BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #791061 przez mloda

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #791064 przez aggi
Agni nie no ten to wiesz znajomy tak faktycznie :P Więc nie ma ściemniania, zna każdy mój kąt hahaha :dry:

mloda mój gin jak przepisywał coś mojemu emkowi to w cenie mojej wizyty, nic ponadto:) ja mojego nie badałam jeszcze bo mi ginek powiedział żeby go narazie nie stresować żadnymi szpitalami, badaniami.Póki co moja sytuacja się musi wyklarować :dry:

11 lata 5 miesiąc temu #791065 przez Agnilla
ja badalam, ale tylko badanie podstawowe, ilosc plemnikow ph i takie duperele. kilka ich bylo. nie masz norm obok? albo sama se zinterpretuj z netu, bo na pewno Cie skosi za wizyte. a zusy...to dla Tuska :lol:
ja spytalam babke w lab o wyniki a potem sama poszukalam w necie. masz na pewno ile ma plemniorów w ml itp?? jak chcesz podeslij mi wyniki, moze cos znajde, ale to jutro bo ide spac, jutro wstaje z mezem i jade dać w żyłe z rana ;)

11 lata 5 miesiąc temu #791066 przez aggi
Też idę spać trzymajcie się dziewuszki, wielkie dzięki za tyle info :kiss: :kiss: :kiss: dobranoc :) do jutra :)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #791069 przez mloda

11 lata 5 miesiąc temu #791092 przez zoi
agni, spotkałam się z opiniami, że najważniejszy jest skok stężenia lh, ale ja tego nie badałam, ani od żadnego lekarza tego nie słyszałam, choć nie pytałam. Ewidentnie coś tam Ci się zmienia, więc moim zdaniem szansa na owu jakaś jest. I tak warto sprawdzić :)

Gosia, to szleństwa czas nastał, u mnie też lada chwila zacznie się eksploatacja małża :blink:

Julka, podziwiam Cię, że dałaś radę w miejscu pracy- szcun :laugh:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #791103 przez mloda

11 lata 5 miesiąc temu #791106 przez zoi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dobrej nocki kobitki, mam wrażenie, że spora grupka z nas się zsynchronizowała. Ja, Gosia i Emma czekamy na koniec @ i do dzieła :) Kogoś pominęłam?

11 lata 5 miesiąc temu #791109 przez Kaś_O
Serduszko bije pięknie a w szpitalu wyznaczyli mi juz ewenualy termin wywołania 41tc i 3d..

Młoda szaleńcze :* nie mów ze leczysz sie długo bo krócej og Agi a zobacz u niej juz kielkuje i to 8tc wiec i u Ciebie tez będzie ;) może faktycznie pogadaj z ginem bo pamietam ze Agnilla wyczytala gdzieś przypadek ze laska długo sie leczyła bromkie i w ciąże zajść nie mogła a pozniej przestawila sie na ten lek co Aga i po 3 miesiącach juz była czy jakos tak.. Wiec głowa do góry chociaż to sie tylko łatwo mówi..)

Aggi szczerze to Twoje testy to faktycznie troche takie jak Młodej.. Bo pamietam ze tez tam jej rozne kwiatki wychodziły.. I tez były skoki w kreskach a nawet z rannego sika wychodziły maliny.. Ale nasza Młoda dociekliwy i sie przebadała na szczęście :) wiec chyba warto nawet dla spokoju..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 5 miesiąc temu #791112 przez Asiaa
Agnilla dziękuję za pamięć :kiss: ;)
U mnie nic ciekawego, około soboty @ się skończyła. Przeszło mi przez głowę by zrobić jakieś badania lecz nie wiem czy póki co sobie darować i spróbować bardziej na luzie do tego podchodzić i aplikować więcej przytulania a nie gdzieś tam myśleć który to dc, tylko że to tak łatwo nie da się wyłączyć :/

11 lata 5 miesiąc temu #791113 przez aggi
Witam się :kiss: brrr zimno na zewnątrz :< a tu trzeba za 20min do pracy wychodzić..

Kaś już mnie tu gosia, mloda i Agni doinformowały i raczej zrobię badania jakieś zaraz jak ten cykl się skończy:) Ciekawiłby mnie jakiś konkretny monitoring tylko ciekawa jestem co na to mój gin. No nic nie ma co myśleć do przodu ;) Pókii co żyję tym cyklem...

Miłego dnia :) Zamelduję się później

11 lata 5 miesiąc temu #791119 przez Agnilla
Umieram z głodu matko bosko :ohmy:
jadę szybko na krew bo zejde zaraz
miłego dnia! :)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #791122 przez gosia28
Agi weź coś ze sobą, żeby zaraz po badaniu wsunąć, ja tak raz w ciąży poszłam to o mało nie zemdlałam :S

ale mnie brzuch i plecy napierniczają :angry:

aggi pamiętaj, że przed badaniem prolki musisz być wypoczęta, dzień wcześnie nie powinno się seksić, ani intensywnie trenować, przed wejściem do gabinetu też dobrze usiąść na 5 minut ;)
a co do skierowania na bezpłatne badanie tylko przy wizycie na nfz. A tak na własną rękę możesz sama zrobić i nikt Ci nie zabroni. Ginowi możesz powiedzieć, że robisz testy owu i nie wychodzą

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

mloda nie wiem czy pisać normy z badań mojego emka skoro julka mówi, że to zależne od metody. Ale dziwne, że nie masz norm podanych :unsure:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 5 miesiąc temu #791129 przez ann-sunshine
Dzień dobry.

Witam się i lecę nadrabiać co napisalyscie.

Aggi i Mloda dobre decyzje żeby dalej szukać przyczyny. Też się umawiam i sprawdzam co jest nie halo. Tym bardziej że na zlecenie pracuje i i tak nie mamy jak sie starac.

Agni kiedy idziesz serduszko oglądać?

11 lata 5 miesiąc temu #791134 przez Asia K
Ja tez sie witam i zaraz do pracy zmykam

Ale mygła za oknem :ohmy: az strach wychodzic z domu :dry:

Ann - szkoda ze ci umowy o prace nie dali tylko zlecenie :dry:

Aggi - nic dodac nic ując - juz wszystko wiesz :)

ZA reszte tez trzymam kciuki by w koncu sie udało :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka