BezpiecznaCiaza112023

Witam wszystkie przyszłe mamusie :)

11 lata 7 miesiąc temu #660703 przez DoMI*
ja nonstop spie,i płacz mnie dopada patrizia....a tak budzi mnie bol brzucha w nocy i siku ..i chodze niewyspana...i mam ochote na kwasne odrzyciło mnie od słodkiego....
ach..zrobiłam dzis skarbonke na wydatki na dzidzie... i z moich napiwkow i droigej roboty tam daje pieniazki

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #660716 przez Karo290392
Domi
A no widzisz po to tu jestesmy na forum :) aby na wzajem sie wysłuchac, dzielic radosciami czy smutkami :)
A taka skarbonka sie przyda z pieniazkami widze po sobie że lepiej nie zwlekac do ostatniej chwili :D

11 lata 7 miesiąc temu #660730 przez Patrizia
domi oj jak ja bym chcaiala sie cofnac w czasie i miec taka skarbonke ;) a tak wydawalo sie ze duzo czasu jest a tu zlecialo ze szok i trzeba przycisnac pasa czasem bo tak to nie wyrobilibysmy sie z kupnem wszystkiego i tak mam nadzieje ze jaks damy rade zeby skaczyc remont i kupic to co nam brakuje a t wszystko musze z czerwcowej wyplaty bo pozniej juz bobas bedzie :)

a propo placzu to jechalam dzis autkiem i sluchalam muzyki i leciala pink i nagle mi sie plakac zachcialo i lezki polecialy oj ciezko z tymi moimi hormonami na tej koncowce ;)

Ksawerek(*)

11 lata 7 miesiąc temu #660827 przez DoMI*
straszne jest to ze nagle sie płacze jak szalona.. przez te hormony...
ale ja juz odliczam dni do 28.
zastanawiam sie czy pojsc zrobic bete czy poczekac na USG

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 7 miesiąc temu #660849 przez Patrizia
domi ja bym poczekala do wizyty bo to juz we wtorek wiec dlugo nie trzeba bedzie czekac :) mi dopier teraz hormony szleja ale to juz koncowka wiec dam rade :D

Ksawerek(*)

11 lata 7 miesiąc temu #660914 przez Karo290392
Ajjj Pati ty jeszcze góra dwa miesiace i maluszka juz ze soba bedziesz miec , Pasal tak samo przy końcu później to tylko my z domi tu zostaniemy we dwie

Domi ja tez bym czekała na wizyte bo to juz za pasem

11 lata 7 miesiąc temu #661017 przez pasal
domi a po co Ci beta ? poczekaj do 28, bo pewnie Cie skieruja na morfologie i szkoda sie kuc dwa razy :) spokojnie skoro zarodek tam byl to znaczy ze nadal tam jest, tylko juz na pewno troche wiekszy. Mozliwe ze juz zobaczysz bijace serduszko - ja nie wiedzialam na co patrzec :) jestem wsciekla na meza - faceci sa beznadziejni. a dobrze wie, ze moje nerwy moga skonczyc sie przedwczesnym porodem

11 lata 7 miesiąc temu #661068 przez Patrizia
pasal a to czym cie zdenerwowal twoj mezulek??

karo niby zostalo 7 tyg według usg a wedlug miesiaczki 5 wiec lada moment boze jak mi to zlecialo

domi jak dostaniesz skierowanie na badanie to zobaczysz jaka lista dluga ja mialam bardzo duzo tych pierwszych badan

Ksawerek(*)

11 lata 7 miesiąc temu #661104 przez pasal
czas szybko leci zwlaszcza jak czlowiek zaczyna zyc zakupami dla dziecka, badaniami i tylko wyczekuje czas od wizyty do wizyty. Wiesz poszlo o pierdole bo zaczal sie klocic o jakas glupote z jakims facetem a wie ze mnie takie rzeczy denerwuja, zamiast wsiasc ze mna do auta to jeszcze chcial sie z nim lac i musialam goodciagac. W samochodzie jeszcze mnie nakrecal.. a w domu dostal zjebke i odpowiedzial spojrz na siebie. Tak mi to cisnienie podnioslo, ze wyszlam z domu i od godziny siedze przed blokiem. Oczywiscie widac jak sie strasznie przejal.

11 lata 7 miesiąc temu #661126 przez Patrizia
ooo to troszke przesadzil powinien sie powstrzymac od podjudzania innego goscia przy tobie bo wiadmo ze ma cie oszczedzac i nie denerwowac a z kolegami nie byl zeby sie tak zachowac no i powiedzial ci zobacz jak ty wygladasz a ze niby jak masz wygladac jestes w ciazy oj mnie by to strasznie zdenerwowalo dlugo by musial odkupywac swoje winy pozniej a ty nie siedz na polu bo juz zino jeszcze cie przewiej i jak pisiorke pokazesz w piatek u lekarza :P :)

Ksawerek(*)

11 lata 7 miesiąc temu #661157 przez pasal
Przenioslam sie na korytarz bo zaczelo lac. Wsciekla jestem strasznie, jestem osoba ktora strasznie szybko sie nakreca a ten mnie jeszcze podjudza. I oczywiscie male juz zupelnie inaczej sie ruszaja i brzuch sie napina

11 lata 7 miesiąc temu #661165 przez Patrizia
jeju pasal bidulko wracaj do domu idz pod prysznic rozluznisz sie i brzuch tez sie rozluzni a pozniej do wyrka male pewnie czuja twoje zdenerwowanie i tez sie czuja niekomfortowo a maz pewnie jutro bedzie przepraszal cie na kolanach

Ksawerek(*)

11 lata 7 miesiąc temu #661175 przez pasal
Czym sa glupie przeprosiny dla maluchow, bo to glownie o nie mi chodzi. Ciekawe co robia z poziomka, ona pewnie tez ma niezla nerwowke.

11 lata 7 miesiąc temu #661180 przez Patrizia
no napisze do niej jutro jak tam postepy w porodzie czy juz cos planuja czy tylko lezy i czeka laskawie. ja musze meza zmobilizowac zeby zaczol ten remont robic bo juz bym chciala patrzec na pokoik i lozeczko a tak wszystko w kartonach i ciuszki tez w szfie poupychane :/

Ksawerek(*)

11 lata 7 miesiąc temu #661183 przez pasal
a moze w tym szpitalu nerwy to taki zamiennik okstytocyny na wywolanie porodu. I zdrowiej i taniej :) napisala mi ona,ze podczas badania ginekologicznego byli studenci. Moga oni tak bez pozwolenia pacjentki brac gapiow ?

Moderatorzy: kasiora
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka