BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 4 miesiąc temu #998937 przez natB
pumcia nie wiem czy coś zobaczy juz gin, w sumie pechol juz będzie, a może te serduszko :D no krechy dają po oczach :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #998941 przez Pumcia
NatB - Wiem, ze Gin może jeszcze nic nei zobaczyć ale u mnie rodzinne są problemy kobiece więc wolę dmuchac na zimne. Poza tym często leczę się na anemię i chcę alby lekarz w razie czego miał to na uwadze.
Ale czad :D Moja siostra rodzona jest w 3 miesiącu, i oczywiście każdy pił też do mnie :D

9 lata 4 miesiąc temu #998944 przez brown24
Pumcia ale wspaniała wiadomość :laugh: :laugh: Gratulacje!!! no testy się teraz posypały :) Ile się staraliście?

9 lata 4 miesiąc temu #998947 przez Pumcia
Brown24 - Jesteśmy po slubie 3 lata, więc można powiedziec ze od ślubu. Tylko problem była taki, ze mąż pracuje za granicą i jest w domu co 4-5 tyg więc cieżko było nam trafić :D Mój mąż ma za pare dni 30 urodziny więc bedzie cięzko ale sie wstrzymam i powiem mu dopiero w dniu urodzin :)

9 lata 4 miesiąc temu #998956 przez brown24
Super prezent będzie miał :) ja bym chyba nie wytrzymała i powiedziała odrazu :P a robiłaś testy owulacyjne czy tak na luzie staranka były ?

9 lata 4 miesiąc temu #998959 przez aggi
brown u mnie 22dc, jeszcze 9dni do @ mam :-) ale nadal nic się u mnie dziwnego nie dzieje

pumcia no pięknie GRATULACJE! :-) nie ma żadnych wątpliwości :-) wg mnie nawet beta nie jest potrzebna :-)

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #998961 przez Pumcia
Brown24 - Mąż przed chwilą do mnie dzwonił, na koniec rozmowy zapytał czy wszystko w porządku :) wydawało mi się ze nie dawałam po sobie poznać ale jednak tak się znamy . . . . ale nie pisnęłam ani słówka. Wytrzymam do urodzin :D od lipca nie robiłam testów owu bo przez kilka miesięcy wychodziły mi cały czas negatywne i zaczęłam się martwić. Miałam w sierpniu po okresie ( a okres powinnam dostać tydzień temu ) iśc do Gina i poprosić o to żeby sprawdził dlaczego nei mam owulki. Wydaje mi się ze odpuściłam i dlatego wyszło, można powiedzieć ze przez wakacje nie staraliśmy się. Odpoczywaliśmy, imprezowaliśmy, pełen luz :D

Aggi - ja wolę mieć to na papierze :D

9 lata 4 miesiąc temu #998962 przez brown24
Czyli jednak luz i odpuszczenie to chyba najlepsza metoda na zafasolkowanie :laugh: . A Twój mąż może sie coś domyslać skoro dopytuje hehe :laugh: . Ja dopiero w tym cyklu odpuściłam testy, tempki, ziółka i inne śluzy :P Przytulanka w sumie były ale raczej to tak z zaskoczenia niż z "obowiązku" hehe. Do @ kilka dni, ale coś mi się wydaje że miałam cykl bezowulacyjny teraz, bo żadnych objawów zbliżającej się miesiączki nie mam, a zawsze już 2 tyg przed się u mnie zaczyna :dry:
Pochwal sie Beta jak bedziesz miała ;)

9 lata 4 miesiąc temu #998964 przez Pumcia
Brown24 - ja przed planowanaa miesiączka i nawet do teraz czuję jakbym miała dostać okres bo podbrzusze mnie czasem pobolewa i jajniki. Dlatego cały czas myslałam, ze dostanę @, Mimo odpuszczenia sobie w tej strefie, to w pracy kocioł, duzo stresów bo od kilku tyg dopiero jestem na kontrakcie więc myslałam, ze to przez nerwy i taki tryb zycia mi się spoznia. Pewnie stracę tę prace - ale wali mnie to :) :D

9 lata 4 miesiąc temu #998982 przez magmus88
Pumcia, jak takie mocne krechy, to moze to plamienie wcale nie było miesiączką?? Myślałaś o tym?? ehhe

9 lata 4 miesiąc temu #998983 przez magmus88
No i oczywiście - MOJE PRZEOGROMNE GRATULACJE....... no i oczywiście Ci zazdroszczę takiego wielkiego szczęścia!!!
Podziękowania: Pumcia

9 lata 4 miesiąc temu #998986 przez Pumcia
Magmus88 - no właśnie dziś też się nad tym zastanawiałam. Ale test zrobiłam, wyszedł negatywny-potem te plamienie i myślałam że to okres więc nie sprawdzałam u lekara tego. Zrobiłam przed chwila drugi test i jest identyczny :)
Dzięki dziewczyny :*
Jutro przed pracą idę na BETę, więc napisze Wam jak wróce czyli ok 22 ;/

9 lata 4 miesiąc temu #999004 przez Miluniaa
Pumcia ale wiesci od poniedziałku ! Super ! gratulacje :)
Dziewczyny jak byl zastój na forum to byl jak posypaly sie tesciki to na dobre ;p dziewczyny niezafasolkowane działajcie :D:D

9 lata 4 miesiąc temu #999007 przez Pumcia
Dzięki Miliniaa :* nie na widzę pobierania krwi, brzydzę się jej ;/ ale jutro pójdę z bananem na ustach - niech se spuszczają ile chcą :D

9 lata 4 miesiąc temu #999011 przez Inna607
pumcia ogromne gratulacje :)
Prezent dla męża bedzie super chociaz ja bym nie wytrzymala hehe ale usg bedzie chyba cudnym prezentem :)
Jak nie lubisz pobierania krwi to sie przygotuj troche cie nakuja przez 9 miesiecy hihi :)
Dbajcie o siebie :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka