BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 4 miesiąc temu #998446 przez natB
Wykrakalam, bo od pół h 2 razy pogonilo mnie do toalety, ale nic nie zwróciłam, ale to jest chyba gorsze :/ bo jest mi mega słabo.. I gule mam w gardle dosłownie ble..

nattka czytałam, że myśleli nawet o blizniaku lekarze tak? Odpoczywaj kochana, współczuję Tobie tego samopoczucia nawet ciężko się tak.odpoczywa eh :( przytulam..

aggi U nas tak samo Wład od 5 rano juz ma sen na czuja i każde pukniecie go wYbudza.. Wczoraj poszedł spać po 20 a wstał o 6:10

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #998452 przez brown24
No widzisz Nat to te :whistle: raz masz za swoje :P
Zoi bardzo współczuje... trzymaj się :kiss:
Agii No mam nadzieje że jak najszybcjej spotkamy się w tym wspólnym wątku :) u Ciebie jakieś dolegliwości? U mnie ćmienie w podbrzuszu przeszło wczoraj,i wszystko normalnie :)
Misia Pokaż testa a nie :laugh: ciche gratki :)
Podziękowania: zoi

9 lata 4 miesiąc temu #998468 przez natkka
nat - dokładnie tak, najpierw mi rzuciła tekstem, że mamy bliźniaki więc totalne niedowierzanie bo przecież byłam parę razy na usg i zawsze było jedno dziecko więc jakim cudem teraz są dwa, a potem zaczęła się z tego wycofywać i powiedziała o tej torbieli :( będzie dobrze. Pamiętam jak zaszłam w ciąże i mówiłam, że będę wdzięczna za wymioty i mdłości więc mam teraz za swoje, teraz marzę tylko o tym żeby się już skończyło :) ja też tak na początku miałam - że tylko torsje, ale teraz już wymiotuje na całego, więc duże prawdopodobieństwo, że nat jeszcze wszystko przed Tobą ;) powiem ci też, że na początku faktycznie piersi mnie bardzo pobolewały a teraz są już zupełnie normalne, poza tym że są o 8 cm większe niż były jeszcze w maju :P

9 lata 4 miesiąc temu #998471 przez martyna_z

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Misiaa to zaciskam kciuki za twoją fasolkę :-)

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #998474 przez aggi
brown u mnie nic dziwnego się nie dzieje ;)

natka jak to się mówi 'w imię potomka' :-)

martyna tak szczerze to nic już cię nie trzyma by pójść to gdzieś zgłosić i walczyć o swoje

9 lata 4 miesiąc temu #998475 przez aggi

9 lata 4 miesiąc temu #998497 przez natkka
martyna ja się zgadzam z aggi, nie ma sensu czekać bo teoretycznie to świadectwo pracy powinnaś dostać w ciągu 7 dni po zakończeniu pracy u danego pracodawcy. Natomiast świadczenia, poza wynagrodzeniem, takie jak np. ekwiwalent za urlop powinien być wypłacony najpóźniej w dniu rozwiązania umowy o pracę.

9 lata 4 miesiąc temu #998510 przez Miluniaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 4 miesiąc temu #998517 przez natkka
Miluniaa prawda jest taka, że jeśli nie dostaniesz świadectwa w ciągu tygodnia po zakończeniu pracy masz prawo wystąpić do sądu rejonowego, wydział pracy i masz sprawę wygraną :)

9 lata 4 miesiąc temu #998519 przez Miluniaa

9 lata 4 miesiąc temu #998532 przez zoi
misia własnie, poka testa!! Trzymam kciuki! :kiss:

9 lata 4 miesiąc temu #998550 przez miśka23
zoi bardzo mi przykro, sercem jestem z Tobą :kiss:

9 lata 4 miesiąc temu #998579 przez Inna607
Hejka :)
Czytam was czytam i chcialabym do Was dołączyć. Przyjmiecie mnie ? :)

Nigdy testów nie stosowalam. I chcialabym sie dowiedzieć jak to dziala gdzie to warto kupić i czy maja te testy sens ?
Zaczelam troche czytać od początku i zauważyłam ze niektóre dziewczyny pisza że owulka wcale nie musi byc w 14 dniu cyklu co jest dla mnie nie malym zaskoczeniem.

Powiem szczerze mam dziecko ale tak naprawdę nic na temat cyklu, owulacji i testów to szczerze nie mam bladego pojęcia. No ucze sie wszystkiego wlasciwie stad a moglby mi to ktos jak krowie na rowie wytłumaczyć:)
Chyba musze bardziej poznac moje ciało.

Znaczy cos tam wiem ale niestety normalnie pogadac na takie tematy nie mam skad, a wiem ze sa tu fajne kobitki które nie potraktuja mnie jak wariatki i wytłumaczą.
Z góry przepraszam jeżeli cos zle napisałam:) Pozdrawiam

9 lata 4 miesiąc temu #998603 przez misia88

Tak na szybko Zdjęcie testa Facelle z Rosmanna przy becie 9,7 :-) w poniedziałek zamierzam powtórzyć betę. Trzymajcie kciuki za dobry przyrost :-) @ nie ma :-)

innaWitaj. Ja juz od dłuższego czasu obserwuje cykle, wiec służę pomocą :-)
Załączniki:

9 lata 4 miesiąc temu #998618 przez natB
misia ja nic nie widzę, ale beta mówi sama za siebie :)... Kiedy powtarzasz betę?

A mnie od rana trzymają mdłości.. W dodatku

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka