BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 5 miesiąc temu #790820 przez aggi
Emma to idziemy na jednej linii póki co :) Ja postanowiłam że też pójdę do ginka od razu jak ten cykl się skończy i zacznie nowy. No chyba że się nie zacznie B) A co do kresek to kurde niby są dwie, wszystko spoko ale jak widzę te maliny np teraz co magda wrzuciła to o jaaacie niebo a ziemia... :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #790856 przez gosia28
Zoi do mnie listonosz z testami nie dotarł za to @ tak :angry:
aaaa jaki chlebuś domowy z masełkiem mniam

a i bardzo proszę w związku z @ - nie przytulać :angry: proszę ominąć temat, przyjąć do wiadomości i przejść do lepszego tematu- nowy cykl i ile przyjemności ;)

ejj mam gości jutro się odezwę tylko wpadłam, żebyście na test nie czekały

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 5 miesiąc temu #790881 przez moofka
ja wpadłam się zameldować, dzisiaj byłam u ginka i zadowolony był w wyników. ciuchy zośki już prawie wszystkie poprane, ja już też we wszystko raczej zaopatrzona jestem.

czytam Was codziennie i trzymam kciuki :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #790975 przez Agnilla
Jula i tak powinno być, trzeba działać :) ja tez biadoliłam, że ciągle płacę za badania, a mąż kazał robić nie marudzić :) masz podobną sytuację jak ja, po 10 dniach z dupkiem tstowałam :)
Asiaa odzywaj sie czesciej, bo zapominamy co u Ciebie ;)
ej, Porto nas czyta a sie nie odzywa, nu nu :)

11 lata 5 miesiąc temu #790976 przez emma
Gosia, masz tak jak ja nowy cykl, który rozpoczął się w listopadzie i tego się trzymajmy :-)

Moof, dziękujemy za kciuki! Super, że wyniki dobre! :-)

Julka, fajnie, że na razie wszystko po twojej myśli :-), a badaniami się nie przejmuj, bo może wcale nie będą potrzebne :laugh:

Dobrej nocy, do jutra!

11 lata 5 miesiąc temu #790977 przez emma
Gosia, masz tak jak ja nowy cykl, który rozpoczął się w listopadzie i tego się trzymajmy :-)

Moof, dziękujemy za kciuki! Super, że wyniki dobre! :-)

Julka, fajnie, że na razie wszystko po twojej myśli :-), a badaniami się nie przejmuj, bo może wcale nie będą potrzebne :laugh:

Dobrej nocy, do jutra!

11 lata 5 miesiąc temu #790993 przez aggi
gosia nowy cykl nowe nadzieje B)

moofka to my trzymamy kciuki za Ciebie i czekamy na wieści :)

Julka no wiesz szczerze mówiąc rozumiem Twoje obawy co do tego że wszystkich znasz itd, ale Twój mąż też ma rację - przemyśl to :) :kiss:

Emma spokojnej nocy :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #791011 przez mloda

11 lata 5 miesiąc temu #791025 przez magda1986
moj pierwszy cykl w którym mam tak wyrazne kreski na tescie choc sprawdzam juz chyba 3 cykl a staramy sie juz prawie pol roku dlatego mam taka cicha nadzieje ze moze w koncu..

11 lata 5 miesiąc temu #791035 przez aggi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

magda no kreski miałaś cudowne, musi coś z tego być B)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #791042 przez mloda

11 lata 5 miesiąc temu #791045 przez aggi
mloda ahaaaaa racja. Mi się już wszystkie tu mieszają, co chwilę ktoś się dopisuje do forum i jest sajgon. wybacz :) A czy są jakieś objawy tego że prolaktyna jest za wysoka? Ja nie mam żadnych dolegliwości za bardzo. Lekarz też wielokrotnie mówił że wszystko ze mną wporządku - oczywiście tak ogólnie, nie zagłębialiśmy się w temat ciąży itd. No nic będę czekała do końca tego cyklu bo niewiele dni zostało i potem pójdę do gina no.. czy na to badanie trzeba mieć skierowanie czy można robić samemu? w jakimś określonym dniu cyklu, na czczo, o jakiejś konkretnej godzinie? Będę wdzięczna za info.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #791051 przez Agnilla
aggi objawem jest brak owulacji, chyba, ze masz hardocorowa prl to i mleko moze leciec, znalalm taki przypadek :)
wyslalam Ci tabelke tam masz co i kiedy badac, poczekaj do 4 dc nast cyklu i walnij cala serie hormonow, bo oprocz progesteronu wiekszosc mozesz zbadac mdz 3-5 dc. progesteron 7 dni po owulacji. na wynikach otrzymasz normy na fazy folikularnej, bo w takiej wtedy bedziesz. idziesz rano na czczo i dajesz w żyłę :0 podejrzewam, ze jestes zbyt wczesnie w staraniach by Ci gin dal skierowanie, ja za wszystko placilam, ale spytaj to nie boli

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #791057 przez aggi
Agni no ale patrz objawem jest brak owulacji a ja kurde nie mam pewności czy ona jest czy nie :P Masakra. Misz masz. Mleko mi póki co żadne nie leci:) Wielkie dzięki za tabelę, pewnie będę mieć milion pytań , ale Ty obeznana na szczęście. Ja bym ginowi naściemniała ale on mnie zna. Choć staramy się od czerwca? lipca? jakoś tak to też już długo :dry:

11 lata 5 miesiąc temu #791060 przez Agnilla
jo tam zna, moj tez wyglada jakby mnie kojarzyl, a chodze do niego od czerwca..scieme walilam z wizyty na wizyte :lol:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka