- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- poziomka-1801
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

pasal n daj ci odpoczac od znajomych ja dzisiaj tez bede za kierowce robic bo maz po pracy z kolegami na piwo idzie i mam po niego jechac ale ja nawet nie wiem jak do tychow dojechac a jeszcze go znalezc w barze musze, zamienie sie z tata na auta bo w moim nie dziala gniazdo zapalniczki i nie mialabym gpsa a bez niego ani rusz, wiec czeka mnie samotna sobota ale niech sie chlopak wybawi bo pozniej juz musi siedziec ze mna w domku nie ma to tamto

poziomka jeju u Ciebie to juz naprawde koncowka ciekawe co ci gin owie w poniedzialek,
Ja jak dostane kaske z ubezpieczenia tez ruszam na zakupki a co no i w pierwszej kolejnsci lecze zabki zeby mi nie wypadly

A ciekawe jak tam domi nic nie pisze jak po niespdziance??
- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-

patrizia - Ciebie też dopada wszędzie rola kierowcy? ja też ciągle sobie powtarzam, że niech mój korzysta póki może, bo za kilka tygodni koniec laby

Rety jak u mnie dziś gorąco, z jednej strony aż chciałoby się wyjść z domu a z drugiej to taki upał chyba nie najlepiej na mnie działa. Nie wiem czy tak przytyłam czy po prostu spuchłam. Pokój dziecięcy coraz bardziej zaczyna go przypominać

- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

wlasnie piore ciuszki i pieluszki tetrowe no i wrzucilam rozek ktory ostatnio kupilam zobaczymy czy sie z nim nic nie stanie miszkanko posprzatane nawet plytki na sciankie w kuchni wyszorowalam poodkurzalam i teraz wcinam kalarepke

- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja czekam .. na usg do 28 ale chyba nie wytrzymam i pojde w dzien mamy

tak sie boje ze poronie.. martwia mnie tebole wiem wiem mowiłyscie ze to normalka.
niewiem czymoge robic wszystko tak jak kiedys niemam z kim pogadac macie jakies zalecenia?
prosze napiszcie ..szczerze to jeszcze do mnie nie dotrało ze bede mama

- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- poziomka-1801
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Moja orientacja w terenie to pewnie i tak pikus przywaszej..kiedys pojechalam o 22po kebaba do knajpy do ktorej trasa prosta jak byk...i wyjechalam kij wie gdzie tak jezdzilam w panice ze przy spalarni szpitalnej na zadupiu koszalina wyjechalam i wtedy placz i telefon do faceta

- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-

patrizia, ja też ciągle sobie mówię, że niech się chłopak wyszaleje póki może, bo lada moment mu się to wszystko urwie. U mnie z orietacją w terenie tak jak u Was

domi nie wolno Ci myśleć w ten sposób, że poronisz! brzuch boli, bo pojawiają się zmiany w Twoim organizmie i pewnie dodatkowo sama się nakręcasz. O seks musisz się zapytać lekarza prowadzącego ciąże. Jeżeli nie będziesz miała ciąży zagrożonej to śmiało można do póki będziecie mieli na to ochotę

- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pranko wyprane isie suszapieluszki i malutkie ubranka jak przechodze klo nich to az mi sie buzia usmiecha juz niedlugo bedzie nasz skarbek na swiecie

- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Oj kochane tu niekture myśla o porodzie boze ale to szybko mija..ja ciebie.
Dziekuje ze jestescie dla mnie.
Grześ mi powiedział ze na nasza rocznice kupi mi ksiazke o ciazy

nienapisałam wam jak mu o tym powiedziałam,,,wrecz nic nie powiedziałam posprztałam dom.
położyłam białe skarpeteczki na stole na samym srodku koło tego test i zdiecie naszej kruszynki...
on wchodził i patrzył na mnie i mowił cos z przejeciem zyrajac oczami co jakiś czas na stół ..i tak coraz czesciej az pochylił sie nad tym i mowi A CIO TO? a ja cisza a on wzioł do reki zdiecie fasolki i zrobił wielkie oczy jak kot od szreka miał je tak przeszklone ze łzow..i patrzy na mnie i mowi naprawde... a ja powiedziałam TAK..i przyszedł mnie przytulic..ja sie powstrzymałam od płaczu bo bysmy razem płakali jak bobry.
ale niepokoi mnie ze nieche ze mna rozmawiac teraz o tym.. jest mi troche przykro bo chciała bym z nim o tym pogadac.

- pasal
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ale to troche tak niefajnie bo czasem chce mi sie płakac ze on sie nie cieszy i woli nie gadac. niewiem co myslec mam....
tak samo nieczuje wogole ze jestem w ciazy.. procz czasami boli na @ ale sie usokoiło troche cycki nic nie rosapoprostu sa ciezkie i sutki GRrrrr...
niedostałam od gina luteiny. tylko kazał brac witaminy,
jakos sie martwie troszku czy jest ok t na dole.