- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
mój brzucho dzisiaj spiety jak baranie jaja...mam wrażenie ze eksploduje tak stwardiał. Na majówkach dziewczyna opisuje jak rodziła na oksy i podobno hardcore taki ze szok a i tak ją po kilku h wzieli na stół na cesarke
założyli mi dzisiaj domofon...heh od kiedy się wprowadzilismy to jakos ciagle nie było czasu załatwic go,wzieli 70zł za biały klocek który brzęczy niemiłosiernie głośno...hmmm i nie ma pokretełka zeby wyciszyc nawet zero techniki
wczoraj jak mój sie dowiedział gdy przyszedł z pracy z eide na porodówke to mówi do mnie tak:
-moze przygotujemy łózeczko juz?
-może przywioze od rodziców wózek?
-może powinienem juz jutro Cie zawiezc by mieli Cie na obserwacji?
potem stanął przed szafa i kolejne tysiac pytań do:
-jakie ciuchy mam wziazc na Twoje wyjscie bo chyba chcesz ładnie wygladac?
-moze to moze tamto...(cisza) aaaa i majtki...no chyba stringów nie załozysz?
-no i zadzwonisz bym dojechał na porodówke by Was zobaczyc...
Popatrzałam sie tylko na niego a w głowie jedna myśl...boze dziecko w drodze a ten sam jak przedszkolak sie zachowuje..jakbyscie go widziały to wpadł w jakis amok normalnie...jakby przycpał
DLatego dzisiaj wstałam i uszykowałam mu na kupce co ma wziązc na wychodne dla mnie bo moze w tej ekscytacji mi swoje bokserki zabierze ah te chłopy..normalnie nieogarniete to takie
Zaraz sie szykuje i wale na dentyste...brrrr juz mi sie rece poca
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Poziomka - aaaa widzisz, jak się przejął rolą ojca? na lody? chętnie, na soczek z % jeszcze chętniej ( ale to trzeba troszkę poczekać ) pamiętaj żeby przygotować luźniejsze ubrania, bo przez pierwsze dni możesz się w starych nie dopinać dobrze, że wspomniałaś o stringach.. muszę kupić jakieś grzeczne majtki xD miłej zabawy z Panią doktor, potraktuj to jako przygotowanie do porodu i nie czytaj już takich rzeczy, będzie co ma być a o niektórych rzeczach lepiej nie wiedzieć
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
Ojj kochana ja z wrażenia spań nie mogłam a raczej maluch imprezkę se urządził i no nie dało sie zasnąć a jak tak patrze na internecie co bedzie ogladane dzis to aż mi ciarki z podekscytowania sie pojawiły
Jestem straaasznie ciekawa jak maluszek wyglada teraz
Nie wiem dlaczego ale tak jakos podświadomość mi mówi że to chłopaczek, i każdy mi mówi że bedzie syn a tylko jedna jedyna znajoma powiedziała że ona obstawia dziewczynke
Ciekawe ;p
Jeszcze godzinka i bede wychodzić a dwie godzinki i bedzie wizyta
W czwartek mam spotkanie z położną i mam oddać zgłoszenie do szkoły rodzenia .
W końcu wszystko zaczyna przybierac jakiegos kształtu.
Wiecie jak nie moge sie doczekać piątku zeby kupić meble i czekać na dostawę i w końcu rozstawić je w pokoju i aby wszystko wygladało że dzieciątko w drodze
A Wy kochane jeszcze troszeczke i już maluszki na świecie bedziecie mieli:)
To pewnie skonczy sie pisanie na forum aż szkoda..
A tak wogóle PASAL ja mam Cię na Facebooku w znajomych? jesli bys chciała
www.facebook.com/karolina.nowicka.9843?ref=tn_tnmn to zapros mnie
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
karo no i ja trzymam kciuki zeby sie dzieciatko ujawnilo moj sie ujawnil w 16tyg i od tamtej pory bardzo chetnie pokazuje klejnoty ale buzi nie chce pokazac wlasnie panowie wprawiaja okno wkoncu sie cos zaczyna dziac oby tylko maz zdazyl zrobic ten remont do czerwac zeby pokoik mogl troche wywietrzyc sie od tych farb no i lozeczko zeby nie smierdzialo nowoscia.
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
No to jedyna opcja bedzie aby maluszka podglądnąć dzisiaj bo juz wiecej to tylko przy porodzie a trzymam mocno kciuki bo chce kolorami zaszaleć bądź wiadomo troche z typowo chłopięcymi lub dziewczęcymi ubranami Dlatego siedze jak na szpilkach teraz ;p
W końcu się doczekałaś tego okna strasznie długo Ci zwlekali z tą wymiana. Ale ważne że juz masz bo czerwiec za pasem
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dawno mnie tu nie było...co u Was?
Ja jestem juz na finiszu...od wczoraj mam silne bole w podbrzuszu,mam tez zaparcia i nie wiem czy to przez to te bole czy moze maly juz chce wyjsc,ale chyba jeszcze nie,martwie sie troche ,a wizyta dopiero w czwartek,teraz leze bo jak chodze to bol sie nasila
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Przezylam dentyste dzisiaj jakos wyjatkowo,, delikatna,, byla wsadzila jakis antybiotyk bo te cholerne nerwy nie chca sie zatruc i..jak narazie musze przyznac ze chyba zrobila to dobrze bo po tej wizycie narazie zab nie boli i obynie bolal w nocy bo zazwyczaj wtedy sie rozkreca
Jutro ide odebrac swojego gbsa i potem uderzam z wizyta na patole ciazy..zobaczymy co mi powiedza i kiedy mnie przyjma czy odrazu poloza i beda trzymac czy dopiero w piatek gdy bedzie 37tc.
Kupilam sobie 4szt gaci bawelnianych grzecznych i babcinych jakos ta wielka podpaske z belli bede musiala trzymac w ryzach...ze one nie maja przylepca..sredniowiecze normalnie, kupilam ich jedna pake a potem na always night bede jechac bo wtych belli tona waty i bede sie zle czula tymbardziej ze od zawsze na tamponach.
karo ja obstawiam chlopca,czekam na niusy
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
Właśnie wróciliśmy . Maz mi zrobił niespodzianke i praktycznie w ostatniej chwili dobiegł i był ze mna
Ogólnie badania przebiegły cudnie, widzieliśmy wszystkoo... fakt że w 2d ale wszystko było bardzo wyraźne ....iii.....
(werble)..... W brzusiu mieszka VIVIENNE LILLY !!!!
No z wrażenia się popłakałam normlanie!
Nawet nam pomachała i wtedy juz nie wytrzymałam pięknie sie poddała badaniom i się cały czas ruszała, dotykała wszystko, bawiła się raczkami i noskie. Cudowne przeżycie
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
patrizia - tyle już nakupowałaś dla malucha, zmieścisz się z tym wszystkim w jednym pokoiku ?
poziomka - widzisz jak się zahartowałaś ? jak już Ci dentysta nie straszny to co tam taki poród ewentualnie mozna ubrać do tej belli dwie pary stringów jedne ubrać odwrotnie ja chyba tych giga podpasek nie kupię, spróbuję najpierw ze zwykłymi podpaskami belli (swoją drogą też giganty) i jakby nie wystarczyło to wyślę mężulka po podkłady
Ale się dziś nabiegałyśmy, ledwo po 16 a ja już zmęczona
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Być może nie potrzebnie panikuję, ale czy tylko ja mam wrażenie, że mój brzucho przez ten tydzień urósł i opadł ?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jak sądzicie?
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
Przyjęte zaproszenie .
A propo brzusia to faktycznie jest niżej i większy ale to może małe się tak ułożyły?Nie myslisz chyba ze zblizaja sie do wyjscia ?
Badania wszystkie porobione - serduszko sprawdzane najdłużej najdokładniej bo w rodzinie mojej ( siostra i tata ) maja zespół WPW ale powiedziała że małą tego nie ma, wymiare wszystkie podrecznikowe, Rusząła się jak szalona ( Dzięki patrizia za doradzenie słodkiego ;p czekolade wsunęłam )
Zrobie obiadek i zeskanuje zdjęcia to zobaczycie naszą księżniczkę
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna