- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
czy u was też taka piękna pogoda? my pół dnia spędziliśmy na dworze
kupiłam dzisiaj Majce jeździk (pchacz), bo już mi żal się tego mojego dziecka zrobiło, babcia mówiła, że jak widziała u innych dzieciaków takie zabawki to płakała i je chciała a jak byliśmy z nią rano na spacerze to kładła na chodniku swoją zabawkę (kostkę z misiem) i próbowała pchać... a więc mamy dodatkowy "mebel" na naszych skromnych 44 metrach, za to dziecko przeszczęśliwe
aisod ależ Misiek ma bujną fryzurę, tylko pozazdrościć Maja też potrafi zjadać z podłogi ale nie w takiej pozycji
marigra a czemu Cię tak długo nie było? w sumie najważniejsze, że już jesteś
ewelinda udanej zabawy życzę
asiula nie ważne, że sernik opadł, ważne, że smakuje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
a teraz mamy burzę i ulewę więc zamiast iść na plac z Olą siedzimy w domu.
Asia gratki z okazji udanego sernika, widzisz oklapł a zniknął więc pyszny musiał być mój bez kaszy manny też pochłonięty w błyskawicznym tempie. A jak chcesz żeby nie oklapł to po upieczeniu nie otwieraj piekarnika do godziny.
Marigra dobrze, że już jesteś! pytasz po kim Ola jest gaduła, bez wątpienia po teściowej japa jej się nie zamyka - teściowej oczywiście. W wolnej chwili uaktualnij ząbki bo coś mi się zdaje, że mocno nieaktualne jest te 6 sztuk?
Aisod no zdjęcie bombowe, dziękuję a ze zdjęcia po fryzjerze widać że dużo ścięłaś ale to dobrze, będą rosły zdrowo i szybko i i tak zostały mu loki, jest uroczy
no i zazdrościmy apetytu i Miśkowi i Kapiemu moja Ola drugi dzień bez obiadu, chyba wychodzą jej te czwórki nadal po prostu przebijają się drugą stroną zęba przez dziąsło od wew str podniebienia, bo jest to wszystko takie zaczerwienione.
Ewa moja Ola też miała pobudkę na mleko o 5 30 ale zjadła w minutę i spała do 8, ale tak to jest jak nie je w dzień tak jak wczoraj nie mogła jeść.
Dorota dobrze, że kupiłaś Mai pchacz, w niczym jej nie zaszkodzi, moja Ola do tej pory lubi się nim bawić, pcha, siada i gra na nim itp. a jak zabrałam rowerek taki biegowy na plac zabaw to jeździły nim wszystkie dzieci tylko nie Ola bo nie mogła się dopchać mamy też Bobbycar ale jeździ nim po domu, nigdy mi się nie chce go zabierać na plac bo znów byłaby bitka o to kto jeździ.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fajne te naklejki, może jak się dorobimy większego mieszkania coś zakupie;) koniecznie wrzuc na forum fotke Oli naklejek!
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
zaraz zgram zdjęcia to wstawię
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
zdjęcia z rowerkiem nie mam niestety ale to taki mini drewniany z ikei, bo Ola jest jeszcze za mała na inne
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
a co do rowerka to po domu śmiga fajnie tak jak na samochodziku masz tu fotke jak on wygląda
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
gusiag świetne naklejki, widać, że Oli bardzo się podobają pchacz, rowerek, samochodzik... chyba musiałabym wynieść meble na balkon, żeby się z tym pomieścić ale teraz żałuję, że tak późno ten pchacz kupiłam, Maja cały dzień się nim bawiła, nawet jak wchodziła na kanapę to kazała go położyć obok siebie i tak się z nim nabiegała, że zasnęła w 5 min, nawet do końca mleka nie dopiła
aaa wcześniej coś pisałyście o piciu mleka... Majka na noc wycedzi zawsze 240 ml, oczywiście po tym jak zje np kanapkę, albo naleśnika (lub dwa)
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Gabi moj Szymon tez nie spi calych nocych ciagle sie wybudza na herbate czasami kaszke. A Greaya ja przeczytalam plakalam jak sie skonczyla mi ksiazka ale za niedlugo znowu zamierzam ja czutac od poczatku bo juz mi sie myli co w jakiej czesci jedt.
Gosia super te auto babby car juz szukalam i kupie bo Szymon ma jezdzic ale nie mozna kierownica ruszac a on to uwielbia. No i OLA je tyle co moj diabel tylko ze on wohole owocow sie nie tkniw masakra cisne mu jogurty z owocami no i soki i kompoty moze kiedys mu przejdzie i bedzie jadl ladnie.
A co do zdrowia Szymona przypuszczane jest alergia pokarmowa za tydz bedzie mial testy robione ale yylko na trzy posilki bo jest za maly. Bakteria ecoli.odpada i to mnie cieszy.
Ewa ja znam fajny pesjonat w zakopanym nie jest blisko centrum ale jest tanio i mozna u nich kupowac obiady bardzo tanio moj brat tam jezdzi co roku i sibie chwali.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Dorota wózek dla lalek to też frajda i bitka na placu, także polecam kupić, on się składa na płasko i w ogóle nie zajmuje miejsca a na allegro to nawet po 20zł są. Moja Ola jest na etapie tulenia lalek, mówienia im moja moja, głaskania i karmienia swoim jedzeniem i piciem, biega z wózkiem i krzyczy że ma bejbi
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Witajcie
Gosia super te auto babby car juz szukalam i kupie bo Szymon ma jezdzic ale nie mozna kierownica ruszac a on to uwielbia. No i OLA je tyle co moj diabel tylko ze on wohole owocow sie nie tkniw masakra cisne mu jogurty z owocami no i soki i kompoty moze kiedys mu przejdzie i bedzie jadl ladnie.
A co do zdrowia Szymona przypuszczane jest alergia pokarmowa za tydz bedzie mial testy robione ale yylko na trzy posilki bo jest za maly. Bakteria ecoli.odpada i to mnie cieszy.
kup mu używanego bo one się nie niszczą jakoś wyjątkowo a będzie taniej na flohmarkcie można za 5 euro kupić w bdb stanie.
mam nadzieję, że badania coś wykażą i że będziesz wiedziała co wyeliminować z jedzenia. Będzie dobrze