- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witajcie Dziewczynki :)
Witajcie Dziewczynki :)
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
Karolcia Pawełek dostaje 120mm rano po śniadaniu (bo na śniadanie dostaje pół jajka na twardo, chlebek z masełkiem, lub coś innego ale z takich "dorosłych" pokarmów) potem dostaje 120mm przed drzemką o 12 (śpi ok 2 godz) a potem dostaje 180mm na noc i po tym śpi 5-6 godz i dostaje znowu 120mm i śpi do rana. Daję mu w takich ilościach bo więcej nie wypije, bo ma zapełniony brzuszek czymś innym a w nocy często nawet 120 nie wypije i ma odlot, ale jak chcę mu dać herbatę to go tylko rozbudzi...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
srenka to Twój Pawełek niedużo je! Bo mój Kacper do tej pory jadł rano 150ml mleka, na drugie śniadanie 150ml mleka, koło 14 obiadek ze słoiczka, potem koło 17 150ml mleka, i przed spaniem 150ml z kaszką. A teraz je tak samo tylko muszę juz dawać 180ml bo głodny i zły ciągle był
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarolciaZumba
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kurde koleżanka właśnie mnie wystraszyła bo chodzi ze swoim 3 miesięcznym synkiem na rehabilitacje bo zle byl ułożony w brzuszku i prawa stope ma skrzywiona do wewnatrz tak ajkby motylka robił i przez ta stope ma podwyższone napiecie i tak była taka dziewczyna która chodzi z córką bo ma spała z otwartą buzią i to jest oznaka obnizonego napięcia , a Majcia właśnie często śpi na dworze z otwartą buzią !!!!
- KarolciaZumba
- Wylogowany
- budujemy zdania
- nike84
- Wylogowany
- gadatliwa
A co do napięcia mięśniowego to jie martw się mój Kacper też nie raz śpi z otwarta buzią, ale łącze tego z napięciem bo z tego co wiem to na napięcie składa sie więcej czynników
- nuśka09
- Wylogowany
- gadatliwa
Mój szkrab nadal w nocy co 2-3h się budzi;/
Karolcia mi od niedawna zaczęły włosy wypadać garściami ;/ ale są w dużo lepszej kondycji niż przed ciążą a z paznokciami nigdy nie miałam problemów-teraz też nie mam
A na pobudzenie laktacji to tak jak srenka pisze laktator pomaga, ja się nie dawno wystraszyłam bo miałam jakoś mniej pokarmu ale laktatorem pobudziłam i wszystko gra mam nadzieję że dotrwam z pokarmem do roku
Wczoraj byliśmy na szczepieniu, Maks się elegancko zachował wazy 6,60 i ma 64 cm
I idą mu dwie jedynki lekarka twierdzi ze do 2 miesięcy jeszcze trzeba poczekać bo dopiero mu się dziąsła spłaszczyły. Te noce nie przespane to prawdopodobnie przez to
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nuśka to też masz dzielnego synka Pawełek wczoraj też był na szczepieniu i był dzielniejszy niż ja mnie zemdliło na widok igły Ale w wczoraj to się w ogóle masakrycznie czułam... Jak nigdy 2 razy wymiotowałam... A dziś rano znowu... Ale dziś po tym incydencie czuję się jak nowo narodzona A wczoraj to mi nic nie pomagało na mdłości... a mimo wszystko już kilogram przytyłam... Tłumaczę sobie że to się woda zebrała w organizmie... Mam nadzieję że to prawda...
- KarolciaZumba
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nike Pawełek zaraz zacznie chodzić to i wszędzie będziesz musiała za nim biegać więc wszystko spalisz
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aha, zapomniałam Ci napisać o włosach zajdź w ciążę to przestaną wypadać Mi już znów przestały wypadać, a leciały tak, że jak skończyłam się czesać to moja szczotka jak mops wyglądała....
- KarolciaZumba
- Wylogowany
- budujemy zdania
Normalnie dzisiaj w nocy spała 4 h odkąd ją położyłam jest progres !!!
Nike gotujesz coś już Kacperkowi czy dajesz słoiczki?
- justyna99
- Wylogowany
- gaworzenie
cieplutko:)
- justyna99
- Wylogowany
- gaworzenie
- KarolciaZumba
- Wylogowany
- budujemy zdania
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny odwołuję to co mówiłam, że przestały mi włosy wypadać.... Nie wiem co się stało, ale dziś rano po umyciu włosów przy czesaniu tyle kłaków mi wypadło, że od porodu tyle jeszcze na raz mi nie wyszło....