BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2012

11 lata 4 miesiąc temu #735516 przez gaabrysia
A jak poszło skracanie? Cycki już mam tez wystarczajace;) a pupę z 5 razy za dużą, wiec doczekac z tymi przepisami jak przyjdzie motywacja na czegoś robienie_ dziś już szukałam jakiś butów do biegania;) może za rok się zmobilizuje!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #735518 przez gaabrysia
Mój szwagier ma ponad 40 i biega regularnie, a ja niby młoda kondycja czuje się maaakrycznie! Tracę i odzyskuje nadzieję na figurę z przed ciąży, ale częściej jak narazie ja tracę;(

11 lata 4 miesiąc temu #735527 przez martyna123
Gosia co ty to nie Twoja wina jedynie od Szymona dupy że ma taką wrażliwą a kiedyś słyszalam że pampersy mają coś w sobie że przyzwyczajają pupę do nich i jak się zmieni to później są problemy. Ale pampersy z aldiego maja skład taki jak pampers tylko że zapinanie tańszym kosztem zrobione a tak są super.

Dzięki dziewczyny za odpowiedz

Aisod - ciasto mniam a Misiek cudny

Miłego wieczoru.

11 lata 4 miesiąc temu #735528 przez aisod
Gabi raz na jakiś czas można całe ciasto wszamać ;) Dziś trochę nie wyszło, bo przedobrzyłam z kawą, a za mało cukru dałam, ale i tak jest dobre :D

Gosia zazdroszczę tych flochmarktów... Ja uwielbiam ciuchlandy za 1 zł, zawsze wychodzę z pełną siatą :)

Dobranoc

11 lata 4 miesiąc temu #735544 przez gusiag
no właśnie skręciłam tylko szafkę pod umywalkę a komoda została na jutro bo woleliśmy pojechać na rowery :) byliśmy w parku z oczkami wodnymi, Ola ganiała gęsi i kaczki rzucała ich kupami do wody i miała radochę :side: B)
zasnęła w trakcie drogi powrotnej 50m od domu ale ją obudziłam i dotrwała do 20 :) śpi a ja wzięłam prysznic i zaraz drineczek z lodem będzie w dłoni mej :D

Gabi pierdoły opowiadasz, widziałam Cię na zdjęciach a Emma na żywo i to widać, że jesteś niezła dupa a nie za duża 5 razy! ja nie umiem biegać, bo nie umiem oddychać, mój mąż biega co rano. nawet mi wczoraj wysłał coś o tym, że serce biegacza bije inaczej niż normalne co w przeliczeniu daje 8 lat więcej życia.. a ja jestem od mojego mężą starsza!! :angry:

Martyna kurde to dziwne z tymi pieluszkami..

miłego wieczoru tym co już na forum nie zajrzą i dobrej nocy tym co idą spać lub już śpią :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #735549 przez georgette102
aisod sama słodycz... zarówno Misiek jak i ciasto, T. też mnie męczy, żebym coś upiekła ale jestem nieugięta w przeciwieństwie do was ja naprawdę mam nadwagę, więc już nie mogę sobie pozwolić, żeby mi poszło w tyłek ani w cycki, ale zdjęcia chętnie pooglądam ;)

gabi ja też mam kondycję 60-latki :angry: od kiedy poszłam do pracy przestałam ćwiczyć i jak w ubiegłym tygodniu pojeździłam rowerem to od razu zauważyłam spadek formy, muszę się ogarnąć bo obiecałam sobie, że do 30-stki się ogarnę, więc już zostało mało czasu

gusiag
czekamy na fotki efektów twojej dzisiejszej pracy, Mai ubranka też wylądują w piwnicy, chociaż tam się już strasznie mało miejsca robi...

11 lata 4 miesiąc temu #735560 przez gaabrysia
Oj tam oj tam, mam 11 kg po ciąży, a niestety nie da się tego nie zauważyć!! Waze 64kg a przy porodzie z mega ogromnym brzuchem wazylam 69... Życie, może wkoncu wezmę się w garść, chociaż przed ciążą zjAdlam za 4 a wazylam od 50 góra do 53 kg, zjAdlam przynajmniej jedną czekoladę w nocy... A teraz wszystko się poprzekrecalo, ale nic już nie stekam;) im więcej ludzi mi nowi ale przytylas po tej ciąży tym bardziej mam na to wywalone...;) ale sąsiad który pyta czy nie mogę czegoś z tym zrobić był bardzo bezczelny, ale nie pozostałam mu dluzna! Wkoncu to nie on ze mną w łóżku spi! Pomijajac to, ze ma z 60 lat:)

11 lata 4 miesiąc temu #735563 przez gaabrysia
Klienci w pracy potrafią mi się bacznie przyglądac i pytać czy to ja;) haha dużo miałam takich sytuacji!jakby ludzie nie mieli większych problemów;)

Gusiag, ja pije 2 piwko;) i zaraz się ululam:)

11 lata 4 miesiąc temu #735569 przez gusiag
Dorota szczerze Ci powiem że po 30tce nic się nie zmienia, nie wiem skąd to przeświadczenie, że coś się ma zmienić. ja tam nic nie odczułam i pewnie nie odczuje jeszcze kilka lat i tego się też trzymaj :)
ale owszem, sport jest fajny np raz w tygodniu iść na basen jest przyjemnie tak się zmęczyć
Gabi no rozwaliłaś mnie, dałabym temu sąsiadowi w mordę! jak nic, normalnie dostałby w papę. weź olej głupich ludzi, ludzie są straszni, zawistni zazdrośni i rządni czyjegoś smutku, nie wiem skąd się to bierze :(
to zdrówko za to by idiotów było mniej :woohoo:

11 lata 4 miesiąc temu #735577 przez gaabrysia
Zdrowie;)!

Gdyby był młodszy na pewno by się tak skończyło;)
Teraż już się nie przejmuje i odpowiadam, ze mam w domu lustro;)

Do jutra, dobrej nocy.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #735585 przez ewelinda83
hehehe Gabi przepraszam ale naprawde tak ci sasiad powiedzial :ohmy: masakra jacy ludzie potrafia byc bezczelni :ohmy:
mi tez kiedys sasiadka powiedziala, ze po dziecku przytylam ( bylam 4 miesiace po porodzie ) to jej sie odgryzlam :angry:
mi sie tam twoja figurka podoba :)

emma ja tez piwkuje i zajadam sie pysznym serniczkiem :silly:

Gosia a ty juz po 30tce jestes ? myslalam ze przed :)
ja swiezo po, ale tez wiekszych zmian nie zauwazylam ;) a na torcie mialam napis ,, zycie zaczyna sie po 30tce ,, wiec czekam ... :lol:

Dorota ten serniczek nie tuczy, ja sobie tak powtarzam co kawalek :lol: ;)

aisod teraz to sie chyba wezme za twoj przepis :P

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #735599 przez gusiag
Ewunia no jestem po 30tce ale czuje się na 25 :D tylko moja cera i zmęczone oczy mnie trochę zdradzają, aha i zmarszczka mimiczna na czole, frania jedna zrobiła się od mrużenia oczu bo nienawidzę okularów słonecznych i całe lato mam minę jak kot srający na pustyni! ale ogólnie jest git :D
no to z Tobą też zdrówko moja droga, jakie piwko pijesz w IRL?

11 lata 4 miesiąc temu #735603 przez ewelinda83
Polskiego Łomżinga :lol:

11 lata 4 miesiąc temu #735612 przez gusiag
my tu mamy bardzo dobre piwa ale jak już pijemy to tylko bezalkoholowe. A teraz po drinku piję winko i spać.
alkohol też tuczy a piwo zrobiło z mojego brzucha dramat. Dlatego bezalkoholowe tylko raz na jakiś czas żeby nie tyć.
dobrej nocy kochane, ja padam :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #735624 przez ewelinda83
kazdy alkohol tuczy :( piwo mi najlepiej ,, wchodzi ,, ewentualnie winko, ale dzisiaj nie mialam na nie ochoty :blink: piwa bezalkoholowego nie pije wiec sie nie wypowiem, ale chyba by mi w nim brakowalo % :blink:
drinki ostatnio pilam w Anglii ( po przerwie ok dwuletniej ), gdzie sie strulam i mnie teraz odrzuca :huh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka