- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Pieluchomajty są fajne, też polecam! Nie miałam tych z pampersa, ale kupiłam teraz biedronkowe Dady i są ok. Zwłaszcza, jak się dziecko próbuje do nocnika nauczyć, szybko łatwo ściągnąć i ubrać. Miałąm też rossmanowskie, ale one nie za bardzo przypadły mi do gustu. Jedynym minusem jest przebieranie z kupy Ja biorę wtedy nożyczki i rozcinam boczki , zeby wszystko nie było upaprane.
gusiag no widać, że zakupy udane. Mi się jakoś jeszcze ciuchy Miśka mieszczą w komodzie... no i jednej dużej szufladzie u nas Ale za niedługo trza będzie pomyśleć o czymś dla nowego dzidziora Ja nie wiem gdzie ja to postawie w tym jednym pokoju
Dziś na obiad placki ziemniaczane Pycha! No i w końcu muszę skończyć tego mojego placka... ale ze mnie leń
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
o kurcze obudzil sie wiec do wieczoru
Moje maleństwo !!!:*
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
G są te biedronkowe? Ceny pampersa zaczynają mnie powalac, ale lubię je...
Dady używałam może przez mc jak był malutki i wydawało mi się ze bardzo szybko pecznieja, pozatym mial mocno mokra pupe przy przemijaniu, na pampersach się jeszcze nie zawiodam, majtki też bardzo fajne! Chyba fajniejsze, dużo szybciej się zakłada, zdejmuje zresztą też
Gusiag fajnie, ze zakupy udane:)
Aisod pochwał się koniecznie swoim dziełem;)
[
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Gosia- te pampery majteczki w niemczech nazywają się pamper Easy Up.
Mamy problem Szymonowi pod jąderkami zrobiły sie kropeczki czerwone i nie wiem czy od zmiany pampersów z aldi czy poprostu ma coś z moczem jak myślicie ???
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
U nas dziś noc nieudana. O 4 pobudka i płacze, narzekanie na ból nóżek (szczepienie) i histerie do 6, ale potem spanie do 9.30 (ostatni raz wstałam o takiej godzinie, jak karmiłam piersią .
Też jutro jedziemy do ikei po obiecaną szafę dla Zosi, znów będzie skręcanie
My akurat za ikea nie przepadamy, ale kupujemy, bo tanio. Kuchnię mamy i jak pisałam polecam, ale w pokojach unikamy. Poprzednie mieszkanie mieliśmy całe z ikei i już nam zbrzydła. A najgorsze, jak idzie się do znajomych i wszyscy mają to samo :-\ albo przychodzą i mówią: o, regał za 99 zł, też mamy taki, tylko że w piwnicy .
Mi się bardzo podobała szafa dla Zosi ze sklepu, gdzie kupiliśmy komodę (może ktoś pamięta, taka w paseczki ), ale koszt z transportem 2,5 tys., więc szafa za 800 z ikei zdecydowanie wygrywa .
Gosia, daj zdjęcia, jak skrecisz
Martyna, może być uczulenie, na forum już parę osób pisało kiedyś o uczuleniu na dady. Odstaw na parę dni i się przekonasz. I nie wymyslaj, na pewno nie masz nóg jak hipcio....
Aisod, skoro takie proste, dawaj przepis!
Gabi, witamy po powrocie. Dziękuję za życzenia
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
Podobał mi się ostatnio sweterek z zary, ale za 90 zl i pozalowalam kasy, a wczoraj wchodzę do szmateksu na osiedlu i wisi taki nowiutki za 30, plus dla Zosi koszula w misie za złotówkę
A w ogóle to chciałam dziś wybrać jakiś prezent na urodziny i w sklepach żałoba... W końcu wzięłam 3 pary bawełnianych majtek z przeceny .
Ryż dochodzi, idę budzić dzieciaka
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
przeczytałam wasze posty ale Majka się do mnie przyssała i zanim znowu usiadłam do komputera to zapomniałam o czym była mowa
dzisiaj zabrałam się za porządki w szafce Majki i okazało się, że musiałam odłożyć mnóstwo za małych rzeczy... kiedy ona tak urosła plus jest taki, że zrobiło się trochę miejsca
majteczek nie stosowaliśmy to się nie wypowiem, mebli z ikei też nie posiadam - może dlatego, że w Ol nie ma ikei
martyna myślę, że u Szymona to reakcja na zmianę pieluch
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Proszę Emma to właśnie ten przepis. Nie chciało mi się pisać od nowaAsia mi się przypomniało jeszcze Jak coś do kawy to oczywiście polecam Tiramisu (może trochę oszukane, ale za to proste) Robisz biszkopt (można też użyć biszkoptów języczków, albo spodu tortowego), później ubijam śmietankę kremówkę, dodaje następnie serek mascarpone do tego i trochę cukru pudru (tylko troszkę, żeby nie było za słodkie). Biszkopt polewam kawą rozpuszczalną (na pół szklanki wody daję 1,5-2 łyżek stołowych kawy), tylko zimną Potem wykładam bitą śmietanę i posypuje grubą warstwą kakao (tego gorzkiego). Można dodać do kawy rozpuszczalnej likier amaretto, albo inny alkohol. Do kawy jest to pyszne, bo mało słodkie.
Pieluchomajty Dadowskie są od 12 kilo (jest też mniejszy rozmiar, niestety większych nie ma). One są właśnie raczej dla dziecka co się uczy sikać do nocnika, są cieńsze niż pieluchy i pewnie automatycznie mniej wytrzymają, ale cena nawet nawet, bo 21 zł za 20 sztuk.
Asia Misiek w naszych papciach ciągle próbuje chodzić A jak się przewróci to się tak fajnie denerwuje
To mój pomocnik
A to moje wypociny dziś trochę nie wyszło
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Zakochała się w Twoim miska, do tego dopiero dziś zobaczylam jego piękne oczy na fb!
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Asia hehe sam serek zniknął z lodówki.. dziwne czymś się musiał zaspokoić, skoro poszłaś spać cukier widocznie pomaga :
Emma miłego piwkowania i super, że wam sernik smakuje czuję się ojcem sukcesu
ja niestety nie mam tu żadnych fajnych "szmateksów" kiedyś weszłam do jednego i zobaczyłam spódniczkę za 30 euro i podziękowałam.. ale za to są flohmarkty i też za 1 euro można kupić ciucha dla dziecka markowego i w stanie idealnym. Sobie nic nie kupiłam nigdy bo nie szukałam..
Dorota no dzieciaki rosną jak szalone, ja po powrocie z Majorki też wszystko letnie już z szafy wywalę i sio do piwnicy.
Aisod dziękujemy za przepis i za to że zadałaś sobie trud i znalazłaś go gdzieś w tyle forum ciasto wygląda super ale i tak nie przebije cudnego Miśka
Gabi przy drugim kawałku mów sobie, że to w cycki idzie