- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- ciaza i porod w Hiszpanii
ciaza i porod w Hiszpanii
- kamila7-26
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cie skarbie!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gumis Ryanek wybierze sobie najfajniejsza date-zreszta kiedy by to nie bylo zawsze bedzie to jeden z najpiekniejszych dni w twoim zyciu. a moze zrobi tacie prezent na dzien ojca?
zreszta Karolinka Kamili tez ma duzo fajnych dni do wyboru-dzien matki, dzien dziecka...a moze bezie obchodzic urodziny z moja Izula 31maja
co do wielkosci brzucha-u mnie do siodmego miesiaca byl on niezbyt duzy. potem kazdemu sie wydawalo ,ze jest wielki- a w ostatnich dniach mialam tylko 100 cm -niejedna kobieta ma taka talie zawsze.mam szefowa ktora ma problemy z waga i na samym poczatku ciazy powiedziala mi-no... to teraz bedziesz gruba.ugryzlam sie w jezyk-ale mialam ochote jej odpowiedziec ze tak,tylko ze ja schudne ...
- gumis24
- Autor
- Wylogowany
- rozmowna
- www.costa-brava-blog.blogspot.com.es
- kruszyna
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kocham Cie skarbeczku!
kamila 6 czerwca to bedzie 36/37 tydzien, oby oby Twoja Karolinka byla juz na swiece.
Za troche wiecej niz 3 tygodnie bede mogla w koncu wyjsc na spacer, ba nawet posprzatac nie podoba mi sie to ze obca osoba kreci sie po moim domu, ale juz nie dlugo mniej niz wieczej;) Lezenie na kanapie nie dla mnie definitywnie nie dla mnie, a kiedys mowilam ze chetnie bym poleniuchowalam no to mam. A i jeszcze sie wam pochwale ze jak tylko sie skonczy okres pologu to wracam do sportu!
- gumis24
- Autor
- Wylogowany
- rozmowna
anuskka ja juz mam 105 cm a pewnie jeszcze troszke przybedzie...zgadzam sie z Toba calkowicie jesli chodzi o takie zgryzliwe docinki...my przynajmniej jestesmy w ciazy jakie one maja wymowke..
- Agathe888
- Wylogowany
- rozmowna
- kruszyna
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kocham Cie skarbeczku!
Agathe to mieszkasz tyle samo czasu tutaj co ja. A tak z ciekawosci jak to sie stalo, ze postanowilas przeniesc sie do Hiszpanii?
- Agathe888
- Wylogowany
- rozmowna
Dziewczyny, czy Was tez bolal brzuch na poczatku? W zeszlym tyg bolal tak jakbym miala dostac okres a dzisiaj tak 'ciagnie'. Zmieniam co chwila pozycje siedzenia/stania/lezenia i przechodzi ale po kilkunastu minutach znowu wraca. Czytalam o rozciagajacej sie macicy ale nie wiem czy to nie cos zlego;(wizyta u lekarza 30 maja. nie wiem czy to nie za pozno;(
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja jestem tu juz prawie siedem lat-moj maz rok dluzej. A poniewaz wczesniej juz piec lat tak "podrozowal"zdecydowalismy sie,ze musimy w koncu byc razem i przylecialam do Hiszpanii. Czy mi sie podoba? Zalezy co i kiedy.
Kruszyna masz super plany. Ja niestety troche mam uraz do koni. w wieku chyba czterech lat spadlam z jednego i zlamalam obojczyk No i rzeczywiscie nie grozi ci nadwaga.
bylysmy dzis u pediatry. Lenus juz wazy 5480g i ma 60 cm.Jak wasze sie urodza to bedzie juz kolosem
Milej ,i spokojnej i przespanej nocki
- kruszyna
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kocham Cie skarbeczku!
Ja mialam zlamana noge bo kon mi sie na nia przewroci, zlamany obojczyk podobnie jak Ty, zlamany nos bo skaczac uderzylam nosem o stojak od przeszkody, rozerwane ucho bo kon przycisnol mnie do ogrodzenia a pomimo to kocham nadal te zwierzeta i nie wyobrazam sobie zycia bez nich. Konie byly i beda zawsze w moim zyciu. Chociaz zamierzam isc na studia to i tak mysle ze z koni glownie bede sie utrzymywac. Tylko mam nadzieje ze bede miala z tego wieksze zarobki niz do tej pory.
wzajemnie milej nocy;)
- kamila7-26
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cie skarbie!!
- kamila7-26
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cie skarbie!!
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja dzis zrezygnowalam z pracy-wiec przez najblizsze miesiace bede tylko mamusiowac i zonowac.
- kamila7-26
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cie skarbie!!
- gumis24
- Autor
- Wylogowany
- rozmowna
anuskka gratuluje decyzji na pewno bardzo sie cieszysz?jak dlugo planujesz zostac z Milenka?jesli mozecie sobie na to pozwolic to pewnie czemu nie...maluszki tak szybko rosna a mowilas ze coreczka swiata poza Toba nie widzi...
kamila dzieki grill udany ale maja panowie apetycik i poczucie humoru juz dawno sie tak nie usmialam...
ja od 2 dni mam lekkie skurcze jakby na okres zwlaszcza w nocy ale takze w ciagu dnia i maly czasem glowka mi tak naciska ze przez kilka sekund bardzo boli...i tak jest dzielny bo ostatnio nie mial ze mna lekko,malowanie,mycie okien,sprzatanie.. teraz bede pracowac juz tylko nad opalenizna he he...
a Wy jak sie czujecie?
ja do Hiszpanii przyjechalam do pracy na lato (bylam zachwycona wszystkim,ludzmi,pogoda,morzem...)Na poczatku bylo naprawde trudno nikogo nie znalam,ciezko bylo z jezykiem,z dala od rodziny..wiedzialam ze jeszcze tu wroce..jakos nie moglam sie odnalezc w Polsce...wrocilam znow w kwietniu i juz zostalam choc nie bylo latwo bo o ile latem jest praca, zima jest z tym duzo gorzej...no i w miedzy czasie poznalam mojego obecnego meza i wpadlam po uszy... :laugh:ah az trudno uwierzyc ze to juz tyle lat...chyba moge powiedziec ze te lata tutaj to najlepsze w moim zyciu..i mam nadzieje ze tak bedzie juz zawsze!