, ale do miasteczka juz nie doatrlam
ale mi smaka narobilyscie tymi ciastami moja mama wczoraj piekla ciasto z rabarbarem, dzisiaj wrocilam z pracy i chcialam zjesc a tu pusta blacha
Gabi mi tez Kinga dlugo jadla w nocy, ale pozniej sama zaczela przesypiac coraz duzej i dluzej tyle ze ja jej dawalam po kapaniu 160-180 mleka, a po ok dwoch godzinach jeszcze dopijala troche. teraz potrafi zjesc nawet 210 i spi do rana budzi sie tylko jak jej sie cos przysni, wtedy biore ja do siebie, poprzytulam i jak usnie odkladam do lozeczka
przynajmnie sie staram odlozyc
emma panienka Zosienka sliczna chyba cale wloski jej scinalas ? czy tylko grzywke ?
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Ale dziś cały dzień prawie nic nie moglam wcisnąć, obiad nie owoce nie...
Zosia super, opiszemy koniecznie jak się spisała;) chyba sporo jej podcielas? Ale dobrze będą zdrowsze.
Czekamy na zdjęcie miska;) my teraż zapusxczamy góra a będziemy ściany boki, ala irokez;)
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Gabi to sporo je na noc, Ola dziś nie zjadła nic poza jogurtem, łyżeczką jajecznicy i 6 śliwkami - w ciągu całego dnia, a na noc wypiła zmuszona przeze mnie 40ml mleka. nigdy nie zjadła więcej jak 180ml a ostatnio je ok 100ml ale to już dużo jak tyle zje, ale zazwyczaj je dużo serków jogurtów itp. a dziś zobaczymy jak prześpi noc. Śpi już od 21
Aisod no właśnie miałaś wrzucić zdjęcie Miśka po fryzjerze
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
Gosia - dziekuje ze przekazalas zezyje:) swoja droga Ola to niezla gadulka. Po kim to ma?
Emma - Zosia i mama piekne kobitki.naprawde tylko pozazdroscic mezowi jak tam lraca nad nowym potomkiem;) trzymam kciukiaby byla owocna
Gabi- niestety co do jedzenia w nocy za bardzo nie pomoge bo u nas zuza nie je juz od od 10 miesiaca. Najpierw zastepowalismy jedno jedzenie oiciem a pozniej wyeliminowalismy calkowicie. Teraz tylko czasami dajemy jejpic. Tak to spi 21.30 do 7 rano chyba zeja budza koszmaty albo bol brzuszka
Georgette ja wierze ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo to znajdziesz duzo lepsza prace odpowiadajaca fwoim kwalifikacjom
Aisod - uwazaj na sibieduzo odpoczywaj. Z krwawieniami nie ma zartow
Wiem ze ktoras z was pytala o szczebelki w lozeczku - my wyjelismy ok miesiaca temu. Na poczatku zdarzylo siejej wyjscw nocy i zasnacna dywanie. Teraz kladziemy gruby koc na poreczy i nie wylazi ajesli juz wyjdzie to idzie do nas do lozka
Jesli chodzi o zasypianie to zuza nadal nie wie co to zssnac samodzielnie w ciagu dnia - sama maszeruje do wozka i czasami nawetnie trzeba jej bujac wypije butle picia i spi. Czasami bujne kilkarszy i zasypia.wieczorem dostaje butle u nas nalozku ktores z nas lezy obok. Jak zjeoddaje butke i albo przekreca siens bok i zasypia slbo sie wierci dopoki nie zasnie. Etedy przekladamy do lozeczka. Niestety usypianie w lozeczku nie skutkuje probowalismy wiele razy konczy sieokropna histeria tak ze nie da sie jej uspokoic . Teraz juzwie ze po kapieli zawsze jest butla i potrzepiei sie po lozku i soi.dla nsd to teznie jest jakis problem- gorzej z tym spaniem dziennym tym bardziej ze za tydzie idzie juz do zloba......
Troche sie napisalam ale dawno mnie nie bylo. Na pewno ktoras z was pominelam wiec przepraszam ale piszecie na potege.
A teraz lecespac pa
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
U mnie dziś kolejny z tych kiepskich dni :/ do dupy mam humor, już zdążyłam się pobeczeć dwa razy i ani raz przez męża ech te hormony
Asia nic nie przegapiłaś, zdjęć jeszcze nie wstawiłam, bo weny do tego było brak. Ja do serników ręki nie mam A męża trzeba czasem pogonić do sprzątania
Emma Zosia wygląda super Taka się dorosła zrobiła
Georgette korzystaj z weekendu, trzeba czasami odpocząć
Ewelinda faktycznie po sąsiedzku To zapraszam na kawę
Gabi my irokeza nie możemy robić Niestety włosy nie są podatne
Marigra oczywiście, że uważam, Michała już prawie nie noszę :/ Niestety całkiem się nie da A co do usypiania, Panie w żłobku pewnie sobie poradzą, poza tym podpatrzy u dzieciaków i powinna się nauczyć.
Gusiag dla Ciebie mam zdjęcie poglądowe Udało się Miśka złapać Tylko proszę nie wykorzystać tego zdjęcia przeciwko mnie
A tu dla wszystkich Ciotek, fryzura po ścięciu (podobno nie widać, że go ściełam, a obcięte ma większe pół włosów)
Co do ilości jedzenia, to Asia mogę powiedzieć, że Michał ma prawie tak samo jak Kacper On je taką samą ilość jedzenia, a czasem nawet więcej niż ja Nie będę się opisywać zbyt dużo, ale np. jogurt zjada ten duży (teraz już to norma), parówki 2-2,5 z dwoma kromkami chleba, albo bułką; na śniadanie 1-1,5 miski płatków z mlekiem itd... Stwierdzam, że naprawdę taniej go już ubierać tylko ja się pytam gdzie on to mieści
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aisodale Misiu ma sliczne loczki i jak duzo je ja bym chciala zeby Kinga zjadala mi chociaz polowe z waszej porcji. dzisiaj na sniadanie zjadla lyzke platkow, troszke jogurtu i rodzynki.
Wybieramy sie dzisiaj na roczkowe urodziny do znajomych, bedzie impreza hehehe
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa