- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
a jabłka to zawsze bardzo drogie są w każdym sklepie, nie wiem czemu :/ no flohmarkt rzecz wspaniała
uciekam spać, dobranoc wszystkim
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Justyna moze tobie by ta ksiazka pomogla w kontaktach z partnerem
kolejne samodzielne usypianie za nami mleczko ladnie zjedzone w lozeczku, chwila relaksu i placz mama wysc wysc ( z lozeczka ) poplakala 10 minut i zasnela, ale dalej biedactwo siorbie noskiem
a my mamy z Kinia tydzien spokoju i czasu dla siebie bo babcia poleciala do Polski
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
piszecie na potęgę - zostawić was na weekend to odgrzebać się nie można:)
Gosia - faktycznie ząbki nieaktualne - obecnie mamy już 12 do tej pory pisałam z telefonu wiec nie bawiłam się w zmiany bo nie umiem ;P
co do sklepu Aldi - teraz się właśnie koło nas otwiera i jestem bardzo ciekawa produktów i ich jakości - zobaczymy
Tee - bardzo mocno trzymam kciuki za mamę- sama całą ciąże spędziłam w szpitalach przy mamie - w trakcie mojej ciąży mama dowiedziała się że ma nowotwór złośliwy jajnika, więc operacje chemie itp.....ale wyszła z tego i wierze że u was nic nie wykryją i wszystko będzie dobrze. Bardzo mocno ściskam
Emma - no Zosieńka piękna jak zawsze
ewa - i tak cie podziwiam za samozaparcie z tym usypianiem - ale w sumie jak myślę, to szybko Kinga załapała że sama zasypia...a teraz intensywnie odpoczywajcie od mamy
georgette - no nie było mnie troszkę bo tak jakoś kilka różnych rzeczy się nałożyło - niby miałam urlop ale zamiast odpoczywać chodziłam tylko na pogrzeby, tak jakoś się wszystko posypało. Teraz wróciłam do pracy i mam nadzieję że wszystko wróci do normy
coś miałam napisać i zapomniałam....hmmmm
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
marigra- współczuje pogrzebów oby teraz było tylko lepiej.
Justyna- ja to moich cycków wogóle nie czuje no i spróbuj przeczytać greya napewno się poprawi.
Ewa- brawo za usypianie
Emmma- czekamy na zdjęcia ja też już obiecuje wrzucić bo tu mam więcej czasu na wszystko.
Gabi -skończyłaś drugą cześć ?? bo ja tez czytałam po nocach bo nie umiałam spać jak jakiś fajny rozdział albo mi się śniła
A ćwicze z Ewą Ch i powiem wam że super brzuch mam inny i widać poprawę
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Marigra to kiepski urlop, mam nadzieję, że smutki związane z pogrzebami mijają, mocno przytulamy razem z Olą. co do Aldi w PL i Aldi w DE to widziałam różnicę szczególnie w cenach, w PL ciut drożej. Martyna pieluszki z niemieckiego Aldi są rewelacyjne i nigdy nie wróciłabym do Pampersa, w nocy trzymają świetnie, nigdy nie podrażniły Oli, nigdy nie ścisnęły i nie śmierdzą jak inne pieluchy. no i 50szt za 7 euro to bardzo fajna cena a te pieluszki w Polsce w Aldi są troszkę inne, ale też świetne, różnią się wyglądem i w op. jest kilka sztuk mniej, ale przetestowałam i byłyśmy z Olą zadowolone
Martyna czekamy na zdjęcia
ja moje piersi czuję strasznie, są nabrzmiałe i bolesne, ale to pewnie po tych tabsach.
Ola dziś zrobiła pobudkę o 4 30 i wolała, że chce z mamą.. godzinę się potuliła i poszła spać dalej do siebie i spaliśmy do 8
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Dzisiejsza noc trochę lepsza zwłaszcza dla Miśka, który pospał o dziwo do 7:40, normalnie rekord w ostatnim czasie. Szkoda, że ja nie skorzystałam. Przebiły się trójki u góry, została, tylko jedna dolna. Mam pytanie, czy piątki też teraz wychodzą, czy będzie chwila przerwy?
Normalnie chyba przez Wasze komentarze nakręce się na tego Greya Słyszałam, ze fajny, ale żeby aż tak... Może u mnie też coś poprawi
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Martyna 1 cz trzasnelam w 2 dni, teraż sobie dawkuje;) dlatego też nie wzięłam jej do pracy, ale jutro pewnie skończę bo ciekawość mnie zrzera;)
Ja tak ba szybko, Adek złapał jakąś fazę mama i mama, ciągle chce być blisko co lepsze nawet w domu trzyma mnie za rękę teraz spi... A ja do pracy:( czw i pt mam wolny, jedziemy do siostry na "wieś" nie mogę się doczekac, od kad mieszkamy oddzielnie rzadko widuje zaostrzenie, a one Adrianka. Wieć przyda się taki wypad! No i ja spedze całe 4 dni z moim mami synkiem jak to mówi J.
Emma szkoda, ze się nie udał nasz spacer, koniecznie musimy to nadrobić
Ewa fajnie, ze Kinia tak szybko się uczy! Adrian też nie ma problemu z zasypianiem;) wylalam do lozeczka, daje butle, później sam się pokokosi i zasypia, do niedawna glaskalam go po główce.
Wiecie, ze nasze lozeczko nie ma wyjmowabych szczebelkow? Hmmm nie zwróciłam na to wcześniej uwagi, no teraz to już po wątkach, najwyzej mu się później wstanie na stale, chociaż jak narazie nie ma takiej potrzeby.
Będę zaglądać do was dziewczyny
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aisod dobrze ze chociaz Misiek sobie pospal z tego co czytalam 5 wychodza miedzy 12-18 miesiacem czyli nie ma chwili odetchnienia
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabi ja tez nie mam wyjmowanych szebelkow mozna sciagnac cala scianke, ale mysl ze na to jeszcze za wczesnie jest
Wypad na wies, fajna sprawa a wspolny czas jeszcze lepszy
Martna a jakie cwiczenia wykonujesz ? Jak czesto cwiczysz i od kiedy ?
Kupilam bilety na Swieta wiem, wiem jeszcze troche czasu jest ale tak sie ciesze, ze musialam sie pochwalic tym bardziej ze Swiat w PL nie spedzalam ok 6 lat
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja słyszałam, ze miedź 2-3 rokiem, ale bardziej by się chyba sprawdzalo to co pisze Ewa, adrian ma już 3 teraż 5 ale już są bardzo opuchniete..
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Super czas! Jednak dzielna dziewczynka;)
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do twoich literowek to ja juz sie przyzywczailam