BezpiecznaCiaza112023

Witam wszystkie przyszłe mamusie :)

11 lata 7 miesiąc temu #658502 przez poziomka-1801
Napisałam Ci na fejsie mój nr Patrizia wrazie jak mnie wezmą to napisze eska Tobie i Pasal:) a i moze jakies foto jak mały będzie twarzowy :silly:
Mam stresa niemiłosiernego..ciekawe jak to będzie...jak Wam zdam relacje to moze odrazu zmienicie zdanie i jeszcze drugie tyle będziecie chciały z brzuszkami pochodzic :silly: bo po oksytocynie to róznie :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #658504 przez Patrizia
no bede trzymac kcuki za Ciebie zeby szybko wyszedl maluch i malo cie bolalo :)
u mnie wlasnie burza sie zaczyna :)

Ksawerek(*)

11 lata 7 miesiąc temu #658553 przez pasal
hehe jak będzie tragicznie źle to mnie okłam, bo możliwe, że też będę rodziła w Koszalinie :) mam nadzieję, że SYNEK (oby jednak nie wyszła córa) będzie na tyle grzeczny, że dasz radę do nas napisać :)

oo matko, dopiero ślepa zauważyłąm post karo jak Twój mężczyzna w rzeźni pracuje, to faktycznie musi być mocny chłop i jemu takie widoki nie straszne :D

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #658559 przez poziomka-1801
jak bedzie az taka tragedia to Tylko Patryzi powiem bo ona nie z naszych rejonów wiec koszalinkowa porodówke ominie :silly: bo moze od samych niusów zaczniecie rodzic :) mam nadzieje ze nie bedzie zle...oby bo sama sram po kątach a jeszcze na porodówce nie jestem :lol:

Moj wezmie tacierzynski ja wykuruje tyłek i będe jak nowa :silly: teraz juz musi byc synek znów wózka nie bede wymieniac ani ubranek

11 lata 7 miesiąc temu #658587 przez pasal
słuchaj to ma swoje plusy, bo zawsze to już przed porodem pare kilo mniej :D będzie dobrze, jakoś musi z Ciebie wyjść :D

11 lata 7 miesiąc temu #658599 przez poziomka-1801
Heh z porodówy wróce jak z kliniki od estetyki urody :lol: żarty zartami ale napewno bede jak po wojnie taka zaorana :silly:
Mój sie cieszy ze to juz,mówi ze wreszcie będe szybciej chodzic bo teraz to mnie ślimak przesciga :silly: ..ja mu dzisiaj dam slimaka :lol: będzie jak po westernie taki zajechany teraz to już nie ma bzdetnych wymówek ma działac i mi pomóc a nie cała robote zostawiac na głowie :silly:

11 lata 7 miesiąc temu #658616 przez Karo290392
pasal
Muszę przyznać że kiedyś byłam z nim w pracy w sobote i jak widziałam jak to wszystko sie odbywa to wyszłam po chwili heh :D
A sama to bym oszalała:)

poziomka
To ja tak skromnie podnoszę rękę i zgłaszam się na chętną na temat porodu bo niby byłam przy porodzie koleżanki w PL ale zawsze im wiecej opini tym lepiej prawda ?:)
Także jeśli byś wyraziła chęć to się nie narzucam ale z nadzieją zgłaszam;p

11 lata 7 miesiąc temu #658631 przez poziomka-1801
w niedziele dzień matki więc ładny mnie prezencik czeka bo juz moze będe tulic swojego pączka :lol: mam nadzieje tez ze weekendzik przeleze i w pon wyjde bo zazwyczaj 3 dni to maks.
Obiecuje Karo rozprawke pełna wrażen i emocji :lol:

Pasalale sobie tak mysle no przeciez lody nie stracone zawsze możesz wpasc do mnie i do pączka zakupie litrowe i będziemy jeśc :lol: a po Twoim porodzie to na sok z % moze :lol: wkoncu 9miesiecy stypa to i w gardle zaschło :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #658647 przez Karo290392
Dzieki POZIOMKA trzymam za słowo :)
Fajnie macie dziewczyny powiem wam :) że możecie sie spotkać i wgle :)

11 lata 7 miesiąc temu #658662 przez DoMI*
kochene ja sie tylko upewniam czy tak ma byc, zadnych boli sobie nie wmawiam..niepotrzeboje sams sobie wmawiac bol ciesze sie jak go nima, i tyle.czasem sie obawiam i tyle ale nie panikuje tylko chce aby było ok.
tak biore kwas foliowy.
pytałam bo wczoraj po zwykłym spacerze miałam nogi jak z waty. dlatego.
niemam krwawiem i plamien rozowych .. mam tylko wydzieline białąlub kremowa..

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 7 miesiąc temu #658691 przez Patrizia
a ja jutro dzien mam zaplanowany rano przychodza wymieniac okno nareszcie :) pozniej ogarne po robocie mieszkanko i ruszam na szkole rodzenia :) oczywiscie bede was podczytywac i jak bede miala czas to sie udziele :D moj maly wlasnie szleje w brzuszku :) musze jeszcze poszukac gdzie w poblizu mam jakas hurtownie wozkow bo czas ucieka a wozka nie mam teraz leze w lozku wykapana i pachnaca i czekam na meza :)

Ksawerek(*)

11 lata 7 miesiąc temu #658928 przez Karo290392
Dziędobry kochane w tym pięknym Dniu :)
Maluszek nie dał spać a ja ciągle myśle że już za parę godzin zobacze nasz skarb :)
ostatnio jak go widzielismy to taki malenki zarys człowieczka :) A teraz... strasznie jestem ciekawa co za wiercipięta tam mieszka ;)

A jak Wy się kochane czujecie ? Mam nadzieje że pogoda Was przynajmniej dzis nie dobija za bardzo ?

11 lata 7 miesiąc temu #658945 przez DoMI*
czesc
boze poziomka juz bedzie rodzic...masakra jak to szybko mija ...
tak sie ciesze z waszego szczescia.
karo no fajnie masz ja musze czekac na wizyte 28.05. dziwi mnie ze jedna z forumowiczek jest 6 tyg.ciazy i dzidzi ma 3mm a ja niby w 5 a moj jesy 4,5mm
podejzewam ze miałam szybciej owulacje.
niebiore nic na podtrzymanie biore tylko witaminy i kas foliowy.

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 7 miesiąc temu #658955 przez Karo290392
domi
Moim zdaniem jeśli lekarz nie zalecił Ci nic na podtrzymanie to wszystko jest w jak najlepszym porządku i nie potrzebujesz nic dodatkowo zażywać oprócz właśnie witamin i kwasu bo to najważniejsze.
A propo wizyty to sie ciesz że masz juz za pare dni ja na drugie usg czekałam ponad 8 tygodni i to bedzie ostatni raz przed porodem kiedy maluszka zobacze .
Tu w UK wogóle nie ma kontaktu z ginekologiem i trzeba wytrzymać :)
Także pozostaje Ci tylko się cieszyć że i ty masz pod sercem mały skarb kóry z dnia na dzień jest coraz większy i silniejszy :)

11 lata 7 miesiąc temu #658963 przez DoMI*
Wiesz dobrze ze sie CIESZE (tylko czasem nie dochodzi do mnie ) :)
masakra jka to mija i ty tez za niedługo do porodu...
kurcze przezywam to z wami momo ze czasu mam mało aby z wami pisac.
zastanawiam sie kiedy powiemy rodzinie , ty kiedy powiedziałaś?

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

Moderatorzy: kasiora
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka