BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #791666 przez Porto1987

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #791707 przez Dagnes
Kas aby zwolnienia byly platne to trzeba oplacac ubezpieczenie chorobowe a nie zdrowotne. Zdrowotne jest tylko do bezplatnego korzystania ze sluzby zdrowia.
Mnie tez juz dopadly uroki ciazy w 3 trymestrze. Kosci lonowe bola jak u Kas, czasami oddychac nie moge jak mnie mala na pluca uciska no i bolacy kregoslup to juz standard. A jutro badania mnie czekaja.
Chlebek wyglada pysznie, ale bym zjadla kromeczke z maselkiem :)
Moj M obrazil sie na mnie i juz drugi dzien mamy ciche dni. Az mi sie smiac chce ze ma takie fochy, normalnie gorzej niz baba, ale pierwsza sie nie odezwe, co to to nie. Niech sobie nie mysli ze za jego widzimisie bede go przepraszac :D
Porto trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze.

Wiktoria

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #791732 przez gosia28
Porto musi być dobrze :kiss:

zoi no to już :dry: ale coś tam znalazłam w necie i w końcu muszę spróbować bo ciągle kupuję zakwas a chciałabym w końcu swój tak dla satysfakcji choćby nawet ;)

uciekam będę jutro buzi wszystkim :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 5 miesiąc temu #791734 przez zoi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu #791765 przez Agnilla

a ja wpakowałam w siebie tort truflowy i czuję, że moja krew znowu płynie właściwym torem :lol:

11 lata 5 miesiąc temu #791806 przez Porto1987

11 lata 5 miesiąc temu #791837 przez aggi
Witam się grzecznie wieczorową porą :) :kiss: Coś się tu na forum dostać dłuugo nie umiałam, jakieś błędy mi wyskakiwały i wogóle nie wiem o co kaman :dry: Ale już jestem :blush: Tempka ładnie rośnie, na testach już nic nie mam tylko kontrolną. Nie liczę na ten cykl już, pójdę na żywioł a w następnym cyklu lekarz :) a może nie :P Zobaczymy :)

gosia dzięki za rady, zapisałam i będę się stosować jak już będzie tak daleko :)

Ann no to ruszamy do boju - z ginkami :) Ja raczej już wkrótce :)

Asia K :kiss:

Agni ja schodzę na widok igły także spoko dzielna babka jesteś :P

Kaś czekamy na Maxa :kiss:

Porto nie pierdacz dasz RADĘ i będziesz NAJLEPSZĄ mamą na świecie :side:

Dag twarda babka jesteś :P Ja w sobotę miałam zgrzyt z moim i takie nerwy.. No ale w imię przyszłego kiedyśtam potomka musiałam odpuścić i być miła B)

A ja dzisiaj widziałam drugie foto z USG bratowej mojego emka ;) Tej co poroniła w lipcu a potem dwa miesiące nie wiedziała że w ciąży jest haha . już jej niemal trzeci leci i brzuch już jej widać :) A dzidzia śmieszna bo się odwróciła kręgosłupem do góry na fotce :S Ale podobno później od razu się obróciła spowrotem. Zazdraszczam cholernie :dry:

11 lata 5 miesiąc temu #791868 przez ulka1983
Cześć dziewczyny :) lecę nadrobić zaległości w czytaniu żeby być na bieżąco :blink:

11 lata 5 miesiąc temu #791928 przez Dave
Uwaga będę spamować :silly: :silly:

A tak poważnie, mamy świetny konkurs z super nagrodami, a coś się rozkręcić nie chce.
Zerknijcie, napiszcie dwa słowa i wygrajcie zestaw 15!!! olejków do masażu i pielęgnacji Sahera :lol: :lol: :lol:

wrolimamy.pl/konkurs-podroz-do-kraju-faraona/

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 5 miesiąc temu #791939 przez Kaś_O
Dagnes moze troche pomieszalam i chodzi o zdrowotne.. wiem ze dobiera sie skladki nieobowiazkow i dzieki temu mozna miec olatne l4 i bodajze nawet macierzynski.. ja napewno kiedys mialam platne l4..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 5 miesiąc temu #791957 przez ann-sunshine
Kas zdrowotne obowiazkowo odciagaja jezeli to jedyne zrodlo utrzymania. A te chorobowe to z mojej kieszeni?

Porto oby sie szybko wyjasnilo i bylo ok

Zoi dzieki za przepis. A z maka typ 2000 tez moge?

11 lata 5 miesiąc temu #792000 przez zoi
Ja tylko na moment. Porto, bardzo się cieszę z tych wieści. A ja dopiero z pracy wróciłam, dobrej nocki !

11 lata 5 miesiąc temu #792022 przez gosia28
Ann 2000 do bardzo dobry typ ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #792076 przez Agnilla
Dzień dobry, a ja siedzę i oglądam program o IV mąż mi nagrał bo oczywiście odjechalam :)
jak zobaczyłam poród to się poryczalam a jak usłyszałam, że bliźniaki nazwali Pola i Tymon to już w ogóle, dobrze oczy sobie przeczyszcze ;)
cos mi kurna suwaczek nawala i się nie aktualizuje wczoraj musiałam na nowo robić a dziś to samo :dry:

11 lata 5 miesiąc temu #792169 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

ale się rozpadało u nas?

zauważyłyście że w reklamach lekarstw dla dzieci, to tatusiowie teraz podają te leki, i w ogóle więcej jest tatusiów w reklamach?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka