- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- ciaza i porod w Hiszpanii
ciaza i porod w Hiszpanii
- gumis24
- Autor
- Wylogowany
- rozmowna
- www.costa-brava-blog.blogspot.com.es
kamila7-26 skurcze masz juz co 15 minut?mojemu mezowi jakis kolega powiedzial ze jak jego dziewczyna rodzila to kazali do szpitala jechac jesli skurcze sa regularne i co 10 minut...biedny juz sie tak tym porodem martwi,ciagle mnie pogania ze mam juz torbe spakowac..taki kawal chlopa a tak sie o mnie boi slodkie to nawet...
Ja dzis leniuchuje po wczorajszym calodziennym malowaniu...rano pojechalam na badanie krwi i szybkie zakupy a pozniej spowrotem do lozka i wstalam w poludnie..martwie sie bo apetyt mi dopisuje i to na same slodkosci a mialam nadzieje nie przekroczyc 10 kilo w ciazy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kamila7-26
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cie skarbie!!
- kamila7-26
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cie skarbie!!
- gumis24
- Autor
- Wylogowany
- rozmowna
ja chyba jakas nienormalna jestem bo mialam nic nie robic a zabralam sie za sprzatanie i prasowanie...powiem Wam ze w domu zawsze jest cos do zrobienia a moj maz juz zagaduje o 2 dziecku,chyba oszalal takie tempo...jeszcze tego maluszka nie mamy ze soba a on juz o kolejnym..ja jestem z duzej rodziny i nie fajnie chyba byc jedynakiem ale tak zaraz jedno po drugim...!?musze mu to wybic z glowy..
- kamila7-26
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cie skarbie!!
Ale ten Twoj maz szybki haha juz mysli o nastepnym dziecku chociaz powiem szczerze ze moj tez o tym mowi ale ja narazie czekam na moja kruszynke pozniej bede myslec o braciszku lub siostrze:)
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
He he wasi mezowie sa super. Oj zrewiduja te plany szybciutko....Ale z drugiej strony dwoje dzieci latwiej daja chwile wytchnienia ,kiedy sie wspolnie bawia -ale zanim dojdzie do wspolnych zabaw nie jest latwo. Jedno wali w jedna strone drugie w druga-a ty nie wiesz ktore lapac najpierw...
- Agathe888
- Wylogowany
- rozmowna
- kamila7-26
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cie skarbie!!
Anuskka masz 100% racje szybko odejdzie pewnie im ochota na drugie dziecko jak sie pojawi pierwsze hehe ja sobie narazie tego nie wyobrazam moj maz on to od samego poczatku chcial blizniaki ( moja babcia jest z blizniakow wiec bylo to mozliwe) jak poszlam na pierwsze usg to jak zadzwonilam po to pierwsze pytanie ile glowek troche sie zawiodl jak powiedzialam ze jedna ale teraz swiata nie widzi poza Karolcia juz tez nie moze sie doczekac rozwiazania wczoraj mi kazal po schodach chodzic
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja na rozstepy uzywalam balsamu z przeciw roztepom Vichy dla kobiet w ciazy-swietnie sie sprawdzil.Ale tez kolezanki polecaly balsam z Mustela. Cenowo sa podobne.
u nas przyszla pora na filtry przeciwsloneczne.Kupilam Milence balsam z la roche -posay z faktorem 50.ladnie pachnie.zobaczymy jak sie sprawdzi.
A i dziewczyny jesli zamierzacie zakladac malenstwom kapelusiki to radze juz szukac.Najmniejszy jaki znalazlam dla mojej Lali byl za duzy i musialam go zwezac. najlepiej mierzyc obwod.noworodek ma ok 33-34 cm.
dzis idziemy na bilans do pediatry
Kamila moj za kazdym razem modlil sie zeby niebyly blizniaki.nie wiem czemu,ale bardzo go to przeraza
- gumis24
- Autor
- Wylogowany
- rozmowna
ja na rozstepy uzywam trofoplastin ostatnio byly 2 paki na rynku takze wychodzilo troche taniej...probowala wielu roznych kremow i stad i z PL ale ten moim zdaniem jest najlepszy nawet po calym dniu a z lenistwa nakladam raz dziennie ,wieczorem skora nadal jest nawilzona....
kamila7-26 moj maz tez mial nadzieje na blizniaki bo i ja jestem z blizniat i rowniez jego mama byla...i nawet na usg pytal lekarza czy aby na pewno jedno dziecko widac...a na drugim czy aby nic sie nie zmienilo...
chyba zaczyna mi brzuch opadac bo jak siedze to mam malego "na kolanach" no udach he he
moj genialny maz zaprosil dzis wszystkich swoich pracownikow (10 osob) na grilla popoludniu takze musze zmykac na zakupy..naprawde czasem sobie mysle , co ja bym bez tego faceta robila to sie chyba nazywa odpoczynek...
- kamila7-26
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cie skarbie!!
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kamila nie przejmuj sie pania z apteki-zaloze sie ze ona i bez ciazy ma albo bedzie miala wiekszy...
- kruszyna
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kocham Cie skarbeczku!
Moj narzeczony na szczescie nie mowi nic o nastepnej dzidzi. Chyba za duzo strachu sie nazarl przez ta ciaze i nie chce ppowtorki z rozrywki.
- gumis24
- Autor
- Wylogowany
- rozmowna
kruszyna to dobrze ze wszystko w porzadku..no ciezka masz ta ciaze kochana ale skoro date masz na 6 czerwca to juz naprawde niedlugo wytrzymasz no i najwazniejsze ze wszystko ok..ja tez chcialabym urodzic na poczatku czerwca ale to niestety nie odemnie zalezy..
kamila7-26 tez sobie pomyslalam ze nasi mezowi sa podobni he he...mnie bardzo dziwia takie komentarze mnie tez sie to zdarza,ja osobiscie nigdy nie komentuje wygladu ciezarnych czy wielkosci ich brzucha tym bardziej mnie to dziwi...zreszta jaki ma sie na to wplyw?! dziecko rosnie wiec i brzuszek...nie warto sie tym przejmowac ale mnie tez to denerwuje..
- kamila7-26
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cie skarbie!!
Kruszyna witam i ciesze sie ogromnie ze u Was wszystko dobrze a tego 6 czerwca to ktory bedzie tydzien ciazy?? bede trzymac kciuki mam nadzieje ze juz z moja Karolcia bo ja mam planowany termin na 27 maja!!