- Otrzymane podziękowania: 132
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Moja @ znowu sie spóźnia:/ nie lubie jak ktos sie spoznia
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
brown 'kiedyś' haha przed oczami mam teściów i nat przychodząca ze szpitala 'ooo skąd macie to dziecko?'
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Dziewczyny opiszę Wam dzisiejszą wizytę.
Ciąża oczywiście potwierdzona
Badał mnie mój Gin, widziałam " Kropka " tzn pęcherzyk na razie, mam przyjśc za około 10 dni to będzie coś więcej widać . . . to tyle z dobrych wiadomości ;(
Mam 4x3,5 torbiel na jajniku. Lekarz powiedział, że są dwie szkoły co z tym zrobić. Można to usunąć - ale wtedy nie wiadomo co z zarodkiem a druga szkoła to po prostu czekać i obserwować. Trochę się zdołowałam, ale wolę przeczekać bo niestety na piersiach torbiele ma od kilku lat, i bywa ze sie powiekszaja i zmniejszaja, czasem nawet wchłaniają.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Pumcia - bedzie dobrze
Inna - ile sie spóźnia?
Żancik - u nas skutkował sab simplex, noszenie z brzuchem przełożonym przez nasze ramiona, kładzenie na brzuchu i masaż. Niestety trwało to od skończenia pierwszego miesiąca do jakiegoś 5-6. Dieta eliminacyjna nic nie dawała
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
natB - a może pojedźcie do spzitala??? Ja bym chyba umarła ze strachu do poniedziałku....
Kobietki.... spóźnia mi się okres ale owczywiście na wstępie mówię, że test negatywny (robiłam dziś rano). Tzn u mnie to normalka... zawsze miałam nieregularne cykle, ale odkąd biorę luteinę czyli prawie rok, okres był w miarę regularny tzn 28 - 34 dni. Wydaje mi się, że ten urlop i te wyjazdy mi to wszystko poprzestawiały.... teraz mam 38 dc..... Tylko najgorsze jest to, że zawsze brałam luteinę od 16 do 25 dnia i do kilku dni przyszedł okres a teraz cisza..... poprzednimi razy ... zeby wywołać okres (tak jakby ten pierwszy cykl z luteiną) lekarz zalecał brać luteinę przez 4 dni po 2 tabletki.... zastanawiam się czy tak nie wziąśc.... bo chciałabym już w końcu iść na ten monitoring!!!! A tu tej małpy nie ma!!!!
Test owu robiłam 8 sierpnia - kreski wskazywały na to, że owulka była dzień wcześniej lub dzień później miała być.... nie byłam w stanie tego sprawdzić bo wtedy wyjeżdzałam.....
A jak zapiszę się do lekarza to może pod koniec tygodnia będzie wizyta.... i nei wiem co mam robić
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Zancik całuski dla Tosi
Pumcia dużo odpoczywaj i będzie dobrze.
Nat trzymam kciuki. Głowa do góry.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
A tu w maju dowiedzialam sie ze zaciazyłam
Pumcia u mnie tez lekarz mowil ze w ciazy wiekszosc torbielek sie wchlania moze to pozostalosc i na nastepnej wizycie nie bedzie ;p A duphaston mi pomogl na torbiel duzo dziewczyn zazywa we wczesnej ciazy na podtrzymanie dziwie sie, ze Ci nie przepisal mi po tym (ale nie bylam w ciazy) pieknie wszystko zeszlo... a moze skonsultuj i innym ginem ???
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nefri - kurcze, dzięki ze mi to napisałaś. Lżej mi na sercu Serio - pocieszyłąś mnie :* a lekarza zmienie, po weekendzie mam zamiar popytać koleżanek który jest godny polecenia. SPecjalistów u nas dostatek
Aklim :* :* ;*
Magmus - a masz jakieś objawy zbliżającej się @ ? Kurcze długo już Ci się spóznia, może zrób test jeszcze za parę dni ? I przejdz się prywatnie do lekarza - takie czekanie Cię dobije. 3 mam kciuki :*
Martunko - MAM TAKI ZAMIAR :*
Milunia - powiedział mi że za 10 dni mam przyjsc i wtedy zobaczymy. Na razie nic nie chciał przepisywac. ALe raczej zmienie lekarza więc już mnie nie bedzie straszył Dzięki za podpowiedz :*
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
nat a bierzesz dupka jakiegoś albo luteine i w razie 'w' na podtrzymanie?? Trzymam kciuki i za Twoja fasolke będzie ok :*
magmus kurcze u ciebie co rusz się coś komplikuje nie wiem co ci pomóc, chyba bym się zapisała do gina i czekała na @...
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Chodzinka!!! wzywam CIe już chyba po raz trzeci.... odezwij się, proszę....
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Magmus - to zmienia postać rzeczy. A co Ci właściwie dolega ? Czy jeszcze nie postawiono diagnozy skąd się to bierze ?