BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #733368 przez aggi
Ten Twój Czarek to jak Aniołek wygląda w tych blond włoskach :D Tylko mina taka jakby mu różki wyrastały :D hehe :) :) CUdny jest!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #733382 przez Dagnes
Czarek po spaniu jak baletnica śmiga na paluszkach :woohoo:
Słodkie te wasze dzieciaczki. A martusia Ann taka ładna jak laleczka :)
Idę się przewietrzyć trochę, bo czacha mi dymi już od siedzenia w papierach

Wiktoria

11 lata 4 miesiąc temu #733391 przez Kaś_O
Aaaa skleroza.. Julka super że jesteś :) i super wyniki.. dzięki też za radę zapisałam i teraz jak będę na weselu to sobie zakupię :D

Beatka widziałam Cię wczoraj a nadal zero wpisu :P

i coś jeszcze miałam.. aaaaa Gosia jeszcze masz czas na rozpakowanie :) ja bym się cieszyła że Tomek aż tak wcześnie nie wybiera się na świat.. niech sobie spokojnie urośnie jeszcze u mamusi :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #733416 przez gosia28

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

edit.
agi i jak zaniosłaś towar? B)
co z @ :unsure: poszła sobie? :lol:

ann ja to wkładam królika do gara, kroję cebulę, marchewkę, pietruszkę, kawałek selera, liść laurowy, ziele angielskie, solę, pieprzę, wkładam ziemniaczki i kawałki kapusty, przykrywam i duszę na pycim ogniu. W międzyczasie robię ciasto drożdżowe i jak mięcho jest gotowe to wkładam.

Asia nie wiem nawet jak skomentować Twojego szefa- on se nie może pozwolić, żeby pracownica w ciążę zaszła... no szok :ohmy: :ohmy: :ohmy:
ja też na Twoim miejscu powiedziałabym od razu i żeby wyłożył kawę na ławę co planuje w stosunku do Ciebie i jak co to od razu na l4 mykaj

Kaś ale zbój z niego :lol: po oczach widać jak tylko myśli co tu wykombinować B) :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu #733486 przez Agnilla
Gos zanosimy w poniedziałek bo nasienie musi mieć 3 dni a jutro by miało dobę :/ moja siostra mówi żeby iść w pt jak będą 2 doby i 7 godzin ale mąż się upiera ze 3 dni to 3 dni, kręci cwaniak ;)
u mnie nadal brązowe tylko podczas siusiania na papierze i jak pogrzebie :P

11 lata 4 miesiąc temu #733492 przez gosia28
to są kombinatory dopiero te emki :P

paczajcie jakie fajowe :lol:
www.facebook.com/photo.php?fbid=60526919...35961&type=1&theater

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #733561 przez Agnilla
Czego ludzie nie wymyśla :) na
wydaje mi się, że się u mnie sytuacja klaruje. Leci ciut więcej jak jestem w łazience ale tak jakoś brzuch pobolewa :/
ciekawe jak Asia po wizycie :)

11 lata 4 miesiąc temu #733576 przez aggi
goś naprawdę fajowe :D

11 lata 4 miesiąc temu #733580 przez aggi
A ja może od jutra sobie testować zacznę :S sama nie wiem... jak coś to będę pisać :D Dobranoc kobity! Idę spać bo trza rano wstać :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #733631 przez Kaś_O
co do zdjęcia to pierwsze jest jak jest taki spokojny :P stoi i ogląda Tv bo wstał, przyszedł i dałam mu jabłko i tak stanął i na tv patrzył a później jak obczaił że mu zdjęcia robię to od razu się rozkręcił pozer jeden :P

oj tak te bluzki to są różne :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #733637 przez Asia K
Witam
Wczoraj juz nie mialam jak napisac , ale po wizycie mam mieszane uczucia ...

ZAcznę od początku: szyjka ok, wydzielina ok, wielkosc maciccy zgodna z wielkoscia 6-7 tygodnia ciazy :D Jest git.
Idziemy sie polozyc na usg no i tu szuka , szuka , szuka ja w strachu , w strachu , w strachu. W koncu sie odezwał że chowa sie za kosmówką , ale zaraz je dorwie :) no i pokazał - serduszko bije , wielkosc płodu odpowiada 6t3d . Wg moich obliczen OM to wczoraj byl 1 dzin 7 t , ale ok.
No i schody sie zaczely jak zapytal sie czy czuje sie w ciazy. Ja na to ze nie , tylko czasami jest mi bleee, a on zrobił dziwną minę i powiedział , że jak mama się za dobrze czuje to tez nie jest najlepiej :( . Powiedział tez zaraz zeby niezapeszac to dzisiaj nie wypiszemy karty ciązy i zobaczymy sie za 2 tygodnie i wtedy wypisze , bo bedzie chodziło o becikowe .
Mam zrobic morfologie, glukoze i badanie moczu

Ale dobra - podsumowując , dzidzia jest, serduszko jest - I am happy :D

Aaaaa i dowiedziałam sie ze mam tyłozgięcie macicy - podobno taka moja uroda :S

11 lata 4 miesiąc temu #733660 przez Agnilla
Asiula niczym się na zapas nie jest przejmuj. My trzymamy za Ciebie mocno kciuki. Przede wszystkim nie możesz się w pracy denerwować. Rozumiem, że maleństwo jest jedno? :)
Kas zaraz wsiada do samolotu i niebawem będzie juz w Polsce :)
A moje nadzieje legly w gruzach dziś o 6 rano. Obudziłam się i mówię chyba idzie okres i tak jak poszłam do łazienki tak poszło. Brzuch mnie juz tak naprdala, że czuje ze będzie hardcore. Ale skoro kazecie szukać plusów to mówię, że cykl z książką 28 dni. W końcu leci krew a nie jakiś syf, więc mam nadzieję, że ta cała opuchlizna ze mnie zejdzie i odzyskać siły :)
jeśli teraz niebawem zajde to będę rodzic maj /czerwiec wiec będę mogła sukienki nosić i ominie mnie szukanie zimowej kurtki na zimę :) schudne te okropne 3 kg i musze męża przekrecic na malowanie sypialni :) aaa no i chyba na siłownię pójdziemy :) także wrzesień musze zaplanować aktywnie :)
z minusów prócz ofc tego głównego braku ciąży to tylko mnie martwi to dwudniowe plamienie co miałam
czas wstać, idę dziś do fryzjera bo mi już ciepło w głowę się robi :P postanowiłam nie farbowac włosów, dwa cięcia i będę miała swój kolor i wtedy zaszalejemy z jakimś nowym a co :)
miłego dnia!! :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #733672 przez Asia K
Agni postawa na 6+ :D tak trzymac :)

Tak serduszko było jedno , ale mam znajomą , która też miała serduszko jedno a na kolejnej wizycie pojawiło sie drugie i sie okazało , że jedno dzieciątko sie za drugim schowało :D
Teraz ma parkę :)

11 lata 4 miesiąc temu #733696 przez Dagnes
Asia super :) Ja też mam tyłozgięcie macicy i na początku ciąży plecy z tego powodu mnie bolały, bo się tam wszystko prostowało. Tymi objawami ciąży czy też ich brakiem się nie przejmuj. Każda kobieta inaczej przechodzi ciążę, a mnie mulić zaczęło gdzieś w 7/8 tygodniu więc jeszcze wszystko przed tobą.
Idę zrobić sobie kakao, bo mi moof wczoraj smaka narobiła:)

Wiktoria

11 lata 4 miesiąc temu #733712 przez Asia K
Dag ja wiem ze każda ciąza inna itd. Ale mnie nawet podbrzusze nie pobolewa , a wiem ze byłoby coś wskazane czuc :huh: kiedys wam pisałam ze mnie bolało ale to byl tylko 1 dzien i nic wiecej, no a jak wczoraj gin powiedział to co powiedział to troszku sie przestraszyłam.

No ale nic za 2 tygodnie znów wizyta i wszystko sie okaze :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka