BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 4 miesiąc temu #998353 przez natkka
zoi bardzo mi przykro :( jeżeli chodzi o łyżeczkowanie to są dwa sposoby i potem z tą szyjką to też zależy od sposobu. Ja miałam podawane tabletki, więc cały zabieg trwał półtora dnia, ale nie rozciągali mi szyjki na siłę. Póki co z szyjką nie mam żadnych problemów, niestety przy tej metodzie czas rekonwalescencji jest też dłuższy, my czekaliśmy 3 miesiące.
Podziękowania: zoi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #998357 przez JoanaG
zoi, aggi ma rację, ja jak dostałam od pierwszego lekarza skierowanie na zabieg skonsultowałam się z innym lekarzem...

Aniołek 9tc 27.09.2013

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #998361 przez Nefri
Zoi ja pierwszą ciążę z pustym jajem płodowym poroniłam samoistnie w ok 9 tygodniu, chociaż miałam skierowanie do szpitala, poszukałam takiego, w którym najpierw dają tabletkę, która ma pomóc w oczyszczeniu się. Pojechałam do szpitala jak już zaczęło się poronienie, dostałam jeszcze tabletkę, poleżałam kilka godzin w szpitalu, przed wyjściem zrobili mi usg, żeby sprawdzić, czy się oczyściło i tego samego dnia byłam w domu. Mnie wcale tak bardzo nie bolało to poronienie, łyknęłam sobie tabletkę przeciwbólową jak przy @ i tyle. Krwawiłam jeszcze 1,5 tygodnia a po ok 1,5 miesiącu od poronienia dostałam normalny okres i potem mogłam się już starać. Zaszłam w czwartym cyklu starań. Ja bałam się łyżeczkowania i ewentualnych komplikacji po nim i tego, że będę musiała dłużej poczekać ze staraniami, bo mi lekarze mówili, że po zabiegu trzeba odczekać min 3 miesiące a po samoistnym można od razu.
Przykro mi, że tak się stało, ale macie malutkie dziecko w domu jeszcze, które potrzebuje dużo uwagi, więc na pewno nie będziesz miała czasu, żeby o tym myśleć.
Nat
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aggi ale jak miał dwie drzemki w ciągu dnia, to spał tak, jak Twój, max po 1,5 godziny na drzemkę, ale częściej tylko godzinę. Tak mu sie przestawiło po prostu teraz, że śpi raz a dłużej. My pokój zaciemniamy roletami blackout i dlatego tak mu słońce rano nie przeszkadza i potrafi pospać do 8. Druga sprawa, że mąż się nigdy do pracy nie spieszy, więc zawsze Tymek wstaje pierwszy, nikt go nie budzi, raczej on nas ;)

9 lata 4 miesiąc temu #998368 przez zoi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 4 miesiąc temu #998371 przez Miluniaa
Zoi tak mi przykro :( trzymaj się cieplutko niedlugo uda Wam sie zobaczysz :*

Dziewczyny odebrałam pappa

zd t21 1:2500
edwards t18 1 : 100000
:woohoo:

9 lata 4 miesiąc temu #998372 przez Miluniaa
up

9 lata 4 miesiąc temu #998396 przez martyna_z
Aklim raczej będzie dobrze pod tym względem. Jak tylko uporam się z poprzednią dyrektorką to już w ogóle będzie luz.

Zoi niestety nie pomogę. Ale przytulam. Trzymaj się.

Nat to nieciekawie masz z pracą. Może faktycznie spróbuj zawalczyć o umowę.

9 lata 4 miesiąc temu #998404 przez misia88
ZoiStrasznie mi przykro... :( Przytulam Cię mocno!!!

Dziewczyny, dzisiaj rano zmierzyłam tempkę i nadal była wysoka, więc machnęłam jeszcze sikańca. Tym razem po 5 minutach (nie tak jak ostatnio po wyschnięciu i kilku godzinach) wyszła blada, ale gołym okiem widoczna II kreska. Poleciałam na betę i... wynik 9,6! Więc trzymajcie kciuki, aby dalej rosło!!! :)

9 lata 4 miesiąc temu #998407 przez Miluniaa
misia wspaniała wiadomość ! Gratulacje !! :)

9 lata 4 miesiąc temu #998411 przez natB
misia tak bardzo się ciesze :* widzisz póki @ nie ma jest nadzieja.. Zaciskam mocno kciuki za fasolkę :) widzimy się na wątku kwietniowek :D witam na pokładzie :D

9 lata 4 miesiąc temu #998412 przez misia88
Oby tylko beta ładnie rosła....

No i będzie termin porodu na urodziny Lili. :) :)

9 lata 4 miesiąc temu #998434 przez aklim88
Zoi - niestety nie jestem w stanie pomoc. Przytulam i zaciskam kciuki zeby wszystko sie dobrze ułożyło.

Miska - no to ciche gratki. A gdzie fotka testu?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #998440 przez natB

9 lata 4 miesiąc temu #998442 przez aggi
dzień dobry ;) noc przespana, tylko mąż mój o 4 do pracy zaczął wstawać i taaaaka niewyspana się czuję.. mimo że Maks o 6 wstał.. no ale spał całą noc :)

Nefri właśnie u nas kwestia tego że przed 6 zaczyna się w domu szum..

zoi daj znać co i jak :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

milunia
no super wyniki nie masz się co martwić :)

misia super, trzymam kciuki !! wrzucisz foto testu?? :silly: :silly:

nat nie znam się ale kopa Ci dam ! :) Masz być spokojna. o :*

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #998445 przez natkka
misia - cieche gratki, może było jeszcze za wcześnie na poprzednią betę :)
nat - ja cię kopnę i to tak naprawdę porządnie bo gadasz bzdury, nie każda kobieta ma dolegliwości ciążowe, niektóre mają cały wachlarz a inne ani jednej i to dalej jest ciąża, więc przestań panikować bo szkodzisz maleństwu - masz być spokojna :)
martyna - a co się dzieje z twoją starą dyrektorką?
miluniaa - super wyniki :)
U mnie póki co bez zmian, no może mdłości nie są tak wykańczające, ale niestety póki co nie odpuściły. Wymioty za to zdarzają mi się częściej niż na początku :( chciałabym żeby już odpuściło bo jestem tym tak wykończona, że nie mam siły nic zrobić poza użalaniem się nad sobą :( Ogólnie odpoczywam bo mi na usg wyszło, że mam torbiel kosmówki więc staram się mało robić żeby jak najszybciej się wchłonęło :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka