BezpiecznaCiaza112023

Witam wszystkie przyszłe mamusie :)

11 lata 9 miesiąc temu #678874 przez srenka_918
Moich byś nosić nie chciała ;) mam 2 pary spodni i jedną sukienkę, bluzek kilka i tylko to noszę na zmianę ;) wynoszone są już prawie na maksa ;) ale przynajmniej nie powiem że coś nie było noszone i się zmarnowało ;) nie lubię obrastać w rzeczy martwe bo mam strasznie małe mieszkanko a nie mieszkam sama a i na pieniążkach się oszczędziło niemało ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #678876 przez srenka_918
A jeśli chodzi o postęp w porodzie to mnie "cofło" ;) bóle krzyża minęły choć już zaczynały promieniować do brzucha, a skurczy jak brak tak brak... niestety... tak się cieszyłam na nadchodzące rozwiązanie...

11 lata 9 miesiąc temu #678978 przez srenka_918
Nie chcę zapeszać ale chyba znowu mnie coś bierze :laugh: ale nie chcę rodzić w nocy... Chcę się wyspać :lol: ale powoli powoli niech się już zaczyna :woohoo: jestem gotowa :silly:

Mam małe pytanie, może jest tu jakaś doświadczona mamusia i opowie coś o stanikach do karmienia, a dokładniej czy bez nich da się obejść (bo teraz mi się przypomniało że nie mam nawet żadnego na oku) oraz jak już kupić to jaki? czy są jakieś lepsze lub gorsze?

11 lata 9 miesiąc temu #679195 przez klaudia69
srenka ja Ci powiem ze one sa wygodne ale da sie bez nich obejsc. no i jak sie nie uwaza albo zle karmi i odciaga przy duzej ilosci pokarmu mozna szybko dostac zapalenia bo one slabo podtrzymja piersi. a zapalenie piersi wcale fajna sprawa nie jest a bol... co bede opowiadac.

mowisz ze Cie zbiera ja mialam spokojna noc tzn nie budzilam sie z powodu dolegliwosci tylko na siusiu ale rano wstalam i juz czuje krzyza i bol piersi a pokarmu nie mam jeszcze wiec moze dostane, choc przy pierwszym dostalam dopiero przy porodzie.

11 lata 9 miesiąc temu #679405 przez klaudia69
straszny tu zastoj jest:( najbardziej rozmowne urodzily chyba.

wybieram sie zaraz do szpitala na ktg ciekawa jestem czy wyjda mi jakies skurcze

11 lata 9 miesiąc temu #679448 przez Nubi
Klaudia powodzenia, juz tuz tuz dziewczynymowicie jak moja bratowa pod koniec i u mnie pewńie tez tak bedzie. Pozdrawiam ;)

Btw ciekawe czy Poziomka weszla w rutyne i czy dalej cyganie by oddali malego z reklamacja ;D

Jestem mamAsią

11 lata 9 miesiąc temu #679484 przez Kinia1712
Helllo dziewczyny :) Ja mam problemy z netem chyba przez ta pogode wczoraj probowalam do was napisac i mi posta caly czas kasowalo ;/

Klaudia jak cos to napisz na priv ktorejs z nas nr tel zebysmy napisaly do ciebie jakby cie nie bylo dlugo bo moze sie okazac ze urodzisz na dniach zebysmy wiedzialy :) i poinformowaly inne :)

A co z Karo ? Dawno jej nie było..

11 lata 9 miesiąc temu #679631 przez klaudia69
ja bylam na ktg i jutro musze isc znowu niby skurczy nie wykrylo ale z tetnem dziecka cos nie tak i jutro sie ma to wyjasnic:( mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze z moim malym skarbem

11 lata 9 miesiąc temu #679639 przez klaudia69
kinia a jak Cie moge znalesc na FB?
no mnie tez ciekawi co u Karoliny, hm mam nadzieje ze wszystko dobrze.

11 lata 9 miesiąc temu #679785 przez Kinia1712
www.facebook.com/kinga.dadzik?ref=tn_tnmn

Klaudia tu masz link na moj profil :)

Ja wlasnie wrocilam z usg piersi :)wszystko w pozadku tam mam na szczescie :)

11 lata 9 miesiąc temu #679786 przez Kinia1712
Kochana i napewno wszystko jest dobrze z maluszkiem :) nie zamartwiaj sie kochana

11 lata 9 miesiąc temu #679795 przez klaudia69
no jutro sie okaze choc bardzo rzadko dzis czuje malucha i o wiele slabiej jak wczesniej:(

11 lata 9 miesiąc temu #679799 przez Kinia1712
Lekarze napewno wiedza co robia,w razie czego jutro napewno podejma jakies kroki co z tym dalej zrobic..moze wywolaja poród z tego wzgledu albo cos :) nie martw sie mow duzo do brzuszka i moze pozaczepiaj troche dzidzie :) bedzie wszystko dobrze trzymam za was kciuki :)

11 lata 9 miesiąc temu #679803 przez klaudia69
tak ja wierze w to ze bedzie ok a dzis mial kiepski dzien poprostu. chyba ze juz schodzi w dol i przygotowuje sie do porodu dlatego tak slabo go czuje

11 lata 9 miesiąc temu #679813 przez Kinia1712
To w domku pewnie juz wszystko przygotowane dla maluszka cio ? a córeczka co mowi na dzidzie ze bedzie miala rodzenstwo ?

Moderatorzy: kasiora
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka