- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Powiem szczeze ze nadal jestem w szoku ze ten mały bokser to dziewczynka Ale pokazała nam naoczny bardzo dobrze widoczne dowody wiec juz sie powoli przestawiam
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Pasal brzusio mógł opasc od ciezaru małych tez albo moze sie przekreciły głowkowo,mi wtedy tez inaczej sie brzucho układał i wyglądał na opadniety mocniej. Ale faktycznie Ci potrzaskał rozstępami mocno..kurde myślałam ze masz tyle co ja ale w tydzien widze ze sporo Ci ich sie nagromadziło ale z drugiej strony co sie dziwic jak dwie laseczki w brzuchu.
Chyba chwaliłam dentyste zbyt szybko...jedną nogą juz chodze po scianach....pulsuje te zębisko i jest nadwrazliwe na maksa. I po jaki grzyb szłam przed porodem do tego dentysty...moglam zrobic zęba po wszytskim teraz załuje
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Dobrze, że w piątek wizyta, wypytam o wszystko lekarza. Ciekawe czy jak mnie będzie badał na samolocie to czy zrobi też USG
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
hmmm juz na tym etapie chyba tez powinien zbadac Ci szyjke czy sie tam nic nie dzieje
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
poziomka oby zabek szybko przestal bolec no iczekam jutro na wiesci czy wracasz do domku czy cie zostawia w szpitalu
pasal chyba faktycznie troszke sie obnizyl ale moze jak poziomka mowi to od ciezaru dzieci. Ciesze sie ze w piatek wizyta i to badanie bede wiedziec czy z moja szyjka wszystko oki, no w sumie nie wiem czy sie wszystko zmiesci mam nadzieje ze ladnie wyjdzie ten pokoik jak bedzie koniec to sie pochwale
Juz po cwiczeniach w szkole rodzenia nawet fajnie mi sie dzisiaj cwiczylo i oddychalo ale musze cwiczyc w domu zeby mi nawyk oddychania przez przepone sie utrfalil i bedzie mi sie lepiej w czasie porodu oddychalo okno juz wstawione teraz czas ruszyc po farby do pokioku a dzisiaj widzialam reklame cztery katy a w niej 40 pomyslow na pokoik dzziecka wiec musze jutr zakupic gazetke
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
Ile tych pieluch wziazc do szpitala...wreszcie nie wiem czy 20 czy cała paczke(40)...w ogole ja to jestem pinda dopiero...fajnie sobie skompletowałam kaftaniki +spioszki do kompletu...no sa ładne szkoda ze rozmiar 74...jeny...tak sie robi zakupy gdy wpadnie cos babie w oko
Parizia neutralnych ciuszków niech tez Karo kupi by nie było jak u mnie ze siurak wyrósł
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
poziomka - Za dużo pampersiaków nie bierz, zostaw na wierzchu i jak będziesz widziała, że Ci się kończą to ktoś Ci podrzuci tak myślę, że 20 sztuk wystarczy najwyżej pożyczysz dzieciaczkowi swoje ( tą belle xD)
wiesz, 74 to może być tak ociupinkę za duży rozmiar, który to już raz wertujesz torbę ?
patrizia - myślisz, że jak nam przyjdzie do porodu to będziemy pamiętały jak się oddychało? ja teraz jak dostaję skurczy to zapominam o wszystkim a wiesz już mniej więcej jak ma ten pokój wyglądać? no i w jakich kolorkach ?
- pasal
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
z tym rozmiarem 74 wiem ze przegięłam..nie wiem jak to kupywałam...niby wsyztsko małe a za duże po namysle:silly:
a ogolnie to torba juz chyba z 7 sesji miała wyjmowania wkładania przerzucania..od czasu kiedy w ciazy jestem
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
poziomka no panik ja stawiam ze cie puszcza do domu jeszcze a mam pytanko zamawialyscie przez internet te pasy sciagajace bo nie wiem jaki kupic :/
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
No napewno głównie beda takie aby mogły byc i dla chłopca i dla dziewczynki ale kolorowe ( przerazaja mnie same białe badz kremowe ubranka) ale jakies pare typowo dziewczecych sie skusze no nie wytrzymam heh ;p
Dalej to do mnie nie dociera szok