- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
zostawiłam 3szt kaftaników +śpiochy tyle samo bodziaków i 3pajace,3czapki +jedna grubsza i łapki niedrapki 2szt,najwyzej będe się nosic z tym nadmiarem choc jak narazie to wszytsko jakos wydaje mi sie przydatne
Całe szczescie mój odmalował sypialnie troche czasu temu choc tez sie prosiłam z dwa tygodnie i ciągle było coś...az wreszcie musiałam mu pogrozic ze jak palne to zabije i sie ruszył wie że jak sie rozkrece i zaczne gadac to mu uszy zwiędną i bedzie musiał to zrobic.
Wiecie co ten bio oil narazie mnie satysfakcjonuje jakby troche bladsze te paskudztwa na moim brzuchu sie zrobiły
Ja biore 15szt pieluch pampers bo niby daja w szpitalu...a jak ma sie nadmiar i je odda to wykorzystuja na inne dzieci. Mysle tez ze dwa podkłady mi stykną...cholerka ta torba taka wielka...nie no musze cos zminimalizowac
Pasal znalazłam jeszcze 4 bodziaki uzywki w stanie b.dobrym:dwa z krótkim dwa z długim rękawem(te sa identyczne)wiec Ci je oddam jak chcesz bo musiałam je przeoczyc jak pakowałam torby dla Ciebie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Zaczynam czuc straszna irytacje...kazdy kto napisze mi esa lub zadzwoni to wyskakuje z pytaniem: i jak urodziłas juz,jak sie czujesz?? No kurcze jakbym urodziła to bym powiedziała a jak moge sie czuc jak to koniec ciązy lada moment....pozatym uprzedzam wszystkich za wczasu ze jak urodze to nie chce miec nim nie dojde do siebie a dziecko sie nie zaklimatyzuje jakiej wycieczki 20osobowej z odwiedzinami...chciałabym by ten czas był poświecony NAszej trójce-synowi,mojemu leniwemu narzeczonemu i mi..ewentualnie oczywiscie moja Mamuska chce by była przy mnie ale nie ze zaraz całe obchody się zwalą...u was tez sa takie pytania albo narzucanie sie z odwiedzinami?
W dodatku sesje zaczeli wczesniej bo wakacje im sie śnia i juz 21 maja mam pierwszy egzamin..potem 6,10czerwca..20..24..ja pitole i wez teraz na porodówke...chyba będe pisała egzaminy podczas porodu bo nie wiem jak to ogarnąc
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- klaudia69
- Wylogowany
- pierwsze słowa
co tam u Was? cos ostatnio mam problem z regularnym odwiedzaniem naszego fora, ale generalnie od wyjazdu mojego mało w domu siedze, raczej jezdze po znajomych i rodzinie dla zabicia czasu.
w srode na spotkaniu z polozna dostałam plan porodu do wypelnienia, podobno oddaje się to na porodówce i tam musza się trzymać tego planu, heh ciekawe jeśli rzeczywiście tak jest to byłoby super. torbe wstępnie tez mam spakowana ale mam wrazenie ze zostało mi jeszcze trochę czasu. choć w glebi duszy chciałabym mieć to już za sobą. pozdrawiam Was drogie Mamusie
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Ja narazie o zadnym planie porodu od swojego gina i poloznej nic nie slyszalam choc obilo mi sie to o uszy...napewno bym na 1 miejscu ujela zakaz rozcinanie mojego krocza...jestem przewrazliwiona jak mysle o tym...
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
poziomka nie martw sie ja ostatnio tez tak mialam wydawalo mi sie ze biore luzne bluzki a tu szok ledwo sie brzuch wciskal i wygladalam masakrycznie ale juz niedlugo i wskoczymy w stare ciuszki
- klaudia69
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Hmmm musze poszukac moze na necie jestdo drukniecia ten plan..chyba ze ma on jakis schemat? nawet nie wiem...a pewnie gin gowno mi powie jak to on..nie dasz w lape to wiesz tyle co sobie doczytasz.
Jak moja siostre nacieli to malo jej nie zrownali z druga dziura...od tamtego czasu boje e nawet o tym myslec..jak chciala isc na dwojke to szwy jej pekly i znow szyli potem tak sie to wszystko papralo ze szkoda gadac.
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
U nas taki plan porodu to jest na pierwszym miejscu jakos praktycznie najważniejszy dokument jaki trzeba dostarczyc kilka tygodni przed terminem porodu a w ostatecznosci wziasc ze soba gdy nie zdazymy oddac położnej. I faktycznie musza sie trzymac Twojego planu tak przynajmniej jest u nas i jesli potrzebuja zrobic cos co nie jest zawarte w tym dokumencie to musza cie pytac o zdanie . A u nas to jest dokument prawie na 3 kartki A4 bo uwzgledniasz wszystko co tylko bys chciała aby przy twoim porodzie było.
Także uważam że dobry pomysł mają że w Polsce też wprowadzają takowy plan
Dziś w sklepie przy zakupach korzystając z tego że było dzis ciepło u nas i ubrałam sam sweterek Pani ekspedientka jak zobaczyła że czekam z koszyczkiem poprosiła mnie do kasy przed wszystkimi a kolejka była meega i podczas skanowania produktów odbyłyśmy miłą rozmowę w której sie dowiedziałam że według niej mam malutki brzusio jak na dany tydzień i mysli ze bedzie chłopiec i sie smiała ze jak w przyszłym tyg bedziemy juz po wizycie zebym jej powiedziała czy miała racje
Kocham po prostu podejscie tych ludzi do życia
A tak wogóle wzielam sie w koncu za liste wyprawkową i za głowę sie złapałam ile to rzeczy trzeba kupić a czasu coraz mniej
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
ahh i wiem skąd te kwiaty i szkoła rodzenia.. odwiozłam mężulka na imprezę z kolegami. Ale przynajmniej zaczął coś robić w pokoju małych. Ubranka mam już wyprane, teraz cała sterta prasowania
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna