BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 4 miesiąc temu #731380 przez emma
Ja na chwilę, bo jestem klapnięta po weselu i podróży (sukienka pasowała ;-))

Gabi, jeśli chcesz, możemy być jutro w parku na Podskarbinskiej ok. 9 rano. Później się nie opłaca, bo w południe musimy być z powrotem na drzemkę. Jak mamy być, pisz :-).

Dobrej nocy wszystkim!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #731386 przez georgette102
ewelinda gratuluję sukcesów w usypianiu, trzymam kciuki, aby dalej szło tak gładko

gusiag no Majka strasznie jest do mnie podobna, oby tylko nie odziedziczyła wielkiego garbatego nosa :silly: jak na swój wiek jest naprawdę duża i coraz bardziej samodzielna, ale zauważyłam, że jest bardzo spokojna w porównaniu do innych dzieci, siedzi i przygląda się im a one wariują... martwię się jak to będzie w żłobku; też się cieszę, że kupiłam jej ten jeździk, dziecko szczęśliwe i bardzo nim zajęte = mam więcej czasu dla siebie ;)

gabi
w końcu spędzam weekend w domu (pierwszy od nie pamiętam kiedy) więc postanowiłam wrzucić jakieś zdjęcia, tym bardziej, że gusiag już dawno się upominała o nie :) a pchacz jest i do chodzenia i do jeżdżenia i do jedzenia przy nim obiadu i wielu innych czynności :silly: bałaganem się nie przejmuj, ja to odkładałam tak długo jak się dało, ale za to w piątek się sprężyliśmy i posprzątaliśmy na błysk (nawet okna umyłam)

stanger
ja jak karmiłam i tuż po - nie dałam się T. dotknąć do piersi - były zarezerwowane dla dziecka i tyle, teraz to już się zmieniło, powiem Ci szczerze, że w naszym związku też nie jest tak jak przed porodem, mniej się przytulamy ale to chyba dlatego, że mamy mniej czasu dla siebie

11 lata 4 miesiąc temu #731402 przez gaabrysia
Emma, dam rano znac na kom. Wstępnie się umowmy,chyba ze adek mnie zaskoczy i wstanie przed 9, pomarzyć mogę;) właśnie zasnął..

11 lata 4 miesiąc temu #731433 przez gusiag
gaabrysia napisał:

Jak przeczytam wszystkie cz, jestem w polowie2. Mogę Ci podeslac;) odeśle jak będziesz jakoś w pl;)

to miło z Twojej strony :) nie rób sobie kłopotu :kiss: jak będę w PL albo jak może mnie ktoś odwiedzi to przywiezie, dzięki raz jeszcze :)

Emma teraz wisisz nam nie tylko zdjęcia z wyjazdu ale i z wesela! koniecznie pokaż się w sukience gwiazdo!

Dorota no właśnie lepiej późno niż wcale - chodzi mi o moje dopraszanie się o zdjęcia dzieci :)

11 lata 4 miesiąc temu #731444 przez gusiag
znalazłam polską księgarnie internetową w niemczech, właśnie buszuję po niej i coś pozamawiam do czytania może znajdę tego Greya

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #731450 przez gusiag
Gabi która jest pierwsza?
zresztą nieważne, jest pakiet cała trylogia i są osobno ale niedostępne, więc poczekam aż znów będą i kupię, chcę też kupić książkę pt Bóg nigdy nie mruga.. i też niedostępna to może jak się pojawią to zamówię na raz :)

11 lata 4 miesiąc temu #731451 przez martyna123
Gosiu - podeśli mi te stronkę z księgarnią w niemczech. zamów se graya koniecznie jest są to super książki idzie się śmiać płakać itp. a tak działa na zmysły że szok.

11 lata 4 miesiąc temu #731452 przez gusiag
bardzo proszę, ta jest najtańsza ze wszystkich ksiegarniainternetowa.de/pl/ a co Wy znów w DE?

11 lata 4 miesiąc temu #731459 przez martyna123
no znowu ale tylko na miesiąc na całe szczęście a nie pisałam tutaj że lece czy zowu ino pomyślałam a nie napisałam bo ja tak często mam.

11 lata 4 miesiąc temu #731469 przez gusiag
hehe no nie napisałaś albo ja gamoń przegapiłam, szkoda, że to tak daleko :S popatrz sobie na flohmarkty jak już jesteś w DE. No i dobrze, że tam sprawdzasz co dolega Szymonowi, łatwiej tam o badania nie?
to od kiedy jesteście?

11 lata 4 miesiąc temu #731479 przez martyna123
No do lekarza to nie wiem czy lepiej o skerowanie wydaje mi sie ze w pl jak jest dobry lekarz a powolania to tez da. Ten lekarz w de powiedzial Szymon jest za stary na skaza bialka a teraz mu zrobi badania czy ma skaze wiec roznie to oceniam wszedzie jednakowo ale tu maja wiekszy szacunek do pacieta. Od wtorku jestem 8 wrzesnia jest blisko flomark wiec napewno pojde a tak to jak zobaczylam ceby ziemniakow to doznalam szoku B-)

11 lata 4 miesiąc temu #731490 przez aisod
Ja tylko wpadłam poczytać i powiedzieć dobranoc!

Nie miałam czasu poczytać przez dzień i odpisać, bo jesteśmy dziś sami z Misiem! Tata pojechał do Częstochowy się pomodlić ;) (dokładnie to szwagra z pielgrzymki odebrać :P ) Wróci za jakąś godzinę może... Teraz padam na twarz, zbierałąm maliny przez dwie godziny, a jutro będę robić sok :D

Tee też trzymam kciuki za zdrowie Twojej Mamy :) Śle dużo dobrej energii do Was! :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #731492 przez gusiag
a czemu? co z ziemniakami? ja w pennym całą siatkę kupuję za kilkadziesiąt centów.. nie wiem po ile w polsce :/

11 lata 4 miesiąc temu #731494 przez gusiag
www.penny.de/angebote/aktuell/region//montag tu masz ulotkę od poniedziałku :) ja zbieram punkty na maskotki dla Oli :) mamy już banana

11 lata 4 miesiąc temu #731500 przez martyna123
Nie znam tego sklepu penny ja w realu kupuje ziemniaki za 3 euro 1,5 kg jakos mi tu wszystko podrozalo

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka