- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- ciaza i porod w Hiszpanii
ciaza i porod w Hiszpanii
- kamila7-26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cie skarbie!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Gumis Ryanek wybierze sobie najfajniejsza date-zreszta kiedy by to nie bylo zawsze bedzie to jeden z najpiekniejszych dni w twoim zyciu. a moze zrobi tacie prezent na dzien ojca?
zreszta Karolinka Kamili tez ma duzo fajnych dni do wyboru-dzien matki, dzien dziecka...a moze bezie obchodzic urodziny z moja Izula 31maja

co do wielkosci brzucha-u mnie do siodmego miesiaca byl on niezbyt duzy. potem kazdemu sie wydawalo ,ze jest wielki- a w ostatnich dniach mialam tylko 100 cm -niejedna kobieta ma taka talie zawsze.mam szefowa ktora ma problemy z waga i na samym poczatku ciazy powiedziala mi-no... to teraz bedziesz gruba.ugryzlam sie w jezyk-ale mialam ochote jej odpowiedziec ze tak,tylko ze ja schudne ...
- gumis24
-
Autor
- Wylogowany
- rozmowna
-
- www.costa-brava-blog.blogspot.com.es
- kruszyna
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Kocham Cie skarbeczku!
kamila 6 czerwca to bedzie 36/37 tydzien, oby oby Twoja Karolinka byla juz na swiece.
Za troche wiecej niz 3 tygodnie bede mogla w koncu wyjsc na spacer, ba nawet posprzatac nie podoba mi sie to ze obca osoba kreci sie po moim domu, ale juz nie dlugo mniej niz wieczej;) Lezenie na kanapie nie dla mnie definitywnie nie dla mnie, a kiedys mowilam ze chetnie bym poleniuchowalam no to mam. A i jeszcze sie wam pochwale ze jak tylko sie skonczy okres pologu to wracam do sportu!
- gumis24
-
Autor
- Wylogowany
- rozmowna
-
anuskka ja juz mam 105 cm a pewnie jeszcze troszke przybedzie...zgadzam sie z Toba calkowicie jesli chodzi o takie zgryzliwe docinki...my przynajmniej jestesmy w ciazy jakie one maja wymowke..

- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- kruszyna
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Kocham Cie skarbeczku!
Agathe to mieszkasz tyle samo czasu tutaj co ja. A tak z ciekawosci jak to sie stalo, ze postanowilas przeniesc sie do Hiszpanii?
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Dziewczyny, czy Was tez bolal brzuch na poczatku? W zeszlym tyg bolal tak jakbym miala dostac okres a dzisiaj tak 'ciagnie'. Zmieniam co chwila pozycje siedzenia/stania/lezenia i przechodzi ale po kilkunastu minutach znowu wraca. Czytalam o rozciagajacej sie macicy ale nie wiem czy to nie cos zlego;(wizyta u lekarza 30 maja. nie wiem czy to nie za pozno;(
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja jestem tu juz prawie siedem lat-moj maz rok dluzej. A poniewaz wczesniej juz piec lat tak "podrozowal"zdecydowalismy sie,ze musimy w koncu byc razem i przylecialam do Hiszpanii. Czy mi sie podoba? Zalezy co i kiedy.
Kruszyna masz super plany. Ja niestety troche mam uraz do koni. w wieku chyba czterech lat spadlam z jednego i zlamalam obojczyk

bylysmy dzis u pediatry. Lenus juz wazy 5480g i ma 60 cm.Jak wasze sie urodza to bedzie juz kolosem

Milej ,i spokojnej i przespanej nocki
- kruszyna
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Kocham Cie skarbeczku!
Ja mialam zlamana noge bo kon mi sie na nia przewroci, zlamany obojczyk podobnie jak Ty, zlamany nos bo skaczac uderzylam nosem o stojak od przeszkody, rozerwane ucho bo kon przycisnol mnie do ogrodzenia a pomimo to kocham nadal te zwierzeta i nie wyobrazam sobie zycia bez nich. Konie byly i beda zawsze w moim zyciu. Chociaz zamierzam isc na studia to i tak mysle ze z koni glownie bede sie utrzymywac. Tylko mam nadzieje ze bede miala z tego wieksze zarobki niz do tej pory.
wzajemnie milej nocy;)
- kamila7-26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cie skarbie!!

- kamila7-26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cie skarbie!!
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a ja dzis zrezygnowalam z pracy-wiec przez najblizsze miesiace bede tylko mamusiowac i zonowac.
- kamila7-26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cie skarbie!!

- gumis24
-
Autor
- Wylogowany
- rozmowna
-

anuskka gratuluje decyzji na pewno bardzo sie cieszysz?jak dlugo planujesz zostac z Milenka?jesli mozecie sobie na to pozwolic to pewnie czemu nie...maluszki tak szybko rosna a mowilas ze coreczka swiata poza Toba nie widzi...
kamila dzieki grill udany ale maja panowie apetycik i poczucie humoru juz dawno sie tak nie usmialam...

ja od 2 dni mam lekkie skurcze jakby na okres zwlaszcza w nocy ale takze w ciagu dnia i maly czasem glowka mi tak naciska ze przez kilka sekund bardzo boli...i tak jest dzielny bo ostatnio nie mial ze mna lekko,malowanie,mycie okien,sprzatanie..

a Wy jak sie czujecie?
ja do Hiszpanii przyjechalam do pracy na lato (bylam zachwycona wszystkim,ludzmi,pogoda,morzem...)Na poczatku bylo naprawde trudno nikogo nie znalam,ciezko bylo z jezykiem,z dala od rodziny..wiedzialam ze jeszcze tu wroce..jakos nie moglam sie odnalezc w Polsce...wrocilam znow w kwietniu i juz zostalam choc nie bylo latwo bo o ile latem jest praca, zima jest z tym duzo gorzej...no i w miedzy czasie poznalam mojego obecnego meza i wpadlam po uszy... :laugh:ah az trudno uwierzyc ze to juz tyle lat...chyba moge powiedziec ze te lata tutaj to najlepsze w moim zyciu..i mam nadzieje ze tak bedzie juz zawsze!