BezpiecznaCiaza112023

Witam wszystkie przyszłe mamusie :)

11 lata 7 miesiąc temu #665096 przez Karo290392
pasal
Ale to musi byc dziwne uczucie co ? takie malenstwa. Ale to jest prawie jak cud takie malenstwa utrzymac przy zyciu i z makiego maluszka do noworodka szok normalnie.

A te przeprowadzki sie doczekac juz nie moge, oderwac sie od tych wszystkich ludzi i z tego otoczenia i zaczac nowe zycie i jakos lepiej przygotowac ten swiat dla maluszka :)

A tak wogóle nie wiem czy mówiłam Wam kochane jak znajomy menager podejmie decyzje i sie zgodzi to wróce na dwa miesiace do pracy 4 dni w tygodniu. A mąż mój 6 dni w tyg zeby jakies pieniadze odłozyc w miare mozliwosci. A szczeze powiem ciesze sie juz na sama mysl pracy bo w domu to ja zdziczeje w koncu :D a czuje sie swietnie wiec czemu nie korzystac prawda ?

My serduszko naszego maleństwa usłyszelismy pierwszy raz w 12 tc gdyz w uk to jest czas na pierwsze usg i dopiero od 12tc dla nich ciaza sie liczy.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #665168 przez poziomka-1801
Pasal a gdzie na porodówce byłas? bo ja rozwazam poród w białogardzie. I nadal jestem w dwupaku :dry: od wczoraj mam ostre bołe jak na okres w okolicy jajników i biegunke..nie wiem czy to od stresu czy jak...
Wczoraj mój przegiał pale...cos tam gadamy i nagle w kompie sesja Siwiec..a on do nie ..babie w 9 mies ciazy z dodatkowymi kg mówi ze ona ma ciało niczego sobie...no myslałam ze mnie udusi tym tekstem..zapusciłam focha wiekszego niz tytanik :(
bo co tam niby takiego fajnego...ok figure moze i ma ale prócz tego wszytsko sztuczne...normalnie płakac mi sie chce jakie to zajebiste wyczucie sytuacji on ma :( dopiero gdy jestem w ciazy pokazuje co mu po głowie chodzi....jakies lachoniska.

11 lata 7 miesiąc temu #665216 przez Patrizia
poziomka ach te chlopy szkoda gadac, moze twoj rganizm juz sie przygotwuje i cos z tego bedzie wiem ze przed porodem organizm sie oczyszcza kiedy do lekarza idziesz??

Moj dalej robi pokoik musial cala sciane zeskrbac bo tynk odchodzil ale jakos mu to poszlo wczoraj zagruntowal i dzisiaj bedzie kladl gladzie i zacieranie czeka mnie troche sprzatania niestety a tak bardz mi sie juz nie chce nic robic :/ jak dobrze pojdzie to moze do poniedzialku bedzie wszystko gotowe trzymajcie kciuki :) kurcze te globulki ktore dostalam na tego grzyba musze brac na noc i normalnie przez nie musze w nocy wstawac bo tak sie wylewa ze musze wkladke zmieniac no ale jeszcze 3 dni i bedzie spokoj

Ksawerek(*)

11 lata 7 miesiąc temu #665325 przez poziomka-1801
Patrizia mozliwe ze cos drgneło i szykuje sie do porodu ale zobaczymy bo ze mna to niewiadoma wielka. Lekarza dopiero na 5 czerwca udało mi sie załatwic :(

Pisała do mnie Pasal,odeszły jej wody o 2 w nocy i wylądowała na Naszej Koszalinskiej rzeźni :/ jutro prawdopodobnie cesarka rano.

11 lata 7 miesiąc temu #665375 przez Patrizia
poziomka co ty mowisz pasal w szpitalu pewnie po tych wczorajszych nerwach na uczelni ja tak wzielo boze a stawialam ze ty pierwsza z nas urodzisz n nic dawaj nam znac jak tam u niej bo teraz bede myslec ciekawe czy miala torbe spakowana??

Ksawerek(*)

11 lata 7 miesiąc temu #665406 przez poziomka-1801
nawet z tego wszytskiego nie zapytałam sie o torbe..wiem tylko ze badał ja ten sam lekarz co mnie i jest duuuuzo do zyczenia :dry:

11 lata 7 miesiąc temu #665416 przez Patrizia
trzymam za nia kciuki mam nadzieje ze zajma sie nia lepiej niz Toba i zrobia ta cesarke bo jak wody odeszly to juz nie ma odwrotu oby wszystko bylo oki

Ksawerek(*)

11 lata 7 miesiąc temu #666148 przez DoMI*
kurka.. oby dobrze było. zycze jej tego.
ale u was sie dzieje ja ciebie..!!

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 7 miesiąc temu #666174 przez Patrizia
domi a co u Ciebie? mialas juz ta wizyte u lekarza? dobrze sie czujesz?

Ksawerek(*)

11 lata 7 miesiąc temu #666180 przez DoMI*
patrizia.. ja . hm pisałam tu na forum ze mnie ciagło wczoraj az siedziec nie mogłam ani stac a w robocie byłam. procz tego to suty mnie swedza :)
dzis mam wizyte ..martwie sie

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 7 miesiąc temu #666185 przez Patrizia
no to super ze wizyta juz dzisiaj lekarz napewno cie uspokoi no i bedzie pewnie zdjecie malej fasolki :) daj znac jak bedzesz po :)u mnie remont trwa brudno wszedzie a ja chodze z mopem i scieram caly czas podlogi ale szczerze nic mi sie nie chce biore sie dzisiaj za pakowanie torby bo to co sie dzieje to juz nie przelewki :P

poziomka pasal pisala cos czy robia jej dzisiaj ta cesarke??

Ksawerek(*)

11 lata 7 miesiąc temu #666336 przez molka
Jestem tu nowa - Hej Mamuśki! :)

11 lata 7 miesiąc temu #666352 przez Patrizia
hej molka napisz cos o sobie bo tak tajemniczo sie przedstawilas i nc nie napisalas o sobie :)

Ksawerek(*)

11 lata 7 miesiąc temu #666595 przez poziomka-1801
tak pasal pisała rano ze czeka na zabieg teraz czekam na jakies nowe wiesci od niej:):)

11 lata 7 miesiąc temu #666610 przez [email protected]
Hej Dziewczyny
Jestem Sarna z wątku listopadówek 2011
Biore udziałą w konkursie fotograficznym i moze, o ile mi pomozecie, mam sznase na wygraną :)
bardzo was proszę o kliknięcie w gwiazdki pod zdjęciem

drogiwnieznane.pl/foto2/main.php?g2_itemId=31

Z góry dziękuje i pozdrawiam serdecznie
Aga

Moderatorzy: kasiora
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka