- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
a ja zamówiłam sobie książek trochę już się cieszę, ciekawe kiedy przyjdą. Zamówiłam przez Was trylogię Greya jedną książkę Mendozy bo kiedyś czytałam coś i mi się bardzo podobało, jeśli ktoś lubi taki humor Mendozy to mogę polecić co czytałam "Brak wiadomości od Gurba" uśmiałam się i jeszcze zamówiłam też książkę na trudne chwile w życiu "Bóg nigdy nie mruga"
ja bardzo lubię czytać i pewnie pochłonę to szybko, ale muszę dawkować, żeby móc też na wakacjach poczytać
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja rez nie ma gdzie hodowac zwierzat chyba ze w garazu a obok jest moj pies i by sie denerwowal ze ktos.mieszka w garazu ale moze kiedys kupie dzialke i zwierzeta i bede hodowac jal tak dalej pojdzie z zywnoscia.
Gosia - dziczyzna super tez czasami mamy ale zawsze zjemy na obiad.
A co do hormonow jezeli bedziesz miala reguralne miesiaczki a przed okresem bedziesz sie czula fatalnie i zla to mozesz miec zespol.pms i na to trzeba tabletki.moja ciocia to miala po drugim porodzie tabletki strasznie drogie ale warto.
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
to co ja mam takie objawy to wiesz, pewnie potrwa z tego względu, że ja odstawiłam tabletki, a czy miesiączki będą regularne to nie wiem, jedna już była ale jakaś taka nijaka na razie. zobaczymy co dalej. ale humory mam już lepsze, nie wściekam się tak i aż mi miło się przytulić do męża który staje na głowie żebym się uśmiechała
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
dobranoc wszystkim buuuzi
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Dobranoc wszystkim
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Martyna coz to za przystojniak bryka fajna, tez by nam sie spodobala kamyczki tez lubimy i czasami z bodziakow wyciagamy
Gosia ja ucze Kinge samodzielnego zasypiania i w dzien i w nocy, to co rozmawiala z misiami to bylo dzisiaj podczas popoludniowej drzemki wieczorem bylo podobnie, zjadla, dostala buziaka i ja wyszlam, pozniej slyszalam rozmowe z misiami, smiechy, no a po chwili placz wiec L postanowil isc do niej i ja trzymal za raczke az nie zasnie. Z dnia na dziej jest lepiej... ale juz nie pozwalamy na wielki placz po ktorym Kinga zaczyna sie zanosic, wolimy isc do niej i z nia siedziec
Ewelina ja Kinge probowalam juz kilka razy nauczyc zasypiania w lozeczku, tez sie poddawalam. Teraz sie zawzielam bo denerwowalo mnie jak ona nas w jajo robila tu niby spiaca byla, a jak bralismy sie za bujanie to ona nas zaczepiala, szczypala, wyrywal sie itd. Byly to sporadyczne sytuacje, ktore jednak pomogly nam podjac taka decyzje. Tak wiec uczymy sie dalej mam nadzieje ze babcia nie zmarnuje tej nauki
Dorota wiem ze sie latwo mowi , ale nie stresuj sie bo zostaniesz lysa tak jak ja
Wlasne miesko, owoce, warzyw niestety to juz nie te czasy teraz wszystko jest szprycowane niewiadomo czym a my musimy to jesc, bo cos trzeba ...
Moi tescie na swieta kupuje swojska swinie, wujek L ja zabija i dzieli, a pozniej tescie robia kielbasy, szynki i inne pysznosci
Kupilam dzisiaj bilety na koncert Bednarka bedzie u nas w pazdzierniku fajnie bedzie zobaczyc znana i lubiana osobe, ktora pochodzi z twojego miasta . Moj brat sie z nim kumpluje ale mi jeszcze nie bylo dane go poznac
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
ale oczywiście jak lubisz to baw się dobrze
Mariola moja Ola do tej pory uwielbia swoje melodie do spania i zawsze słucha do snu gdybym dała jej telefon zadzwoniła by pewnie na drugi koniec świata
ciasto w piekarniku, dziś mascarpone z czereśniami. Coś mnie ostatnio bierze na gotowanie i pieczenie, wczoraj spaghetti ze szpinakiem, krewetkami i serem feta - było pyszne, dziś to ciasto i jeszcze chcę dziś pójść kupić sobie nowe blaszki do pieczenia, masakra co mi się od tych hormonów robi!
Ola siedzi w łóżku ale woła tata, tatuś, z tatom, tatusiu, mama. nie wiem czy już zaśnie bo wstałyśmy o 8 30 ale chciała to na razie gada, ja idę zmyć i pomalować pazur
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Czy wasze dzieci lubia jesc kremy przed Kinga trzeba wszystkie chowac bo odrazu samkuje, nie ma dla niej znaczenia czy to krem do rak, ciala, czy sudocrem wszystkie samczne
Uwielbia tez siedziec przy oknie i obserwowac otoczenie wspina sie na krzeslo i potrafi stac tak pol dnia
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Ola też "kem" by chciała ale nie jeść a smarować się każdym My mamy takie duże wysokie okno z szerokim parapetem, zawija noge i włazi i przygląda się co się na świecie dzieje i komentuje to dzieci na placu zabaw, to pan idzie, to auto jedzie, to ptak, to wiewiórka itp
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
kurcze ale bede podejnowac nastepne proby tylko zastanawiam sie co bedzie w nocy bo on mi sie budzi jeszcze hm...
co do Bednarka to lubie ta ostatnia piosenke , nawet fajna ale tak to nie lubie reage. tez bym wyskoczyla na jakis koncert ale niesety mieszkam w malym miescie a poza tym brak kasy...
ktoras pisala o wyoadaniu wlosow. ja zmagam sie do tej pory:/ wlosy wylatuja mi garsciami, a przy myciu to juz masakra ... wylykalam wszystkie kuracje w tym te najmocniejsze i nic... ale ostatnio bylam w salonie urody i jakos sie zgadalo z pania ktora regulowala mi brwi ze maja jakis specyfik dla kobiet po porodzie. I podobno u wiekszosci dziala wiec zakupilam jedna ampulke za 12zl i jesli zadziala to za.miesiac kolejna dawke. mam nadzieje ze pomoze bo jak nie to w koncu ide do lekarza.
Moje maleństwo !!!:*
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Buziaki Wszystkim!
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Gosia- daj przepis na ciasto moja mama uwielbia marcepan.
Ewa- mój mały lubi wszystko co mu nie wolno a to co ma jeść nie je
Ewelina - podaj nazwe tej ampułki na włosy.
my dzis byliśmy na pobieraniu krwi żeby zrobić testy i tak biedactwo płakało dobrze że mąż go trzymał bo ja bym nie wytrzymała.
ide wymyślić coś na obiad
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
ja marcepanu nie znoszę..
biedny Szymon, oby te testy coś pomogły