- Otrzymane podziękowania: 158
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Nat odpoczywaj ile wlezie i może jak się do jutra nie poprawi to pojedź do szpitala na kontrolę, nie zaszkodzi a może Cię uspokoi, bo do poniedziałku możesz zwariować.
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Magmus - a ktoś w rodzinie tak miał ? Kurcze pogadam z kolezanką z pracy. Ona ma tak samo. Od maja brak okresu i lekarz trochę ja zlał, bo powiedził ze moze mieć zespół policystycznych jajników - ale ją na to nie leczy !!! Tylko mysle, że ona głupio robi bo nie szuka nigdzie pomocy, czasem nawet się smieje ze przynajmniej nie ma bulących miesiączek ;/ dziewczyna 25 lat i 3 lata po ślubie.
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Siostra ma podobnie..... zaszła w ciąże dopiero po inseminacji....
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Miała któraś z Was w ciazy bolące skurcze przepowiadające? Bo ja juz nie wiem co myślec. Co prawda dzisiaj znowu poszalalam w ciagu dnia i mi sie nasiliły, ale leżę juz sobie ze 3h i jest o wiele lepiej. Tylko muszę jakiś wytrzymać do 10tego aż teściowa przyjedzie i nie wiem czy dam rade. Wizyta u położnej w czwartek. Tylko nie wiem co ona mi poradzi, nie nastawiałabym się na zbyt wiele. Czytałam, ze tu w UK oni podyrzymują ciążę tylko do 32tygodnia a potem niech sie dzieje co chce i neonatolodzy przejmują kontrole nad ewentualnym wcześniakiem
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Dziś mam tyyyyyyle sprzątania, nie wiem jak to zrobię.. do tego zepsuł się nam odkurzacz i czekamy
aż wróci z serwisu...
magmus tym bardziej powinni Cię w początek kolejki do gina wrzucać... by możliwie jak najszybciej dowiedzieć się dlaczego tak się u Ciebie dzieje... myślałaś nad zmianą lekarza?
aklim spokojnie, nie przemęczaj się a skurcze miną lub nie będą tak silne ! Grunt to nie panikować, będzie dobrze Ja nie miałam przepowiadających. Jedynie z dziwnych przypadłości to mi twardniał mocno brzuch
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Nat - odpoczywaj, niech się mąż zajmię wszystkim a ty leż, ja trzymam kciuki żeby było dobrze
Dużo naskrobałyście i nie wiem co jeszcze miałam napisać
Powiem wam, że jeśli chodzi o prentalne to wszytsko u mnie w najlepszym porządku mały fikał nieziemsko nadal nie wiadomo co się tam kryje, ale jest zdrowy - ma ładną przezierność karkową i śliczny nosek no i strasznie wystrzelił do przodu bo termin mam na 25 lutego a z OM miał być 2 marca
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zmieniłam lekarza to byłam załamana.... sprzęt sto lat za murzynami..... ale okazał się fajnym lekarzem..... porobił badania, zaraz mam mieć ten monitoring ( i tak strasznie nie umiem się go doczekać bo czekm na niego od marca!!! a to dlatego tak długo bo miałam tą operację na woreczek, później były urlopy - moje, doktora.....i dlatego to się tak wydłuża) teraz bym się już dawno zapisała no ale jeszcze małpka do mnie nie przyszła....
Na ostatniej wizycie ustaliliśmy dwa tory działania.... albo odstawienie luteiny i zobaczenie jak sam organizm działa... później sprawdzenie drożnosci jajników.... lub właśnie monitoring cyklu i wprowadzenie leków, które pomogą w owulacji bo jest podejrzenie, że owulacja u mnie nie występuję lub występuje bardzo rzadko..... więc jest to dla mnie wielka nadzieje i dlatego też nie umiem się strasznie doczekać!!!!
Ach i z dobrych wiadomości to lekarz w maju zmienił sprzęt.... więc znowu jest na plus )
Także póki co to na lekarza nie narzekam bo faktycznie coś działa.... czuję, że mnie nie zbywa jak poprzedni....
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Magmus - ja już wczesniej o tym pisała. Ze mam super lekarza ale ma baaaaaaaaaaardzo stary sprzet, teraz poszłam niby z lepszym sprzetem, ale okazała się dupkiem ;/ Szukam dalej Fajnie, że masz poczucie ze ktoś się w koncu Toba raz a dobrze zajmie. Przynajmniej nie bedziesz tracić sił, czasu i nerwów na lekarza który nie pomaga . Powodzenia Kochana :*
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nattka stwardnienie rozsiane?! Przecież to jest prEokropna choroba, praktycznie prowadzi do śmierci! Co za lekarz! Jery przerażona bym była :/.. Kutwa sskąd Ci lekarze się biorą :/.. Ja juz tez usłyszałam, że mam endometrioze, policystyczne itp itd dobrze, że jeszcze raka nie znaleźli pfu fu..
aklim kurcze nie pamiętamy, żeby skurcze przepowiadajce mnie bolały :/ weź magnez jak się Brzuch Tobie stawia.. Odpoczywaj.. Będzie dobrze..
aggi tez mam wuchte sprzątania, prania :/ a dziś się głównie lenie eh.. Praca nie zając nie ucieknie..
A tak wygląda mój bebzol.. Rośnie w zastraszającym tempie.. Dziś teoretycznie zaczynam 9 tydzień... Ale maluch jest o dobry tydz. Młodszy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nattka stwardnienie rozsiane?! Przecież to jest prEokropna choroba, praktycznie prowadzi do śmierci! Co za lekarz! Jery przerażona bym była :/.. Kutwa sskąd Ci lekarze się biorą :/.. Ja juz tez usłyszałam, że mam endometrioze, policystyczne itp itd dobrze, że jeszcze raka nie znaleźli pfu fu..
aklim kurcze nie pamiętamy, żeby skurcze przepowiadajce mnie bolały :/ weź magnez jak się Brzuch Tobie stawia.. Odpoczywaj.. Będzie dobrze..
aggi tez mam wuchte sprzątania, prania :/ a dziś się głównie lenie eh.. Praca nie zając nie ucieknie..
A tak wygląda mój bebzol.. Rośnie w zastraszającym tempie.. Dziś teoretycznie zaczynam 9 tydzień... Ale maluch jest o dobry tydz. Młodszy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.