- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- klaudia69
- Wylogowany
- pierwsze słowa
milego dnia zycze Wam wszystkim, choc moze byc ciezki dla nas ze wzgledu na oromny upal, przynajmniej u mnie taki jest.
- Kinia1712
- Wylogowany
- pierwsze słowa
a co do pogody to u mnie juz zaczyna sie powoli parówa tak ze moze faktycznie dzis byc ciezko..myslalam zeby sie wybrac do krakowa ale w miescie pewnie bedzie jeszcze gorzej niz tu..
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Vivienne <3 Nasz cały świat!
Trochę mnie nie było ale postaram się nadrobić dzisiaj wszystkie posty Wasze
Jak tam się dzisiaj czujecie ? Jak maleństwa Wasze ?
Moja mała księżniczka strasznie rozrabia i od ponad tygodnia dosłownie nie śpie w nocy tylko dopiero w dzien juz bardziej ze zmeczenia. sprawy wyprowadzkowe mnie dobijaja.Trochę nerwów dodatkowych jest ale jakos powoli do przodu brniemy
- klaudia69
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja sie dzis dobrze czuje az dziwne, tylko brzuszek sie cos czesciej stawia niz zwykle. mam nadzieje ze szybciutko moj maly bedzie chcial wyjsc...
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
No kochana no to co do kilogramów to Ci zazdroszczę że tak fajnie Ci spadły
Ja znając życie to tylko pomarzyć moge żebym też tak szybko straciła. Bo już mam 7 na plusie.
Jeśli to prawda co mówią że dziecko jest aktywne po urodzeniu tak jak przez ciaze to moja córunia też bedzie prowadziła nocny tryb zycia
kinia klaudia
Nie było mnie bo mielismy troche problemów do rozwiazania i jak na złość jeszcze internet nawalił i tydzień byłam bez. także teraz się staram w miarę Was kochane nadrabiać . Bo o tym co się tu dzieje to nawet chyba już pisać nie mam siły . Jedyne co mnie pociesza to to że mała przybiera na sile ( co codziennie ładnie pokazuje mamusi i całemu swiatu )
Kurcze kochanee.... Smaruje sie codziennie rano balsamem i wieczorem oliwką a tu wczoraj jak wstałam rano to zaczełam krzyczeć ... na prawej piersi mam cholerne rozstępy! Czy to mozliwe ze one znow zaczytnaja tak mocno rosnac ze skóra nie wytrzymuje ?
Fajnie macie że możecie już prać ubranka i wgle sie tak przygotowywujecie aż fajnie sobie pomyśleć ze juz niedługo mnie to czeka
już basket stoi w pokoju, ciuszki poukładałam w szafeczce w szufladach a korzystajac z okazji ze wyprowadzka niedługo to znow bedzie czekac mnie układanie ubranek
Pochwalę Wam się odrazu brzusiem. Nie umywa się do Waszych domków ale jestem dumna
- klaudia69
- Wylogowany
- pierwsze słowa
kobiety powiem Wam ze dwie godzinny meczylam sie wczoraj wieczorem ze skurczami mialam co 12 min, pozniej co 7 i znowu co 20 po kilka masakra myslalam ze juz pojade na porodowke a tu nic, przeszlo jak tylko udalo mi sie zasnac:(
milego dnia Wam wszystkim zycze, trzymajcie sie:*
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
- Kinia1712
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do rozstepów to smarujesz piersi kremem do biustu na rozstepy czy ogulnie takim co brzuszek tez ? Nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale moze warto miec osobny do piersi..mowia ze podobno ze jak rozstepy maja wyjsc to chocby sie smarowalo nie wiadomo jakimi specyfikami to predzej czy puzniej i tak wyjda ;/ u mnie puki co nowych nie ma odpukac mam tylko na biodrach takie male co na smamym poczatku mi sie zrobily..
A co ja tam u Ciebie na fotce widze ? Kosz mojzesza ? podobno super sprawa na pierwsze miesiace i fajnie sie to prezentuje
Klaudia poczekaj jeszcze pare dni i dzidzia bedzie z wami jak juz masz te skurcze takie czeste to juz napewno to zapowiedz porodu tak ze kochana zycze ci sily i wytrwalosci srenka tobie oczywiscie tez i dawajcie znac na bierzaco dziewczyny
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karo, śliczny brzuszek co do rozstępów to zależy od skóry czy wyjdą czy nie, a te wszystkie specyfiki (przynajmniej u mnie) sprawiają że rozstępy nie są ciemne sino-czerwone tylko jasne różowe lub w ogóle białe, ale niestety są...
U mnie też wieczorem znowu fałszywy alarm... Już mam tego dość, chcę już rodzić tak sobie myślę nad jakimś sposobem przyspieszenia porodu, chociaż seksik nie działa ;( może lewatywa?
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna
Piersi smaruje rano oliwką tak jak cała siebie i wieczorkiem balsamem no ale mama podobno tez miała na piersiach takze to moze dziedziczne troche. No nic Tak jak mowisz jak maja wyjsc to i tak wyjda Trudno się mówi ;p
www.mothercare.com/Mothercare-Loved-So-M...ult,pd.html#q=basket
Tak, ten basket mamy , zdecydowalismy sie na niego dodatkowo oczywiscie ( łóżeczko obowiazkowo) bedzie stał w salonie aby podczas dziennej drzemki miec mała w miare na oku na poczatku. A kosz ten przeważnie służy do 3 miesiaca życia
Srenka
Tak podczytuje czasami inne tematy i w czerwcówkach fajne sposoby miały dziewczyny jak nie seks to jakis olejek rytrycowy czy jakos tak , ostatnio tez jakas właśnie lewatywa do kupienia w aptece, takze pewnie tam cos znajdziesz;p
Tak mi się zdaje ze obie nam tu w tym samym czasie dzieciątka dacie na ten świat
- Kinia1712
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Karo290392
- Wylogowany
- rozmowna