BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #733166 przez Agnilla
Asiula kochana, rozłozyłam go na części pierwsze :D
a zrobiłam go dokładnie 2 tyg po owu. u nas była wstrzemięźliwość 2 tyg, tak wyszlo, wiec albo zaszlam wtedy albo nie. dzis mam 28 dc. poszlam, grzebalam, w srodku brazowe jest, brzuch boli jak na @. tyle z moich objawow, no i cycki nie bola prawie wcale i zmalaly ciutek. dzis jest 28 dc, pewnie se w pt testa walne w razie jakby zmian nie bylo, ale po co to nie wiem :/
powinnas szefowi powiedziec, ze jestes w ciazy, ze chcesz pracowac. zwolnic Cie nie zwolni, a jak nie to pojdziesz na L4 i roczny macierzynski i potem bedziesz sie martwic co i jak. nie teraz, teraz Ci nie wolno!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #733167 przez Asia K
Asia K napisał:

p.s. Przyszłam wam sie wypłakać

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #733171 przez gosia28
bry dzień
śpionca jestem.

agi nic nie bierz, czekaj na rozwój akcji

chudzinka też słyszałam o takich akcjach z @

Kaś odpoczywaj i zbieraj siły.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #733176 przez Asia K
Agnilla napisał:

Asiula kochana, rozłozyłam go na części pierwsze :D
a zrobiłam go dokładnie 2 tyg po owu. u nas była wstrzemięźliwość 2 tyg, tak wyszlo, wiec albo zaszlam wtedy albo nie. dzis mam 28 dc. poszlam, grzebalam, w srodku brazowe jest, brzuch boli jak na @. tyle z moich objawow, no i cycki nie bola prawie wcale i zmalaly ciutek. dzis jest 28 dc, pewnie se w pt testa walne w razie jakby zmian nie bylo, ale po co to nie wiem :/

No wlasnie ja tez tak mialam , ale poczekamy , zobaczymy i "nerwy trzymamy na wodzy" :blink: czy jakos tak sie mówiło :S
Ja tam testy ciązowe trzaskałam codziennie i tak z moich 7 ciązowych tylko 3 poszły do Ann :D ale za to z jaką mocą ooooooo :blush:
Ann kochana testuj owulacyjne by ciązowe sie tez przydały :kiss:

edit: wlasnie w radiu leci utwór "Alechandro" ,a moja kolezanka zawsze jak to sobie spiewała to spiewała "Ale jądro" :D cholera jak teraz tego słucham to mi jądra po głowie chodzą przez nią :silly:

11 lata 4 miesiąc temu #733194 przez Chudzinka

Agnilla, Ty se nigdzie nie grzeb, bo sobie wygrzebiesz! :silly: Dobrze, że chłop dopiero w poniedziałek idzie, do tego czasu wszystko się u Ciebie wyjaśni i może nie będzie musiał iść. Tak bardzo Wam tego życzę.. :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #733197 przez moofka
Asia jak tej pracownicy kończy się wychowawczy a ona nie chce wracać no to chyba musi złożyć wypowiedzenie nie? bo jak nie to musi wrócić do pracy :huh:

a Ty się nie stresuj, zrobisz jak Agi napisała i tyle.

11 lata 4 miesiąc temu #733219 przez Asia K
Chudzinka napisał:

Agnilla, Ty se nigdzie nie grzeb, bo sobie wygrzebiesz! :silly: Dobrze, że chłop dopiero w poniedziałek idzie, do tego czasu wszystko się u Ciebie wyjaśni i może nie będzie musiał iść. Tak bardzo Wam tego życzę.. :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #733251 przez Agnilla
ej ale z tego co ja wiem to wychowawczy w ogole jest za friko, moja siostra nie dostaje nic.

laski, nie robcie mi nadziei, ja Was prosze :P 2 rogaliki zjadlam, przyznaje sie, ale mezowi kupilam 4 niech ma ;)
wlasnie mi kumpela pisze, ze moze mam plamienie implantacyjne, jo w glowie chyba :P

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #733267 przez Chudzinka

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #733271 przez Agnilla

o kuwa czytam jakies fora, co to jest dpo? :D bo fl rozszyfrowalam jako faze lutealna, posrao te lasi do konca :D
dpo, dni po okresie? czy co ? :P :P

edit: wieeeeem, dpo dni po owulacji, o ja glupia :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #733291 przez Chudzinka
Aaaa, widzę, że już masz odpowiedź :)

11 lata 4 miesiąc temu #733333 przez Agnilla
czytam i czytam, mam implantacje :D pfffffff :P

11 lata 4 miesiąc temu #733339 przez ann-sunshine
Moof miałam wcześniej dać wam linka, tylko nie pamiętałam na której stronie. A nie chciałam tu tak bezczelnie zdjęcia dawać, bo nie wiedziałam czy żadnej z was nie zrobię przykrości tym że się dzieciem chwalę

Chudzinka też słyszałam o tej synchronizacji cykli i w tamtym momencie też sobie to pomyślałam.

Iss bidulko, to teraz wypada ci już tylko przybierać na wadze

Goś czyli tak na oko jeszcze miesiąc Ci został w dwupaku

Aga poczekaj aż właściwy małpolud przyjdzie i dopiero licz 1 dc.

Asia nie mam co testować, bo na usg wyszło że ja już po owu jestem, czekam cierpliwie na małpoluda już, testować będę w kolejnym cyklu

11 lata 4 miesiąc temu #733356 przez aggi
Chudzinka ja będę testowała ten cykl, ale on jest na 99% stracony bo mężu na operację przepukliny idzie 3.09 a owu powinna koło 6-7.09 być. Więc ja w tym cyklu odpadam 99%. dzisiaj mam 10dc, może zacznę sobie testować niedługo :) bo owu mi wypada tak ok 19dc

Agni ja mam to samo, muszę choćby cukiereczka zjeść żeby potem wielkiego skoku na słodycze nie było :P Ale staram się zdrowo odżywiać :D

goś trzymam kciuki za tego wczorajszego spontana :D

Kaś buziaki :kiss: :kiss: :kiss:

Asia no nieźle :) Widzisz jak syneczkowi zależy na rodzeństwie :) Kochane !
Nie przejmuj się na zapas szefem , przecież nie może Cię zwolnić... A co do pracy to powiem Ci że wcale tak nie jest bo starsze doświadczone mówią że szefowie szukają absolwentek, a prawda jest taka że jak przychodzi ktoś świeżo po szkole to się okazuje że wolą z doświadczeniem kobiety. No cóż. Ale Ty się denerwować nie możesz, wszystko na spokojnie :*

moof i Isss jak brzuszki? Wszystko dobrze ? :)

Dag mam to samo ! Nie można ich nawet na chwilę zostawić :D :P

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #733364 przez Kaś_O
Dziewczyny ja was proszę nie nakręcajcie się na mnie :P padam bo była 1 w nocy a ja sobie grzebałam w necie to teraz tyle się dzieje że czasu na wszystko mi brak. jeszcze wesele w sobotę mamy :) Mama była u mnie 1,5tyg nie dało się nie odpocząć a wyjechała w niedzielę :) Fakt dużo mam teraz na głowie ale powiem wam ze w ogóle zmęczona nie jestem.. właśnie szczęśliwa że coś się dzieje, opieka nad Czarkiem skraca mi czas działania :) teraz w sobotę mamy ślub i w ogóle pewnie glukoza mnie w piątek czeka. Więc się dzieje..

Issska Ty lepiej tyj.. ja wiem że wymiotowałaś i w ogóle tylko nie myśl o jakimś ograniczaniu jedzenia czy czymś bo ktoś Ci powiedział ze masz duży brzuch..

Asia no kopa w dupę Ci zasadzę jako ciężarna ciężarnej mogę.. Kochana powiedz mi i huj bo inaczej będziesz się stresować a to na poczatku ciąży nic nie pomoże a może jedynie wpędzić Cię w jakiś zły stan zdrowia.. ja rozumiem że lubisz żyć w zgodzie że to jest kasa która teraz też Ci się bardzo ale to bardzo przyda.. Ale on jest taki a nie inny i tego nie przeskoczysz. Skoro Ci tak powiedział to później co po porodzie przyjdziesz po 3 miesiacach do pracy bo jemy macierzyński roczny czy 6 miesięczny nie będzie pasował i jedyne co to się zgodzi np na miesiąc czy 3 albo i nie.. Nie wiesz też jak sie będziesz czuła w ciąży i do którego miesiąca tak naprawę będziesz mogła pracować.. Ja wiem wiele się mówi ze ciąża nie choroba ale nigdy nic nie wiadomo.. ja Ci życzę żebyś śmigała do porodu jak szalona ale warto mieć możliwość odpoczynku chociaż chwilkę.. Asia naprawdę przekalkuluj sobie to bo 50 na karku nie masz i stara jakoś strasznie nie jesteś.. Ciężką masz sytuację z tym dupkiem ale no i tak musisz mu powiedzieć.. A jeśli chodzi o zmuszanie to ja myślę że on po prostu będzie robił jej problemy z dniami wolnym urlopami i takimi tam godziny niedogodne i inne żeby nie dała rady pogodzić wychowania z pracą.. Dla mnie to jest naprawdę tylko pod sąd..

skleroza nie boli miałam wrzucić wam budrysa po drzemce :P

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka